DEMO
FI/ SE
 
 
 

Ikkunanäyttely, Anja Wähling

Ikimuistoisiin hetkiin

Anjan käsintekemät kortit ovat aiheiltaan hyvin pelkistettyjä, harmonisia ja selkeitä. Useat niistä ovat erinomaisia perusaiheita ja sopivat moneen tarkoitukseen. Korteista voi tehdä vaikka taulun tai täydentää niitä erilaisilla yksityiskohdilla, toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi.  Vielä syvällisemmän tervehdyksestä saa lisäämällä kuvia, runoja, piirroksia tai muita tärkeitä muistoja. 

Anjan omaperäinen toteuttamistapa ja persoonallinen tyyli tuottaa aika ajoin uutuuksia. Uuden kortti-idean tuotteeksi saattaminen kestää yleensä vuoden, joskus jopa kauemmin. Helskyn myyntinäyttelyn uutuutena ovat kukkaiskeijumekot. Herkät luonnonkukat kortteihin Anja piirtää käsin. Näin Linnaea, Viola ja Myosotis (vanamo, orvokki ja lemmikki) kukkivat jo! 

Anja Wähling on toiminut käsityöläisyrittäjänä vuodesta 1995 alkaen ja hänet tunnetaan erilaisten uskomushahmojen, erityisesti tonttujen tekijänä. Koristenuket saivat kuitenkin pian seurakseen käsintehdyt kortit. Aluksi aiheet niihin syntyivät ystävien ehdotuksista tai omasta tarpeesta ja halusta tehdä jotain omaperäistä. Suositun mekkokorttisarjan idea ilmestyi uniin ja erilaisia mekkoja valmistuu etupäässä tilkkuja ja kierrätysmateriaalia hyödyntäen.

Vahvat mielikuvat, herkkyys kokea ja aistia yksityiskohtia sekä taito hahmottaa kokonaisuuksia, kanavoituu luonnospiirrosten kautta kortteihin.  Anjan korttiaiheiden välityksellä pääset näihin tunnetiloihin! 

Kastemekot – juhlamekot – ballerinat – kukkaiskeijut – hääpuvut – kellohelmat- miesten pikkutakki 

Anja Wähling Tmi, Hämeenlinna ja Pälkäne
Puh. 040 5791845
www.anjawahling.net
tontunkoti@gmail.com