DEMO
FI/ SE
 
 
 

Haemme käsityön ohjaajia taitokeskuksiimme!


Onko käsillä tekeminen ja käsityöt intohimosi, haluaisitko työskennellä käsityön ohjaajana taitokeskuksessa?

Haemme nyt vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin neuvojia Uudenmaan taitokeskuksiin. Työpisteesi sijaitsee joko Vantaalla, Hyvinkäällä tai Klaukkalassa. Työt alkavat toimipisteestä riippuen, kevään 2022 aikana.

Taito Etelä-Suomi ry.

Taito Etelä-Suomi on monipuolinen käsityön harrastuspaikka, toimintamme tarkoituksena on toteuttaa ajanmukaista ja omaleimaista käsityökulttuuria toimialueellamme. Taito Etelä-Suomi kuuluu valtakunnalliseen käsi- ja taideteollisuusjärjestöön (Taitojärjestö), jonka tehtävä on toimia käsityökulttuurin edistäjänä, taitona, kulttuurina ja elinkeinona. Keskeistä toiminnassamme on olla käsityön rohkea ylläpitäjä ja uusien ilmiöiden tuoja sekä toimimme käsityöyrittäjyyden edistäjänä ja puolestapuhujana. Yhdistyksemme toiminta-alueeseen kuuluu yhteensä 13 taitokeskusta ja 3 Taito Shop -myymälää. Toimintamme tarkoituksena on olla kiinnostavin, tunnetuin ja halutuin kädentaitojen yhdistys, jossa kehitämme monenlaisia ja monen tasoisia kädentaitoja. Taitokeskuksemme ovat käsityön elämyskeskuksia, jossa tarjoamme matalalla kynnyksellä hyvinvointia käsillä tehden ja luomme kohtaamispaikan käsityön ympärille. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, toimimme asiakaslähtöisesti ja toimintamme on helposti lähestyttävää.

Taitokeskuksen ohjaajan tehtävässä työskentelet taitokeskuksessa ohjaajana vastaten mm. opetustyöstä taitokursseilla, kankaankudonnan ohjauksesta kutomossa, palveluiden-, materiaalien ja tuotteiden myynnistä taitokeskuksessa sekä monista muista tehtävistä. Taitokeskuksissamme työskentelee yksi ohjaaja/taitokeskus joka on kokonaisvastuussa omasta taitokeskuksesta.

Koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ja jokaisella on oma halu kehittyä ja olla ajan hermolla, joten odotamme ennen kaikkea kiinnostusta uuden oppimiseen ja etsimme ennemmin oikeaa henkilöä ja persoonaa juuri meidän työyhteisöömme jakamaan kanssamme käsityön taidon tarinaa. Arvomme – taito, rohkeus, luovuus, vastuullisuus, onnistumisen ilo ja yhteistyö antaa suuntaviivat kaikelle toiminnallemme ja on osa jokapäiväistä työtämme. Toivomme, että jaat arvomme ja haluat toimia niiden mukaan.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. käsityöalan ohjaaja, artesaani/artenomi, käsityönopettaja) ja kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä sekä aitoa innostusta käsityöalaa kohtaan. Tärkeiksi taidoksi katsomme kudonnan perustaitojen hallinnan, monimateriaalisen osaamisen ja kokemuksen eri käsityötekniikoista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • koulutus, joka antaa valmiuksia käsityön ohjaustoimintaan
  • hallitset kankaankudonnan
  • innostut käsityötaitojen ohjaustyöstä
  • olet helposti lähestyttävä ja tulet toimeen kaiken ikäisten ihmisten kanssa
  • sinulla on halu olla mukana luomassa käsityöelämyksiä myös digitaalisesti
  • työtä pelkäämätön asenne ja mahdollisuus joustaviin työaikoihin
  • motivoidut asiakaspalvelusta ja myynnistä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä käsityön parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja saat olla mukana kasvavassa, ketterässä ja kehittyvässä yhdistyksessä. Pääset tekemään merkityksellistä työtä käsityökulttuurin edistämisen parissa, jossa perinteet kohtaavat nykyajan modernit käsityötekniikat. Työyhteisönä olemme avoimia, jaamme tietoa ja arvostamme toisen työtä. Voimme räätälöidä toimenkuvaa valitun henkilön mielenkiinnon, vahvuuksien ja kokemuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen tai kysy lisää milla.satola@taitoetelasuomi.fi

Haastattelemme hakijoita sitä mukaa, kun saamme hakemuksia.

Hae nyt, odotamme hakemustasi!