DEMO
FI/ SE
 
 
 

Luumäki

Kesä käsillä -koululaisten kesäleiri

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Ilmoittaudu mukaan leirin kohdalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 10 lasta. Leirit on suunnattu alakouluikäisille. Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot
Riitta Nevalainen
riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi
puh. 040 6849 556Kesä käsillä -muotoiluleiri Käsitöitä ja luontoretkeilyä

Mikä sen ihanampaa kuin kesäinen luonto ja pihalla leikkiminen. Leirillä inspiroidutaan luonnosta saatavista materiaaleista ja valmistetaan niistä erilaisia käsitöitä. Leiriläiset pääsevät myös valmistamaan luontoretkeilijän tarvitsemat asusteet itselleen. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ajankohta: 27.6.-1.7.2022, klo 10-15
Paikka: Taitokeskus Luumäki, Pajatie 7,Taavetti
Opettaja: Riitta Nevalainen
Hinta: 110 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Käsitöitä ja luontoretkeilyä -käsityöleirille