DEMO
FI/ SE
 
 
 

Ikkunanäyttely huhtikussa

Koivutex-kevät ikkunamyyntinäyttely Taito Shop Helskyssä 3.-30.4.2018.


Koivutex on Lapualla toimiva mattoalan valmistajayritys. Värillisistä kierrätyspuuvillalangoista ja 15 % ydinpaperista valmistetaan kudelanka, joka kudotaan puuvilla-/polyesterloimeen. Koko mallisto on Rainer Koivulan ja Koivutex-ryhmän suunnittelua sekä muotoilua, täysin kotimainen valmistus alusta viimeistelyyn.

Kokovalikoima on kattava, tilausmittoja voidaan myös toteuttaa. Värivalikoima on laaja kuten verkkokauppa  www.koivutex.fi  sivuilta on katsottavissa. Matot ovat 30-asteessa vesipestäviä ja niitä voi käyttää molemmin puolin, myös allergiaystävällisiä.

Toiminta-ajatuksena on tehdä turvallinen, laadukas ja toimivamatto nyt jo yli 40 vuoden kudontakokemusta ja uusia innovaatioita hyödyntäen. Jokaiseen tuotteeseen on ompelemalla kiinnitetty ”koivutex” logo. Myynti ainoastaan kuluttajille suoraan edullisesti verkkokaupassa  www.koivutex.fi. Myymälässä Lapualla ja esittelymyynti tapahtumissa, jotka ilmoitetaan nettisivuilla. 

Tuotteet:

Helmiä-muovimatto: uutuutena on valmistettu koko 200 x 300 cm 

Kierrätyspuuvillamatto Valonen: vihreä on kevätuutuus. 

Koivutex-nauha on uutuustuote: kanttaukseen, laukkuihin, koristeluun ja askarteluun. Materiaalina kierrätyspuuvilla, leveys 70 mm, vesipesu (kutistuma n. 4 %).