DEMO
FI/ SE
 
 
 

Koulutus- ja kurssitoiminta

Taitokeskuksemme ovat kaikille avoimia käsityön harrastuspaikkoja. Taitokursseillamme ja -pajoissa teet käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Tarjontaamme täydentävät pitkäkestoiset Taitoklubi-ILONAt ja muut käsityöklubit, loma-ajan leirit, kudonnan työpajat sekä tapahtumat. Taitokeskuksessa koet tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyt, saat ideoita ja vinkkejä sekä voit ostaa materiaaleja ja tarvikkeita.

Kurssien sisällöt ja ajankohdat vaihtelevat toimipisteittäin. Kysy myös erilaisille ryhmille räätälöityä kurssitoimintaa. 

Löydät tarkemmat tiedot koulutustarjonnastamme oheisesta valikosta sekä asiakaslehdestä.

Koronatiedote:

Valtioneuvosto on suositellut tartuntojen vähentämiseksi ja riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi mm. “rajoittamaan ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla”. Valtioneuvoston linjaus on suositus. Yhdistyksemme kurssit pidetään suunnitellusti. Kurssilaisten on syytä kiinnittä erityistä varovaisuutta, ettei kurssille tulla jos on flunssaoireita tai jos on palannut ulkomaanmatkoilta lähiaikoina, kohteesta riippumatta. Matkan päättymisestä toistaiseksi suositus on 2 viikon poissaolo työpaikalta/opetuksista ja tätä noudatamme poikkeuksetta. Kurssilla tulee huolehtia ”turvavälistä” eli ainakin metri kurssilaisten välillä ja huolehditaan käsihygieniasta pesemällä kädet ennen ja jälkeen kurssin