DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lappeenranta

Onni elää käsityössä!

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Taitokurssien opetuspaikka on Tasihinin talo Kauppakatu 25, Lappeenranta.

Tiesustelut: puh. 040 6849 552, 040 6849 554, marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa kurssin nimeä, niin pääset ilmoittautumaan kurssille.

Hexagon-kori

Innostus hexagon punontaan alkoi jo syksyllä ja jatkuu varmasti vielä pitkään. Luonnonmateriaalit ja perinteinen punontatekniikka yhdistyvät tässä korissa. Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta puukuidusta valmistettavaa Hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta ja  ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinki-nauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikkaa ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. 

Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen. 

Aika La 8.5. klo 9.00-15.30 (HUOM! Ajankohta muuttunut)

Hinta: 46 € + materiaalit


Virkattu kori - Allium

Tule toteuttamaan sisustukseesi sopiva Allium- tai Lilli-kori:

Ihastu sinäkin tähän Allium uutuus korimalliin kodin sisustuksessa!

Allium-kori valmistetaan virkaten luonnonmateriaaleista. Korin muodon ja koon voit määritellä itse, oman tarpeesi ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Korissa yhdistyy ekologiset luonnonmateriaalit, manillaköysi ja juuttinaru. Tämä kori sopiikin hyvin boheemiin sisustukseen. Korin kannen voit viimeistellä luonnosta löytämällä oksalla, saaden siihen näin rouheamman ilmeen. Tällä kurssilla opit valmistamaan virkkaamalla kuvan Allium-korin.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista. 

Aika: Ke 21.4. klo 18 - 21. HUOM! yhteiskurssi Lilli-korin kanssa

Hinta: 31 € + materiaalit

Virkattu kori - Lilli

Lilli-korissa on kiehtova virkattu pinta ja vahva levypohja, sopii moneen käyttötarkoitukseen sisustuksessa.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista. 

Aika: Ke 21.4. klo 18 - 21, HUOM! yhteiskurssi Allium-korin kanssa

Hinta: 31 € + materiaalit

Makramee sisustuksessa

Makramee-solmeilulla voit valmistaa persoonallisia sisustustuotteita, esimerkiksi varjostimia, amppeleita, pieniä seinätekstiilejä.Taitojen ja rohkeuden karttuessa voit siirtyä vaativampiin sisustustekstiileihin. Kuvan varjostin on solmittu rouhealla pellavalangalla - sopisiko tämä sinun terassille, mökille, puutarhajuhliin vai toimiiko se amppelina - sinä päätät.Tällä kurssilla valmistamme erilaisia makramee-tekniikalla toteutettuja sisustustuotteita. Voit itse valita, mitä tuotteita haluat valmistaa.

Aika: Ti 4.5. klo 17 - 20

Hinta 31 € + materiaalit.