DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulu

Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomi on iloisen tekemisen ja onnistumisen paikka. Taito Etelä-Suomi ry:n ja Taito Uusimaa ry:n yhdistymisen myötä toiminta-alueemme on laajentunut. Annamme taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman mukaista opetusta lapsille ja aikuisille Helsingissä ja Lappeenrannassa. Laajan oppimäärän mukaista opetusta annamme Vantaalla, Tuusulassa, Lohjalla, Hyvinkäällä ja Porvoossa. Näiden paikkakuntien tarjonnasta ja ryhmistä löytyy lisätietoa vielä tämän kevään ajan Taito Uusimaan vanhoilta nettisivuilta: www.taitouusimaa.fi/kasityokoulut/ ja ilmoittautumislomake näihin ryhmiin löytyy täältä: www.taitouusimaa.fi/kasityokoulut/oppilashaku/

Taito käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat pääsevät tutustumaan laajasti erilaisiin käsityötekniikoihin ja materiaaleihin. Voit tutustua paremmin oheisesta valikosta Helsingin ja Lappeenrannan Taito käsityö- ja muotoilukoulun toimintaan. Hakuaika uusille oppilaille on huhti-toukokuussa. 

Voit ennakkoilmoittautua lasten ryhmiin tästä linkistä Helsinkiin ja tästä linkistä Lappeenrantaan. Vapautuneita oppilaspaikkoja voi hakea pitkin vuotta.

Aikuisten käsityökouluun haku on ympärivuoden ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua Helsinkiin tästä linkistä ja Lappeenrantaan tästä linkistä. Aikuisten käsityökoulu maksun voi maksaa smartumilla, ilmoittautumisesti yhteydessä mainitse kyseisestä maksutavasta. 

Rehtori
Erja Haavisto
050 4354 426
erja.haavisto@taitoetelasuomi.fi