DEMO
FI/ SE
 

Ilmoittautuminen lukuvuodeksi 2019-2020HAKU SYKSYN RYHMIIN KÄYNNISSÄ NYT!

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepos-palvelussa https://taitoetelasuomi.eepos.fi

Täydennämme ryhmiä myös lukuvuoden aikana. Ryhmätilanteen näet eepos-palvelussa olevasta hakulomakkeesta.

Hakija saa tiedon hyväksynnästä sähköpostiinsa, kun hakemus on käsitelty. Täysiin ryhmiin voi myös jäädä jonoon.

Opetukseen ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi. Syyslukukauden jälkeen opiskelu jatkuu automaattisesti kevätlukukaudelle, jollei huoltaja tai yli 18-vuotias oppilas tee opintojen lopettamisilmoitusta toimistoon.

Oppilas voi pitää yhden kokonaisen lukuvuoden taukoa opintojensa aikana. Tauon voi pitää myös osissa, esim. syyslukukausi 2018 ja kevätlukukausi 2020.

Käsityö- ja muotoilukoulun oppilaspaikka on oppilaalla pysyvä 21-ikävuoteen asti, jos opinnot jatkuvat keskeytyksettä lukuvuodesta toiseen, tai jos oppilas on pitänyt yhden sallitun taukovuoden ja ilmoittaa palaavansa opintoihin tauon jälkeen.

Pidätämme oikeuden tilapäisiin tai pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin. Ryhmiä voidaan joutua yhdistämään kesken lukuvuoden, jos oppilasmäärä putoaa liian alhaiseksi.

Haluatko tukea toimintaamme? Liity jäseneksi!

Ilmoittautumisen yhteydessä voit liittyä Taito Etelä-Suomi ry:n jäseneksi. Ilmoittautumislomakkeessa voi valita liittyykö oppilas, vanhempi vai molemmat. Lapsen liittyesssä jäsenmaksu 10€/ lukukausi sisältyy lukukausimaksuun. Vanhemmilta ja aikuisopiskelijoilta jäsenmaksu on 20€/vuosi. 

Liittymällä jäseneksi saat:

  • 5 € alennus Taitokursseista (kampanjaetu) sekä 3 € kudontapäivistä
  • Taito-lehti jäsenhintaan 26,50 €/6 kk (norm. 29,50 €)
  • Taitoetu, jonka voi hankkia maksamalla 110,00 €  (voimassa vuoden ostopäivästä) tai 70,00 € (voimassa 6 kk ostopäivästä). Etu sisältää maksuttomat kudonta- ja pajapäivät
  • Taito Etelä-Suomen asiakaslehti postitettuna kotiin 2 kertaa vuodessa
  • jäsenmaksu 20 €/vuosi
  • 5€:n alennus Taitokeskusten kesäkursseista (katso kesäkurssit)

 

OPPILASPAIKAN PERUMINEN

Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi 2019-2020.

Jatkava oppilas

Jos jatkava oppilas peruu oppilaspaikkansa 1.8. tai 1.12. mennessä, peruutusmaksua ei peritä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksesta peritään 55 €:n peruutusmaksu. Lukukauden alettua perimme koko lukukauden oppilasmaksun. Mikäli oppilas keskeyttää opinnot kesken lukuvuoden tulee siitä tehdä Ilmoitus koululle kirjallisesti sähköpostiviestillä.

Uusi oppilas

Uusi oppilas voi perua oppilaspaikkansa alkavan lukukauden toisen opetuskerran jälkeen 55 €:n peruutusmaksulla. Ilmoitus oppi­laspaikan perumisesta tulee tehdä koululle kirjallisesti sähköpostiviestillä ennen kolmatta opetus­kertaa. Myöhemmin keskeytetyt opinnot eivät vapauta lukukausimaksusta.