DEMO
FI/ SE
 
 
 

Koulutus- ja kurssitoiminta

Koronaohjeistus ja maskisuositus Taito Etelä-Suomessa

Noudatamme kaikessa toiminnassamme THL:n ohjeistuksia. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja huomioimme sen toiminnassamme mm. tehostetulla hygienialla, huomioiden turvavälit ja kasvomaskien käytöllä. Tapausmäärien ollessa kasvussa pidämme kaikki yhdessä huolta, että koulutus- ja kurssitoiminta on mahdollisimman turvallista kaikille. Ohjaajamme käyttävät kasvovisiirejä/maskeja ohjatessaan kursseilla ja suosittelemme vahvasti kaikkien kurssilaisten myös käyttävän kasvomaskia kurssilla. Tulethan kurssille vain terveenä ja oireettomana. 

Ilmoitathan mahdollisimman ajoissa, mikäli olet estynyt tulemaan kurssille. Kurssimme kiinnostavat kovasti tänä syksynä ja vapautamme paikan jonossa oleville. 

Pidetään huolta toisistamme!


Taitokeskukset ovat kaikille avoimia käsityön harrastuspaikkoja. Taitokeskuksissa haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja mahdollisuuden kokea käsillä tekemisen iloa. Tarjoamme monipuolisesti erilaista koulutus- ja kurssitoimintaa. Taitostartit ovat lyhytkestoisia kursseja jossa opit tietyn tekniikan, taitokursseilla pääset uppoutumaan käsityön maailmaan ja pitkäkestoisemmat taitoklubit syventävät osaamistasi.

Tarjontaamme täydentävät muut käsityöklubit, loma-ajan leirit, kudonnan työpajat sekä muut tapahtumat. Taitokeskuksessa koet tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyt, saat ideoita sekä voit ostaa materiaaleja ja tarvikkeita.

Kurssien sisällöt ja ajankohdat vaihtelevat toimipisteittäin. Kysy myös erilaisille ryhmille räätälöityä kurssitoimintaa. Löydät tarkemmat tiedot koulutustarjon-nastamme oheisesta valikosta sekä asiakaslehdestä.

Taitokurssi

Taitokursseillamme voit tehdä joko valmiiksi suunnitellun mallin mukaisesti tai suunnitella itse työtäsi - valinta on sinun. Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsityön parissa ja käsillä tekemisen ilon kokemuksen. Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella. Kursseillamme kohtaat toisia käsityön ystäviä mukavassa ja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut käsillä tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan!

Taitostartti

Taitostartissa pääset opettelemaan uuden käsityötekniikan ja oppimaan uutta. Osta taitokeskuksesta tarvikepaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan materiaalin sekä selkeät ohjeet työn tekemiseen. Taitostartissa saat ohjausta ja opastusta ammattitaitoisilta ohjaajiltamme.

Taitoklubi

Tämä useamman kokoontumiskerran pitkäkestoinen taitoklubi on kurssi, jossa teemme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoita opetellen. Taitoklubissa sama ryhmä kokoontuu yhteen valitun teeman mukaisesti kukin valmistaa oman työnsä. 

Tiesithän, että kursseillemme voit tulla turvallisin mielin. Meillä on kursseilla tiloistamme riippuen, enintään 12 oppilasta ja pystymme pitämään hyvät turvavälit. Pidämme erityistä huolta, niin asiakkaista kuin henkilöstöstämme. Ohjaajamme käyttävät kasvovisiirejä kursseilla ja toimimme muutenkin THL: n ohjeistusten mukaan noudattaen turvavälejä, käsienpesua ennen ja jälkeen kurssin sekä muita hygieniasäädöksiä. Maskia voi kursseillamme käyttää, mutta se on asiakkaillemme vapaaehtoista. Tulethan kurssille vain terveenä ja oireettomana. Pidetään huolta toisistamme!