DEMO
FI/ SE
 
 
 

Ikkunamyyntinäyttely Heta Anderson/ Her Design, Helsinki

KORUJA JA KESÄISIÄ TUNNELMIA – JEWELS IN THE SUMMER

1.-31.7.2019 Heta Anderson/ Her Design

Pitkiä kaulakoruja juhlaan, töihin, häihin, promootioon, syntymäpäiville ja kissanristiäisiin. Kesäisen kepeät ja ukkosen tummat näyttävät kaulakorut ovat Heta Andersonin käsialaa. Korut on valmistettu käsityönä perinteisin menetelmin hopeasta. Kesäsään oikullisuutta ja tunnelmia kuvaavat koruissa käytetyt puolijalokivet ja korukivet yhdistettynä hopeaan.

Long necklaces for different occasions such as parties, work, weddings, graduation, birthdays.  Designs as light as summer days or as dark moody nights are handmade by Heta Anderson. Sterling silver is combined with semiprecious stones to catch the feel of unpredictability of summer weather.

Heta suunnittelee ja valmistaa jalometallikoruja ja hopeaesineitä Helsingin Hernesaaressa työhuoneellaan. Hän on toiminut alalla jo melkein 20 vuotta sekä yksityisyrittäjänä että alan opetustehtävissä valmistuttuaan vuonna 2000 Lahden Muotoiluinstituutista. 

Koruihin ja hopeaesineisiin hän yhdistää luonnon muotoja ja aiheita ja niissä näkyy myös pyrkimys funktionaalisuuteen, kauneuteen (joka on aina katsojan silmässä!), ja toisinaan myös leikillisyyteen, joka on tärkeä elementti meidän ajan vakavamielisyyteen taipuvaisessa maailmassa. Korujen valmistuksessa Heta käyttää perinteisiä hopea- ja kultasepän käsityötekniikoita ja työkaluja. Hopeaesineet ovat suurimmaksi osaksi uniikkeja ja valmistettu erilaisin taontamenetelmin.

Heta designs and manufactures precious metal jewellery and hollow silverware at her workshop in Hernesaari, Helsinki. Since graduation from Lahti Design Institute year 2000, she has worked as a in the field of silversmith for nearly 20 years, as an entrepreneur and also teaching jewellery classes. In her jewellery and silverware she combines her love of nature, natural forms and motifs. Her jewellery seeks functionality, beauty (which is in the eye of the viewer) and playfulness, an important aspect to remember in this serious world that we live in.  Heta manufactures her jewellery by hand using traditional gold- and silversmithing techniques, most of her hollow silverware are unique and manufactured by different hammering and forging techniques.

Heta Anderson

Hopeaseppä muotoilija AMK/ Silversmith designer

e-mail: heta@herdesign.fi www.herdesign.fi

Työhuone/ Wrokshop: Studiopaja, Henry Fordin katu 5 B 21, 00150 Helsinki