DEMO
FI/ SE
 
 
 

Yhdistyminen

Taito Etelä-Suomi ja Taito Uusimaa yhdistyivät 1.1.2019

Taito Etelä-Suomi ry ja Taito Uusimaa ry ovat yhdistyneet 1.1.2019 alkaen uudeksi isoksi, lähes koko Etelä-Suomen kattavaksi yhdistykseksi. Yhdistyksen nimi on Taito Etelä-Suomi, ja yhdistyminen laajentaa uuden Taito Etelä-Suomen toiminnan ja toiminta-alueen yli kaksinkertaiseksi entisestä.

Yhdistyksen visiona on olla kiinnostavin, tunnetuin ja halutuin kädentaitojen alueyhdistys, jossa kehitetään ja ylläpidetään monenlaisia ja monen tasoisia kädentaitoja. Tarjoamme asiakkaille matalalla kynnyksellä heidän haluamiaan palveluita eri taitokeskuksissa, kurssipaikoissa, käsityö- ja muotoilukoulussa ja Taito Shopeissa.

Yhdistyksemme kolme strategista ydinprosessiamme ovat 1. Käsityön taiteen perusopetus 2. Kädentaitojen koulutus ja kurssitoiminta sekä 3. Käsityötuotteiden ja -materiaalien myynti. Näillä osa-alueilla tulemme palvelemaan jäseniämme ja asiakkaitamme kädentaitojen ja käsityökulttuurin maailmassa ilolla ja ammattitaidolla.

Jatkossa meillä on entistä laajempi palveluvalikoima ja tuotevalikoima, ja voimme järjestää kursseja, työpajoja ja tapahtumia useilla paikkakunnilla ympäri Etelä-Suomea.  Tarjoamme elämyksiä, oppimista ja hyvinvointia kaikille käsitöistä kiinnostuneille.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa haluamme entistä vahvemmin tehdä yhteistyötä kädentaitojen hyvinvointia tukevassa työssä. Yhteistyökumppaneillemme uusi Taito Etelä-Suomi on kiinnostava, vahva ja vastuullinen kumppani kädentaitojen edistäjänä ja harrastustoiminnan tarjoajana.

Toiminta taitokeskuksissa, käsityökouluissa ja Taito Shopeissa jatkuu yhdistymisen myötä ennallaan. Yhdistymisen edetessä tulemme informoimaan jäseniämme ja asiakkaitamme uusista mahdollisuuksista, jäseneduista ja palveluista.

Nähdään TAITO-keskuksissa ja TAITO-shopeissa!