DEMO
FI/ SE
 
 
 

Ikkunanäyttely, lokakuu

Luovuutta, kädentaitoja ja yrittäjyyttä. Wetterhoffilla on yli 130-vuotinen historia ja rikas käsityökulttuurin perintö.

Wetterhoff ikkunamyyntinäyttelyssä Taito Shop Helskyssä 2.-31.10.2018.

Wetterhoffin historia on tärkeä osa suomalaisten käsintehtyjen tekstiilien historia. Fredrika Wetterhoff perusti koulunsa v. 1885 vähävaraisille tytöille, jotta he oppisivat itselleen ammatin. Wetterhoffin tekstiilit ja langat ovat vielä tänäkin päivänä arvossaan.

Tänä päivänä Wetterhoffin talo on kymmenien luovien alojen yrittäjien yhteisö. Talon pohjakerroksessa sijaitsee Wetterhoff Oy:n kaunis lahjatavaramyymälä sekä valikoimaltaan runsas lanka- ja käsityötarvikemyymälä. Lisäksi pohjakerroksessa löytyy viihtyisä kahvila ja käytävillä on pienimuotoinen historia-näyttely, jossa voi lukea ja kokea talon historiaa vuosien varrelta. Lisäksi arvorakennuksessa on kolmessa kerroksessa yrittäjien tiloja, kokoustiloja sekä pieni konserttisali.

Wetterhoff Oy:n oma lippulaivatuote on ryijyt ja ryijylangat. Ryijymalleja on kymmeniä, osa perinteisiä vuosisadan takaa, osa uusia ja moderneja. Tuukka ryijylangan värivalikoima on runsas, 160 herkullista väriä! Tuukka karstalanka on laadukas ja ryijyyn erinomaisesti sopiva lanka. Innostus ryijyn tekoon on viime vuosina kasvanut ja Wetterhoffilla onkin tarjota monenlaisia ryijytöitä niin aivan aloittelijoille kuin jo taitajillekin! Tule tutustumaan!

Lisäksi Wetterhoffilla on oma silkkivillalanka, joka on neuleisiin todella laadukas ja pehmeä. Silkkivillaa saa kahdessa eri vahvuudessa ja myös ihanissa väreissä.

Lue lisää www.wetterhoff.fi