DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lappeenranta

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Opetuspaikka: Tasihinin talo Kauppakatu 25, Lappeenranta.
Tiedustelut: puh. 040 6849 552, 040 6849 554, marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa perimme koko maksun. Kurssimaksu maksetaan kurssin yhteydessä. Kurssimaksua ei palauteta, jos osallistuja keskeyttää kurssin. Opetustunnin pituus on 45 min. Materiaaleja on mahdollista ostaa kurssipaikalta. Kurssimateriaalit veloitetaan erikseen.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu kurssikohtaisesta linkistä.

Osan kursseista toteutamme Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Pikkulaukku parkkinahasta

Sopiiko tyyliisi pieni olkalaukku vai uudenlainen “crossbody-malli”? Molempiin laukkuihin voit valmistaa yksilöllisen olkahihnan sinulle tehdyn tarvikepaketin ja ohjeen avulla, makrameetekniikalla punoen.
Hihnan voi valmistaa myös nahasta - suunnitellaan laukkuasi yhdessä, sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Hihnan malli päätetään ensimmäisellä ja viimeistellään viimeisellä kokoontumiskerralla.Kurssista infotaan lisää kolme viikkoa ennen.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja

Aika: Ma 15.5. ja ma 22.5. klo 17-19.15, to 25.5. klo 17-18.30
Hinta: 51 € + materiaalit alkaen n.60 €

Opettaja: Marja Koskimäki
HUOM. Maksu paikan päällä
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Pikkulaukku parkkinahasta -kurssille tästä.

Kurssit_k2023/2023_pikkulaukku_parkkinahasta_2_270px.jpg

Lupiinivärjäystä

Luonto on täynnä kiehtovia väriaineita, joita voidaan hyödyntää monipuolisesti lankojen värjäämisessä. Värit ovat harmonisia, pehmeitä ja niitä on helppo yhdistellä toisiinsa, värjäys luonnonväreillä on täynnä yllätyksiä! Lupiinin kukilla saamme sinertäviä sävyjä, varsilla ja lehdillä keltaisen sävyjä. Kurssilla voi värjätä omia lankoja tai ostaa materiaalit taitokeskuksesta.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: Ma 19.6.klo 17-20.45 ja ti 20.6. klo 17-18.30
Hinta: 45 € + materiaalit alkaen 15 €
Opettaja: Tarja Valtonen
HUOM. Maksu paikan päällä

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Lupiinivärjäystä -kurssille tästä.