DEMO
FI/ SE
 
 
 

Koulutus- ja kurssitoiminta

Taitokeskukset ovat kaikille avoimia käsityön harrastuspaikkoja. Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja mahdollisuuden kokea käsillä tekemisen iloa. Tarjoamme monipuolisesti erilaista koulutus- ja kurssitoimintaa. Taitokursseillamme pääset uppoutumaan käsityön maailmaan. Pitkäkestoiset taitoklubit syventävät osaamistasi.

Tarjontaamme täydentävät loma-ajan leirit, kudonnan työpajat, verkkokurssit ja erilaiset tapahtumat. Taitokeskuksessa koet tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyt, saat ideoita sekä voit ostaa materiaaleja ja tarvikkeita.
Ilmoittaudu kurssille ja varaa paikkasi kivan tekemisen pariin - noin viikkoa ennen kurssin tai klubin alkua saat meiltä infokirjeen käytännön järjestelyistä ja varautumisesta kurssiin.

ILMOITTAUDU KEVÄÄN TAITOKURSSEILLE

TAITOTASOT antavat suunnan kurssien valinnalle. Ole rohkeasti yhteydessä koulutuksen toteuttavaan taitokeskukseen, jos mietit vastaako kurssi taitojasi ja tavoitteitasi.

ALOITTELIJA - Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
OSAAJA - Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
TAITAJA - Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Koulutuksemme toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.


VERKKOKURSSI - uutta tarjonnassamme!

Verkkokurssillemme osallistut milloin ja missä vain, voit mm. solmia makrameeta, punoa, kirjoa, kutoa, neuloa ja virkata - voit osallistua yksin tai työskennellä ryhmässä.
Yksilökurssilla opiskelet itsenäisesti koska tahansa. Kurssi koostuu opetusvideoista ja kirjallisesta materiaalista.
Ryhmäkurssilla opiskelet porukassa, saat saman kurssisisällön käyttöösi kuin yksilökurssilla mutta Teams-tapaamisissa kohtaat opettajan ja muut osallistujat, saat heti vastaukset kysymyksiisi ja pääset vuorovaikutukseen ryhmän kanssa.

TAITOKURSSI

Taitokursseillamme saat toteuttaa suunnittelemiamme tuotteita tai luoda uutta kurssilla opetettavalla tekniikalla. Haluamme tarjota ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja jakaa tekemisen ilon kanssasi. Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella, kohtaa käsityön ystäviä mukavassa ja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan!

Tutustu taitokursseihin paikkakunnittain

TAITOKLUBI

Tämä useamman kokoontumiskerran pitkäkestoinen taitoklubi on kurssi, jossa teemme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoita opetellen. Taitoklubissa sama ryhmä kokoontuu yhteen valitun teeman mukaisesti kukin valmistaa oman työnsä.