DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taitokurssit

Taitokurssilla toimimme vastuullisesti pienryhmissä ja meillä on kursseilla keskimäärin 8 henkilöä ja opettaja. Pyrimme suunnittelemaan toiminnan kurssilla mahdollisimman turvalliseksi ja pidämme erityistä huolta, niin asiakkaista kuin henkilöstöstämme. Edellytämme kaikkien käyttävän kasvomaskeja kursseillamme ja toimimme muutenkin THL: n ohjeistusten mukaan noudattaen turvavälejä, käsienpesua ennen ja jälkeen kurssin sekä kaikkia muitakin viranomaisohjeistuksia.

Huomioithan, että voimme tehdä muutoksia toimintaamme nopeallakin aikataululla, jos tilanne merkittävästi muuttuu tai säädökset alueella tiukentuvat.

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja ajanhenkisiä tuotteita itselle tai lahjaksi. Tarjoamme uuden oppimista matalalla kynnyksellä, houkuttelevilla uutuustuotteilla ja -tekniikoilla. Lupaamme mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Kurssiaiheet esittelemme kaksi kertaa vuodessa julkaistavassa asiakaslehdessä. Toimipisteittemme sivustoilla voit tutustua tarkemmin taitostartteihin, taitokursseihin ja taitoklubeihin sekä voit ilmoittautua mukaan sähköisellä ilmoittautumiskaavakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa perimme koko maksun. Kurssimaksu maksetaan kurssin yhteydessä. Kurssimaksua ei palauteta, jos osallistuja keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min. Materiaaleja on mahdollista ostaa kurssipaikalta. Kurssimateriaalit veloitetaan erikseen.

Löydät tarjontamme paikkakunnittain oheisesta valikosta paikkakunnittain.

Taitotasot antavat suunnan lyhytkurssien valinnalle.

Ole yhteydessä koulutuksen toteuttavaan taitokeskukseen, jos mietit vastaako kurssi taitojasi ja tavoitteitasi.

  • ALOITTELIJA - Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
  • OSAAJA - Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
  • TAITAJA - Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.


Kurssiosallistumisesi voit maksaa Smartumilla sekä Gift4You lahjakortilla, kerro näistä maksutavoista ilmoittautumisesi yhteydessä. Osan kursseista järjestämme opintokeskus Siviksen tuella.