DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taitoklubit

Taitokurssilla toimimme pienryhmissä ja meillä on kursseilla keskimäärin 4 kurssilaista ja opettaja. Pyrimme suunnittelemaan toiminnan kurssilla mahdollisimman turvalliseksi ja pidämme erityistä huolta, niin asiakkaista kuin henkilöstöstämme. Edellytämme kaikkien käyttävän kasvomaskeja kursseillamme ja toimimme muutenkin THL: n ohjeistusten mukaan noudattaen turvavälejä, käsienpesua ennen ja jälkeen kurssin sekä kaikkia muitakin viranomaisohjeistuksia. 

Huomioithan, että voimme tehdä muutoksia toimintaamme nopeallakin aikataululla, jos tilanne merkittävästi muuttuu tai säädökset alueella tiukentuvat.

Olethan ladannut koronavilkku sovelluksen ja tulethan kurssille vain terveenä ja oireettomana.

Taitoklubit tarjoavat mahdollisuuden tehdä käsitöitä monipuolisesti, saat kokeilla erilaisia tekniikoita ja kokea mukavaa yhdessäoloa muiden käsityön ystävien kanssa. Taitoklubit eri paikkakunnilla tarjoavat mahdollisuuden mm. kutoa ja neuloa, maalata lankaa ja kuvioida kangasta, valmistaa sisustustuotteita tai koruja. Taitoklubin ohjelma on aina yksilöllinen ja järjestämme niitä eri kohderyhmille. Oman paikkakunnan tarjontaan kannattaa tutustua ja kysyä lisää taitokeskuksesta.

Taitoklubi osallistumisen voit maksaa Smartum-kulttuurisetelillä tai -kortilla, kerro maksutavasta ilmoittautumisesi yhteydessä. 

Osa taitoklubeista järjestetään opintokeskus Siviksen tuella.