DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taitokurssit

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja ajanhenkisiä tuotteita itselle tai lahjaksi. Tarjoamme uuden oppimista matalalla kynnyksellä, houkuttelevilla uutuustuotteilla ja -tekniikoilla. Lupaamme mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Kurssiaiheet esittelemme kaksi kertaa vuodessa julkaistavassa asiakaslehdessä. Toimipisteittemme sivustoilla saat tutustua tarkemmin taitostartteihin, -kursseihin ja -klubeihin, ilmoittautumaan pääset kurssikohtaisten linkkien kautta.

Ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa perimme koko maksun. Kurssimaksu maksetaan kurssin yhteydessä. Kurssimaksua ei palauteta, jos osallistuja keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min. Materiaaleja on mahdollista ostaa kurssipaikalta. Kurssimateriaalit veloitetaan erikseen.

Löydät tarjontamme oheisesta valikosta paikkakunnittain.

Taitotasot antavat suunnan lyhytkurssien valinnalle.
Ole yhteydessä koulutuksen toteuttavaan taitokeskukseen, jos mietit vastaako kurssi taitojasi ja tavoitteitasi.

  • ALOITTELIJA - Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
  • OSAAJA - Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
  • TAITAJA - Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.


Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Kurssiosallistumisesi voit maksaa Smartumilla sekä Gift4You lahjakortilla, kerro näistä maksutavoista ilmoittautumisesi yhteydessä. Osan kursseista järjestämme opintokeskus Siviksen tuella.