DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taitokurssit

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla ja -pajoissa pääset valmistamaan ajankohtaisia ja trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Tarjoamme uuden oppimista matalalla kynnyksellä, houkuttelevilla uutuustuotteilla ja -tekniikoilla. Lupaamme mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla. 

Kurssiaiheet esittelemme kaksi kertaa vuodessa julkaistavassa asiakaslehdessä. Toimipisteittemme sivustoilla voit tutustua tarkemmin kurssi- ja pajatarjontaan sekä ilmoittautua mukaan sähköisellä ilmoittautumiskaavakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa perimme koko maksun. Kurssimaksu maksetaan kurssin yhteydessä. Kurssimaksua ei palauteta, jos osallistuja keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min. Materiaaleja on mahdollista ostaa kurssipaikalta. Kurssimateriaalit veloitetaan erikseen.

Löydät tarjontamme paikkakunnittain oheisesta valikosta.

Osan kursseista järjestämme opintokeskus Siviksen tuella.

Kurssiosallistumisesi voit maksaa Smartumilla sekä Gift4You lahjakortilla, kerro näistä maksutavoista ilmoittautumisesi yhteydessä.