DEMO
FI/ SE
 
 
 

Yhdistyminen

”Yhdessä olemme entistä vahvempia"

Taito Etelä-Suomi ry ja Taito Kymenlaakso ry ovat yhdistyneet 1.1.2022 alkaen. Taito Etelä-Suomi ja Taito Kymenlaakso yhdistyivät vuonna 2022 uudeksi, entistä laajemmaksi yhdistykseksi. Vaikutusalueellamme asuu 40 % Suomen väestöstä, joten yhdistyksen laaja toiminta-alue ja asiakaspohja luovat hienot mahdollisuudet toiminnan kehittämiselle tulevaisuudessa yhteistyössä alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa.


Toimintamme kattaa laajasti Etelä-Suomen alueen, aina Lohjalta Parikkalaan saakka.Yhdistymisen myötä Taito Etelä-Suomella on 17 taitokeskusta, 4 Taito Shop myymälää ja järjestämme käsityön taiteen perusopetusta 9 paikkakunnalla. Uskomme tämän yhdistymisen tuovan tullessaan uusia mahdollisuuksia, toiminta-alueemme laajenee entisestään ja osaaminen nouseekin aivan uudelle tasolle sekä samalla liitämme yhteen molempien yhdistysten vahvuudet olemalla näin yksi suomen suurimpia yhdistyksiä alallamme.

Jatkossa meillä on entistä laajempi palveluvalikoima ja tuotevalikoima, ja voimme järjestää kursseja, työpajoja ja tapahtumia useilla paikkakunnilla laajasti ympäri Etelä-Suomea. Tarjoamme elämyksiä, oppimista ja hyvinvointia kaikille käsitöistä kiinnostuneille.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa haluamme entistä vahvemmin tehdä yhteistyötä kädentaitojen hyvinvointia tukevassa työssä. Yhteistyökumppaneillemme uusi Taito Etelä-Suomi on kiinnostava, vahva ja vastuullinen kumppani kädentaitojen edistäjänä ja harrastustoiminnan tarjoajana.

Toiminta taitokeskuksissa, käsityökouluissa ja Taito Shopeissa jatkuu yhdistymisen myötä ennallaan. Yhdistymisen edetessä tulemme informoimaan jäseniämme ja asiakkaitamme uusista mahdollisuuksista, jäseneduista ja palveluista.

Nähdään taitokeskuksissa!