DEMO
FI/ SE
 
 
 

Helsinki

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Tiedustelut: suunnittelijaopettaja Anna Siekkinen (anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi / 044-4910998)

Opetuspaikka: CraftCornerissa, Eteläesplanadi 4, Helsinki

Klikkaamalla klubin nimeä pääset ilmoittautumaan.

Taitoklubien maksutavat.


Taito Etelä-Suomi pidättää oikeuden muutoksiin.

Opintokeskus Sivis tukee opetusta.


 

Neuleklubi - Neulotaan Silakkamarkkinat- tai Norppa-neule

Neuleklubissa neulomme tänä syksynä Silakkamarkkinat- tai Norppa-neuleen!

Tämä neljän kerran pidempikestoinen taitoklubi on sinulle, joka haluat osallistua neulontaklubiin, jossa neulomme mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä tämän neulepuseron. Silakkamarkkinat-neulepusero tarvikepaketista neulot lämpöisen villaneuleen 100% suomalaisesta lampaanvillasta. Inspiraatio neuleen suunnitteluun on lähtenyt Helsingin perinteisistä Silakkamarkkinoista, jotka järjestetään aina syksyisin Helsingin kauppatorilla. Samaan neuleperheeseen on valmistunut myös uusi Norppa-neulemalli! Voit valita toisen näistä villapaidoista klubin aikana toteutettavaksi. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda unisex-mallinen neule, joka sopii niin naiselle kuin miehellekin.

Osta taitokeskuksesta, Taito Shopista tai Taito Shop-verkkokaupasta tarvikepaketti ja tule mukaan neuleklubiin. Neuletta valmistetaan kotona kurssikertojen välissä.


Neuleklubi - aloittelija!

Kurssi on suunniteltu sinulle neulomisesta kiinnostunut ja innokas tekijä, jonka taidot odottavat vielä puhkeamista kukkaansa! Tule mukaan kurssille, jolla lähdetään liikkeelle neulonnan alkeista. Kurssin aikana teemme erilaisia helppoja, mutta kiinnostavia neuletöitä.


Jokaisella kurssikerralla esitellään uusi työ. Voit aloittaa tällöin uuden neuletyön, jatkaa sitä kotona kurssikertojen välissä ja kysyä neuvoa seuraavilla kerroilla. Vaihtoehtoisesti voit myös keskittyä yhteen työhön ja tehdä sitä kurssin ajan; samalla saat vinkkejä ja ideoita tuleviin neuletöihin. Kurssin sisältö räätälöidään kurssilaisten mukaan. Mahdollisia toteutettavia töitä kurssin aikana: neulottu tyyny, muhkea pipo, säärystimet, huivi, muhkea neulottu käsilaukku.