DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lappeenranta

Onni elää käsityössä!

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Taitokurssien opetuspaikka on Tasihinin talo Kauppakatu 25, Lappeenranta.

Tiesustelut: puh. 040 6849 552, 040 6849 554, marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa kurssin nimeä, niin pääset ilmoittautumaan kurssille.

Pyörre ja Hyrrä valaisin

Tämä kurssi on syksyn 2020 suosikkikurssimme! Kurssilla valmistat punomalla kattovalaisimen. Pyörre ja Hyrrä ovat kattovalaisimia, jotka luovat ympärilleen taianomaisen valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikkoihin Raffia-paperinauhalla. Nauha on valmistettu 100 % kierrätettävästä puukuidusta. Se on litteää kuten paperinauha, mutta pehmeämpää, muistuttaen niintä. Tule kurssillemme opettelemaan tämän kauniisti valoa läpäisevän kattovalaisimen valmistus. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista

Aika: La 26.9 klo 11-12.30 ja ke 30.9 17-20

Hinta: 37 € + materiaalit

Kirjotut lapaset ja pipo

Valmistaudu talven viileneviin ilmoihin ompelemalla itsellesi tai lahjaksi yksilölliset lapaset ja pipo. Kurssilla ompelemme ensin lapaset ja pipon, jonka jälkeen viimeistelemme ne kirjomalla eri tekniikoin. Pienenpieniä ketjupistoja, pykäpistoja vai ristipistoja? Tällä kurssilla opit kirjontatekniikoita, joita voit käyttää jatkossa muissakin käsitöissäsi. Kurssilla voit itse suunnitella lapaset ja pipon, juuri sellaiset kuin haluat. Opettelemme eri kirjontatekniikoita ja voit suunnitella toiveidesi asusteet. Voit myös halutessasi käyttää heijastavia helmiä koristeleussa. Nämä helmet loistavat syksyn pimeinä iltoina. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ma 5.10. ja ma 12.10. klo 18-20.30

Hinta: 37 € + materiaalit

Makrameekorut

Tule kurssillemme valmistamaan ihanat ja nyt supersuositut makrameekorut lahjaksi tai itselle. Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja kurssillamme pääset opettelemaan makramee korujen solmimista. Opettelemme eri solmimistekniikoita mm. korvakoruihin, rannekoruihin ja kaulakoruihin. Muutamalla makrameesolmulla saat loihdittua itsellesi kivoja koruja tällä suositulla ja mukaansa tempaavalla tekniikalla. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ke 7.10. klo 17-20  

Hinta: 31 € + materiaalit

Punch needle tuftaus

Opi kurssillamme tuftauksen perusteet ja innostu tästä koukuttavasta tekniikasta, joka on maailmalla niin suosittua.  Punch Needle eli neulatuftaus on työtapana helppo ja nopea tapa valmistaa kodin sisustustekstiilejä. Voit aloittaa pienillä kuvioilla ja edetä suuriin pintoihin, voit itse suunnitella vapaasti kuvioita tai hyödyntää valmiita mallejamme. Valmista tyyny, seinätekstiili tai taulu. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch Needle -neulan avulla. Tarvittavat työvälineet ja materiaalit voit hankkia kurssiltamme. Miellä on laaja valikoima erilaisia villalankoja ja muita tarvikkeita. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: La 10.10. klo 10-14 ja ke 14.10. klo 17-18.30  

Hinta: 37 € + materiaalit

Pirtakangaspuut

Tutustumme pirtakangaspuilla kudontaan. Saat pirtakangaspuut käyttöösi koko kurssin ajaksi. Pirtakangaspuilla voit kutoa mm.huiveja, laukku- ja tyynykankaita.

Aika: ke 4.11. klo 17-20.15, la 7.11. klo 10-15 ja ke 18.11. klo 17-18.30

Hinta: 56 € + materiaalit

Makrameemaanantai

Tule kurssillemme solmeilemaan seinätekstiili tai ovikoriste. Makrameen perussolmut tulevat tutuiksi ja pääset tutustumaan solmeilun saloihin. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista. Tule yksin tai ystävän kanssa ja innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta.

Aika: Ma 9.11 klo 17-20.

Hinta: 31€ +  materiaalit.


Joulupuu ryijytekniikalla


Valmista ryijytekniikalla oma joulupuu.

Aika: Ma 23.11. klo 17-20

Hinta: 31 €+ materiaalit

Kide valaisin ja himmelit

Kide valaisin kootaan lasipilleistä lasimaljakon päälle himmelin tapaan. Kurssilla voit myös tehdä erilaisia himmeleitä lasipilleistä tai ruoista.

Aika: Ma 30.11. klo 18-21

Hinta: 31 € + materiaalit

Sydän paperipilleistä

Tällä kurssilla valmistamme modernin himmelin paperipilleistä. Himmeli sopii moderniin sisustukseen, vaikka ympäri vuoden. Himmeli saa uudenlaisen sydämellisen muodon näistä paperipilleistä. Tule mukaan tämän rentouttavan himmelin tekoon. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ke 2.12. klo 17-19.15

   

Hinta: 28 € + materiaalit.

Räsymatto- ja soijakynttilät


Räsymaton iloinen tunnelma välittyy taitopajassamme valmistettavassa räsymattokynttilöissä. Joulun kattaus täydentyy kun valamme lisäksi soijasta kahvikuppikynttilöitä: onko kuppisi retroa vai romantiikkaa? Ajan henki ja haluamasi tunnelma siirtyvät näin valettavaan kynttilääsi.  Tuo oma kuppisi mukaan!

Aika: To 10.12 klo 17-20

Hinta: 31 € + materiaalit