DEMO
FI/ SE
 
 
 

Koulutus- ja kurssitoiminta

TAITOKESKUKSET ovat kaikille avoimia käsityön harrastuspaikkoja. Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja mahdollisuuden kokea käsillä tekemisen iloa. Tarjoamme monipuolisesti erilaista koulutus- ja kurssitoimintaa. Lyhytkestoisissa taitostarteissa opit tietyn tekniikan, taitokursseilla pääset uppoutumaan käsityön maailmaan ja pitkäkestoisemmat taitoklubit syventävät osaamistasi.

Tarjontaamme täydentävät muut käsityöklubit, loma-ajan leirit, kudonnan työpajat, verkkokurssit ja erilaiset tapahtumat. Taitokeskuksessa koet tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyt, saat ideoita sekä voit ostaa materiaaleja ja tarvikkeita.

Kurssien sisällöt ja ajankohdat vaihtelevat toimipisteittäin. Kysy myös erilaisille ryhmille räätälöityä kurssitoimintaa. Löydät tarkemmat tiedot koulutustarjonnastamme oheisesta valikosta sekä asiakaslehdestä.

TAITOTASOT antavat suunnan kurssien valinnalle. Ole rohkeasti yhteydessä koulutuksen toteuttavaan taitokeskukseen, jos mietit vastaako kurssi taitojasi ja tavoitteitasi.

ALOITTELIJA - Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
OSAAJA - Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
TAITAJA - Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

VERKKOKURSSI - uutta tarjonnassamme!

Verkkokurssillemme osallistut milloin ja missä vain, voit mm. solmia makrameeta, punoa, kirjoa, kutoa, neuloa ja virkata - voit osallistua yksin tai työskennellä ryhmässä.
Yksilökurssilla opiskelet itsenäisesti koska tahansa. Kurssi koostuu opetusvideoista ja kirjallisesta materiaalista.
Ryhmäkurssilla opiskelet porukassa, saat saman kurssisisällön käyttöösi kuin yksilökurssilla mutta Teams-tapaamisissa kohtaat opettajan ja muut osallistujat, saat heti vastaukset kysymyksiisi ja pääset vuorovaikutukseen ryhmän kanssa.

TAITOKURSSI

Taitokursseillamme saat toteuttaa suunnittelemiamme tuotteita tai luoda uutta kurssilla opetettavalla tekniikalla. Haluamme tarjota ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja jakaa tekemisen ilon kanssasi. Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella, kohtaa käsityön ystäviä mukavassa ja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan!

TAITOSTARTTI

Taitostartissa pääset opettelemaan uuden käsityötekniikan ja oppimaan uutta. Osta taitokeskuksesta tarvikepaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan materiaalin sekä selkeät ohjeet työn tekemiseen. Taitostartissa saat ohjausta ja opastusta ammattitaitoisilta ohjaajiltamme.

TAITOKLUBI

Tämä useamman kokoontumiskerran pitkäkestoinen taitoklubi on kurssi, jossa teemme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoita opetellen. Taitoklubissa sama ryhmä kokoontuu yhteen valitun teeman mukaisesti kukin valmistaa oman työnsä.