DEMO
FI/ SE
 

Ilmoittautuminen

Lukuvuodeksi 2020-2021

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepos-palvelussa https://taitoetelasuomi.eepos.fi

Täydennämme ryhmiä myös lukuvuoden aikana. Ryhmätilanteen näet eepos-palvelussa olevasta hakulomakkeesta.

Hakija saa tiedon hyväksynnästä sähköpostiinsa, kun hakemus on käsitelty. Täysiin ryhmiin voi myös jäädä jonoon.

Opetukseen ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi. Syyslukukauden jälkeen opiskelu jatkuu automaattisesti kevätlukukaudelle, jollei huoltaja tai yli 18-vuotias oppilas tee opintojen lopettamisilmoitusta toimistoon.

Oppilas voi pitää yhden kokonaisen lukuvuoden taukoa opintojensa aikana. Tauon voi pitää myös osissa, esim. syyslukukausi 2018 ja kevätlukukausi 2020.

Käsityö- ja muotoilukoulun oppilaspaikka on oppilaalla pysyvä 21-ikävuoteen asti, jos opinnot jatkuvat keskeytyksettä lukuvuodesta toiseen, tai jos oppilas on pitänyt yhden sallitun taukovuoden ja ilmoittaa palaavansa opintoihin tauon jälkeen.

Pidätämme oikeuden tilapäisiin tai pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin. Ryhmiä voidaan joutua yhdistämään kesken lukuvuoden, jos oppilasmäärä putoaa liian alhaiseksi.

Haluatko tukea toimintaamme? Liity jäseneksi!

Liittyessäsi Taito käsityökoulu- ja muotoilukouluun sinulla on mahdollisuus liittyä samalla myös Taito Etelä-Suomi ry:n jäseneksi ja tukea suomalaisen taidon tarinaa. 

Alaikäisen oppilaan liittyesssä jäsenmaksu sisältyy lukukausimaksuun.

Aikuisopiskelijan liittyessä jäsenmaksu on 20 €/ vuosi.

Vanhemmilta  jäsenmaksu on 20 €/ vuosi. 

Jäsenedut

 

OPPILASPAIKAN PERUMINEN

Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi 2020-2021.

Jatkava oppilas

Jos jatkava oppilas peruu oppilaspaikkansa 1.8. tai 1.12. mennessä, peruutusmaksua ei peritä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksesta peritään 55 €:n peruutusmaksu. Lukukauden alettua perimme koko lukukauden oppilasmaksun. Mikäli oppilas keskeyttää opinnot kesken lukuvuoden tulee siitä tehdä Ilmoitus koululle kirjallisesti sähköpostiviestillä.

Uusi oppilas

Uusi oppilas voi perua oppilaspaikkansa alkavan lukukauden toisen opetuskerran jälkeen 55 €:n peruutusmaksulla. Ilmoitus oppi­laspaikan perumisesta tulee tehdä koululle kirjallisesti sähköpostiviestillä ennen kolmatta opetus­kertaa. Myöhemmin keskeytetyt opinnot eivät vapauta lukukausimaksusta.