DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lappeenranta

Taitokeskus Lappeenrannassa pääset kutomaan kangaspuilla ohjaajan opastuksella. Kangaspuilla kutomisen tuloksena syntyy itse tehty tekstiili – meillä pääset toteuttamaan ideasi valmiiksi tuotteeksi. Meille voit tulla olitpa sitten ensikertalainen tai kokeneempi kutoja. Aloittelijat oppivat kankaankudonnan perusasiat ja kokeneemmat pääsevät syventämään taitojaan.

Kudottu tuote voi olla matto, huopa, pyyhe, ryijy, sisustuskangas, vaatetus- tai asustekangas tai jopa taidetekstiili. Voit hyödyntää suunnittelusi tukena kankaankudonnan mallistomme valmiita malleja, soveltaa niitä tarpeen mukaan tai suunnitella juuri mieleisesi tuotteen. Loimet on aina valmiiksi rakennettu kangaspuihin, joten sinä pääset suoraan kutomaan. Meille voit esittää myös loimitoiveita ja pyrimme toteuttamaan ne mahdollisuuksien mukaan.

Taitokeskuksessa saat ohjaajalta apua kudonnan eri vaiheissa. Kudonnan voit aloittaa Taito Shopin aukioloaikoina ja kutoa sovitusti myös arki-iltaisin. Ohjaaja auttaa oman kudontavuoron varaamisessa, työn suunnittelussa, toteutustavan- ja materiaalien valinnassa sekä itse kutomisessa sen kaikkine vaiheineen. Ohjaaja auttaa myös tuotteen viimeistelyssä ja taitokeskuksessa käytössäsi ovat ompelukone ja saumuri tätä varten.

Taitokeskuksesta voit ostaa monipuolisesti erilaisia käsityön materiaaleja mm: matonkuteita, ontelokuteita, poppanaa, sisustustekstiileihin ja asusteisiin sopivia kudonta- ja neulelankoja, työvälineitä sekä tee-se-itse-tarvikepaketteja. Voit käyttää kudontaan myös omia materiaalejasi.

Kuinka paljon kutominen maksaa? Katso tarkemmat tiedot täältä.

Tarjoamme myös seuraavia palveluja:

Tilausloimien valmistaminen ja kankaan rakentaminen asiakkaan kangaspuihin
Asiakaskäynnit kudonnan eri ongelmatilanteissa/haasteissa
Työvälineiden vuokraaminen kotikäyttöön
Katso hintatiedot täältä.

Kutomossamme on leppoisa ja rentouttava tunnelma, jossa voit kutoa omaan tahtiisi kiireettömässä ilmapiirissä ja mukavassa saman henkisessä seurassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ohjaajalta - tule mukaan toimintamme.

Tervetuloa kutomaan!

Kudonta-ajan varaaminen:
Tarja Valtonen
040 6849554
taitoshop.lappeenranta@taitoetelasuomi.fi


Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi kutomotyöskentelyssä noudatamme annettuja toimintaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Uutta kudonnan mallistossa

Nämä tuotteet ovat kudonnan malliston uutuuksia. Haluaisitko kutoa jotain näistä? Katso malliston muut tuotteet ja ilmoita toiveesi klikkaamalla otsikkoa: toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Palttina matto

Tähän loimeen voit kutoa palttinasidoksista mattoa räsy, trikoo tai ontelokuteilla.

Taitotaso: aloittelija, osaaja, taitaja

Loimen tiedot:
Leveys: 90 cm
Värit: vaalea
Materiaali: 15-säikeinen vaalea kalalanka
Sidos: palttina ja toimikas
Hinta: 9,20 € / m

Kudevaihtoehdot:
Tähän loimeen voit kutoa räsykuteilla, trikookuteilla tai ontelokuteilla.

Poppana

Poppana on perinteinen ohuesta puuvillakuteesta valmistettu sängynpeitto. Poppana voi kuitenkin olla myös montaa muuta asiaa, kuten tyyny, kaitaliina, tabletti, seinävaate, kassi tai kori. Materiaaliksi sopivat erilaiset puuvillalangat tai räsyistä leikatut kuteet, joilla kudot tuotteeseen raitoja.

Taitotaso: aloittelija, osaaja, taitaja

Loimen tiedot:
Leveys: 45 cm
Värit: valkaisematon
Materiaalit: 6-säikeinen kalalanka
Sidos: palttina
Hinta: 7 € / m

Kudevaihtoehdot:
Poppana-loimeen voit kutoa monipuolisesti räsy-, trikoo- ja ontelokuteilla.

Toivomuslista

Toivomuslistalla on tällä hetkellä seuraavat loimet:

  • Siimes-matto

Haluaisitko ehdottaa omaa toivettasi? Klikkaa väliotsikkoa ja kerro toiveestasi. Toteutamme toivomuksia kiinnostuksen mukaan ja soveltuvien kangaspuiden vapauduttua.

Olemme yhteydessä sinuun.