DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lappeenranta

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Opetuspaikka: Tasihinin talo Kauppakatu 25, Lappeenranta.
Tiedustelut: puh. 040 6849 552, 040 6849 554, marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa perimme koko maksun. Kurssimaksu maksetaan kurssin yhteydessä. Kurssimaksua ei palauteta, jos osallistuja keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min. Materiaaleja on mahdollista ostaa kurssipaikalta. Kurssimateriaalit veloitetaan erikseen.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu kurssikohtaisesta linkistä.

 

Betonia pihaan ja puutarhaan 0

Valamme betonista erilaisia pienesineitä pihaan ja puutarhaan. Valmistetaan ruukkuja, kynttilänjalkoja,laattoja, koristeita ja muuta.

Taitotaso: Aloittelija
Aika: Ti 24.5. klo 17 - 20
Paikka: Tasihinin talo, Kauppakatu 25
Hinta: 33 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Betonia pihaan ja puutarhaan kurssille tästä.