DEMO
FI/ SE
 
 
 

Koulutus- ja kurssitoiminta


Yleisohjeet kurssitoimintaan

Taitokurssilla toimimme pienryhmissä ja meillä on kursseilla keskimäärin 4 kurssilaista ja opettaja. Pyrimme suunnittelemaan toiminnan kurssilla mahdollisimman turvalliseksi ja pidämme erityistä huolta, niin asiakkaista kuin henkilöstöstämme. Edellytämme kaikkien käyttävän kasvomaskeja kursseillamme ja toimimme muutenkin THL: n ohjeistusten mukaan noudattaen turvavälejä, käsienpesua ennen ja jälkeen kurssin sekä kaikkia muitakin viranomaisohjeistuksia.

Huomioithan, että voimme tehdä muutoksia toimintaamme nopeallakin aikataululla, jos tilanne merkittävästi muuttuu tai säädökset alueella tiukentuvat.

TAITOKESKUKSET ovat kaikille avoimia käsityön harrastuspaikkoja. Taitokeskuksissa haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja mahdollisuuden kokea käsillä tekemisen iloa. Tarjoamme monipuolisesti erilaista koulutus- ja kurssitoimintaa. Taitostartit ovat lyhytkestoisia kursseja jossa opit tietyn tekniikan, taitokursseilla pääset uppoutumaan käsityön maailmaan ja pitkäkestoisemmat taitoklubit syventävät osaamistasi.

Tarjontaamme täydentävät muut käsityöklubit, loma-ajan leirit, kudonnan työpajat sekä muut tapahtumat. Taitokeskuksessa koet tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyt, saat ideoita sekä voit ostaa materiaaleja ja tarvikkeita.

Kurssien sisällöt ja ajankohdat vaihtelevat toimipisteittäin. Kysy myös erilaisille ryhmille räätälöityä kurssitoimintaa. Löydät tarkemmat tiedot koulutustarjonnastamme oheisesta valikosta sekä asiakaslehdestä.

TAITOTASOT antavat suunnan kurssien valinnalle. Ole rohkeasti yhteydessä koulutuksen toteuttavaan taitokeskukseen, jos mietit vastaako kurssi taitojasi ja tavoitteitasi.

ALOITTELIJA - Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
OSAAJA - Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
TAITAJA - Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

TAITOKURSSI

Taitokursseillamme voit tehdä joko valmiiksi suunnitellun mallin mukaisesti tai suunnitella itse työtäsi - valinta on sinun. Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsityön parissa ja käsillä tekemisen ilon kokemuksen. Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella. Kursseillamme kohtaat toisia käsityön ystäviä mukavassa ja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut käsillä tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan!

TAITOSTARTTI

Taitostartissa pääset opettelemaan uuden käsityötekniikan ja oppimaan uutta. Osta taitokeskuksesta tarvikepaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan materiaalin sekä selkeät ohjeet työn tekemiseen. Taitostartissa saat ohjausta ja opastusta ammattitaitoisilta ohjaajiltamme.

TAITOKLUBI

Tämä useamman kokoontumiskerran pitkäkestoinen taitoklubi on kurssi, jossa teemme käsitöitä monipuolisesti eri tekniikoita opetellen. Taitoklubissa sama ryhmä kokoontuu yhteen valitun teeman mukaisesti kukin valmistaa oman työnsä.