DEMO
FI/ SE
 
 
 
 

Käsitöitä kesäksi kotiin!

Taitokurssit ja lähiopetus ovat jääneet kesätauolle. Kesä ja loma-aika tuovat elämään ihanaa vapautta ja intoa ulkona puuhasteluun - käsitöiden tekemistä unohtamatta. Käsityön verkkokurssitarjontaamme on päivitetty uusilla kesäkursseilla!

Käsitöiden tekeminen onnistuu vaivattomasti myös lomapaikkakunnalla, mökillä tai auringon paisteessa pihalla.

Lue lisää kesän verkkokursseistamme ja nappaa sähköinen kurssi mukaan lomalle!

Lue lisää

Taitokeskukset ovat kaikille avoimia käsityön harrastuspaikkoja. Me taitokeskuksissa haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsitöiden parissa ja mahdollisuuden kokea käsillä tekemisen iloa. Tarjoamme monipuolisesti erilaista koulutus-, kutomo- ja kurssitoimintaa, olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut tekijä. Taitokeskukset ovat kesän aikana suljettuna loma-aikoina - katsothan oman taitokeskuksesi kohdasta kesän aukiolot.

Taito Etelä-Suomi edistää ja kehittää suomalaista käsityötä taitona ja elinkeinona. Haluamme käsityön näkyvän elämässä, tuotteissa ja palveluissa. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on toteuttaa ajanmukaista ja omaleimaista taitokulttuuria Etelä-Suomen alueella. Keskeistä toiminnassa on olla käsityön rohkea ylläpitäjä ja uusien ilmiöiden tuoja sekä toimia käsityöyrittäjyyden edistäjänä ja puolestapuhujana. Taito Etelä-Suomi ry on osa valtakunnallista Taitojärjestöä.

Tulevan syksyn kurssitarjontaa valmistellaan. Lue lisää syksyn kurssitarjonnastamme, löydät kurssit paikkakunnittain oheisen linkin takaa:

SYKSYN TAITOKURSSIT

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

 
 
 

Seuraa meitä somessa