DEMO
FI/ SE
 
 
 

CraftCorner

CraftCorner on kädentaitojen kohtaamispaikka, josta löydät suomalaiset käsityötuotteet ja paikka jossa järjestetään näyttelyitä, tapahtumia ja koulutusta. Meiltä voit ostaa kauniit lahjat ja tuliaiset. Valikoimaamme kuuluu suomalaista taidekäsityötä, koruja, vaatteita, sisustustuotteita, käsityömateriaaleja, perinteistä taitoa sekä uutta suunnittelua.

TAITO SHOP HELSINKI

Taito Shop Helsky on Taito Etelä-Suomi ry:n ylläpitämä korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä. Esillä on upea valikoima suomalaisen käsiteollisuuden helmiä ja alueellista taitoa, unohtamatta suomalaiseen kulttuuriin liittyviä perinteisiä tuotteita, jotka ovat syntyneet ympäröivästä luonnosta taitavien käsien ja oivallusten kautta. Myymälässä on laaja valikoima kodin tekstiilejä. Sisustukseen löydät muhkeita huopia, kattaukseen tekstiilit pellavasta tai puuvillasta. Perinnekäsitöiden lisäksi valikoimaan kuuluu moderneja puuesineitä, keramiikka ja erilaisia koruja.

TAITOKOULUTUS

CraftCorner palvelee asiakkaitaan myös Taito Etelä-Suomen järjestämillä koulutustarjonnalla. Koulutukseen voivat osallistua niin lapset, nuoret, vanhemmat ja isovanhemmat. Lasten ja nuorten käsityö ja muotoilukoulun on käsityön taiteen perusopetusta, jossa on mahdollisuus oppia monia eri käsityötekniikoita ja tutustua mitä erilaisimpiin materiaaleihin. Aikuisille on tarjolla 4-vuotisen käsityökoulun lisäksi myös lyhytkursseja ajankohtaisista aiheista sekä taitoklubitoimintaa. CraftCorneriin myös kehitämme uusia koulutusmahdollisuuksia, joten kannattaa olla kuulolla ja tulla rohkeasti mukaan. Meillä kynnys ei ole korkea!

TAITO GALLERIA

Taito Galleria on käsityötä ja designia esittelevä näyttely- ja tapahtumatila, jota ylläpitää ja koordinoi Taitoliitto. Tila esittelee käsityökulttuuria monipuolisesti kuukausittain vaihtuvilla näyttelyillä. Vuosittain tavoitteena on tuoda esiin myös joku kansainvälinen vierailunäyttely. Tilaan voivat myös käsityöläiset vuokrata pop up -myymäläksi.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN
Tutustu myös CraftCornerin kotisivuihin alla olevasta linkistä!