DEMO
FI/ SE
 

Ajankohtaista käsityö- ja muotoilukoulussa

Hallitus päätti 4.5., että taiteen perusopetuksen järjestämistä koskevat rajoitukset ovat voimassa 13.5. asti, jonka jälkeen näiden oppilaitosten tilat avataan lähiopetukselle. 

Tämän johdosta tarjoamme kaksi kesäkurssia Hyvinkään Villa Artussa.

Kesäkursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella https://taitoetelasuomi.eepos.fi.

KESÄKURSSIT VILLA ARTUSSA

VEISTO JA NIKKAROINTI 1.-5.6.2020

Veisto ja nikkarointi -kesäkurssilla opetellaan veistämisen tekniikkaa ja nikkaroidaan mielenkiintoisia teoksia omien suunnitelmien pohjalta luonnonmateriaaleja käyttäen. 7+ vuotiaille. Opettaja Esa Arola.

1.-5.6.2020 klo 10:00-12:15, Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää
Hinta 85 €


FANTASIA-ASU 15.-18.6.2020

Fantasia-asu -kesäkurssilla suunnitellaan ja valmistetaan mielikuvituksellisia asusteita erilaisia materiaaleja ja tekniikoita yhdistellen. 10+ vuotiaille. Opettaja Anniina Soikkeli.

15.-18.6.2020 klo 10:00-13:00

Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6, O-rappu, 05800 Hyvinkää
Hinta 85 € KORONATIEDOTUS:

Hei,

hallituksen linjauksen mukaisesti keskeytämme lähiopetuksen keskiviikosta 18.3.2020 alkaen 13.5. asti. Opetus jatkuu kevätlukukauden loppuun asti etäopetuksena. 

Vallitsevan tilanteen johdosta Taito käsityö- ja muotoilukoulussa on jatkettu opetusta etänä. 

Meillä on etätehtävien laatiminen ja jakaminen lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Tavoitteena on laatia sellaisia tehtäviä, joihin materiaalia löytyy joko kotoa tai luonnosta. Osassa taitokeskustemme opetuspisteissä on myös koottu materiaalikasseja oppilaille.

Tehtävien ei ole tarkoitus kuormittaa oppilaita vaan tuoda iloa ja vaihtoehtoja vapaa-ajan tekemiseen sekä pitää yllä käsityöharrastusta. Osa ryhmistä jatkaa kevään alkuperäisen sisällön mukaisesti, jos se on materiaalien ja välineiden puolesta mahdollista. Myös uudenlaisia tehtäviä ideoidaan ja ideoita jaetaan opettajien kesken. 

Nyt on hieno tilaisuus harjoittaa myös havainnoinnin opettelua ja tarkkailla lähiympäristön värejä ja muotoja, koska elinpiirimme on tilanteesta johtuen pienentynyt. Ajattelemme myös, että on hyvä aktivoida oppilaita pois ruudun ääreltä.

Oppilaat saavat tehtävät joko sähköpostilla, WhatsAppilla tai videotervehdyksinä. Opettajat antavat oppilaille palautetta palautetuista tehtävistä. Tulemme jakamaan kuvia palautetuista tehtävistä instagramissa ja facebookissa.

https://www.instagram.com/kasityokoulu_etelasuomi/

https://www.facebook.com/kasityokouluetelasuomi/

Olemme saaneet hyvää palautetta oppilailta ja jokaista uutta viikoittaista etätehtävää odotetaan innolla. 

OPPILASHAKU ENSI LUKUVUODEN RYHMIIN ALKAA 1.4.2020. Syyslukukausi alkaa elokuussa viikoilla 35, paitsi Hyvinkäällä viikolla 36. 

Oppilashaku syksyn ryhmiin lukuvuodelle 2020-2021 tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella https://taitoetelasuomi.eepos.fi.

Jatkoilmoittautujat kirjautuvat tunnuksillaan ja ilmoittautuvat ryhmään jatkoilmoittautumislomakkeella.

Uudet oppilaat ilmoittautuvat etusivulta uutena oppilaana.

Lisätietoja antaa rehtori Erja Manninen, 050-435 4426 tai sähköpostilla erja.manninen@taitoetelasuomi.fi