DEMO
FI/ SE
 
 
 
 

Yhdessä olemme entistä vahvempia!

Taito Etelä-Suomi ja Taito Kymenlaakso yhdistyivät 1.1.2022 uudeksi, entistä laajemmaksi yhdistykseksi. Vaikutusalueellamme asuu 40 % Suomen väestöstä, joten yhdistyksen laaja toiminta-alue ja asiakaspohja luovat hienot mahdollisuudet toiminnan kehittämiselle tulevaisuudessa yhteistyössä alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa.

Toimintamme kattaa laajasti Etelä-Suomen alueen, aina Lohjalta Parikkalaan saakka.Yhdistymisen myötä Taito Etelä-Suomella on 17 taitokeskusta, 4 Taito Shop myymälää ja järjestämme käsityön taiteen perusopetusta 9 paikkakunnalla. Uskomme tämän yhdistymisen tuovan tullessaan uusia mahdollisuuksia, toiminta-alueemme laajenee entisestään ja osaaminen nouseekin aivan uudelle tasolle sekä samalla liitämme yhteen molempien yhdistysten vahvuudet olemalla näin yksi suomen suurimpia yhdistyksiä alallamme.

Taitokeskukset ovat kaikille avoimia käsityön harrastuspaikkoja. Me taitokeskuksissa haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja mahdollisuuden kokea käsillä tekemisen iloa. Tarjoamme monipuolisesti erilaista koulutus-, kutomo- ja kurssitoimintaa, olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut tekijä.

Taito Etelä-Suomi edistää ja kehittää suomalaista käsityötä taitona ja elinkeinona. Haluamme käsityön näkyvän elämässä, tuotteissa ja palveluissa. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on toteuttaa ajanmukaista ja omaleimaista taitokulttuuria Etelä-Suomen alueella. Keskeistä toiminnassa on olla käsityön rohkea ylläpitäjä ja uusien ilmiöiden tuoja sekä toimia käsityöyrittäjyyden edistäjänä ja puolestapuhujana. Taito Etelä-Suomi ry on osa valtakunnallista Taitojärjestöä.

Järjestämme vielä elokuussa aikuisille yhden värjäyksen kesäleirin, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan taitokeskus Hyrylän kurssille.

Ilmoittautuminen aikuisten kesäleireille

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!


 
 
 

Seuraa meitä somessa