DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hiekkaharju

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. 


Taitokurssien opetuspaikka on taitokeskus Hiekkaharju, Leinikkitie 22 B, Vantaa.

Tiedustelut: puh. 050 3451 296 tai hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan kurssille.


Kurssi: Pyörre- ja Hyrrä-valaisin

Tekemisen iloa mallistosta! Pyörre- ja Hyrrä-valaisin

KURSSI ON TÄYNNÄ, MUTTA ILMOITTAUDU VARALLE!

Tämä kurssi on syksyn 2020 suosikkikurssimme! Kurssilla valmistat punomalla kattovalaisimen. Pyörre ja Hyrrä ovat kattovalaisimia, jotka luovat ympärilleen taianomaisen valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikkoihin Raffia-paperinauhalla. Nauha on valmistettu 100 % kierrätettävästä puukuidusta. Se on litteää kuten paperinauha, mutta pehmeämpää ja muistuttaen niintä. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

TÄYNNÄ, ILMOITTAUDU VARASIJALLE!

Aika: To 22.10. klo 17.30-19.00 ja 29.10. klo 17.30-20.30

Hinta: 37 €

Kurssi; Patasuti ja muruharja

Tule uudelle kurssillemme valmistamaan ekologinen patasuti ja muruharja. Kurssillamme opit tekniikan, jolla valmistat erilaisia patasuteja ja muruharjoja riisinoljesta, riisinjuuresta ja passina-kuidusta. Innostu tästä tekniikasta ja tee lahjaksi tai itselle muutama kaunis suti tai viska eli viuhka, jotka ovat myös ihania sisustuksessa ja koristeena keittiössä. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

KURSSI ON TÄYNNÄ, UUSI KURSSI TO 19.11. KLO 17.30-20.30

Aika: Ti 27.10. klo 17.30-20.30

Hinta: 31 €

Kurssi: Makrameekorut 2

Tule kurssillemme valmistamaan ihanat ja supersuositut makrameekorut lahjaksi tai itselle. Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja pääset opettelemaan makrameekorujen solmimista. Opettelemme eri solmimistekniikoita korva- ja kaulakoruihin, ja valmistamme myös sateenkaarimallisia koruja. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista. Materiaalit kurssille voit hankkia meiltä. 

Aika: to 10.11. klo 17.30-20.30

Hinta: 31 € + materiaalit

Kurssi: Patasuti ja muruharja 2

Tule uudelle kurssillemme valmistamaan ekologinen patasuti ja muruharja. Kurssillamme opit tekniikan, jolla valmistat erilaisia patasuteja ja muruharjoja riisinoljesta, riisinjuuresta ja passina-kuidusta. Innostu tästä tekniikasta ja tee lahjaksi tai itselle muutama kaunis suti, jotka ovat myös ihania sisustuksessa ja koristeena keittiössä. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: To 19.11. klo 17.30-20.30

Hinta: 31 €

Kurssi: Punch Needle -tuftaus 2

Opi kurssillamme tuftauksen perusteet ja innostu tästä koukuttavasta tekniikasta, joka on maailmalla niin suosittua.  Punch Needle eli neulatuftaus on työtapana helppo ja nopea tapa valmistaa kodin sisustustekstiilejä. Voit itse suunnitella vapaasti kuvioita tai hyödyntää valmiita mallejamme. Valmista tyyny, seinätekstiili, pannunalusta tai taulu. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch Needle -neulan avulla, jotka saat kurssin ajaksi lainaan. Miellä on myös myynnissä Oxford-neuloja ja soveltuvia villalankoja. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista. 

Aika: To 12.11. klo 17.30-20.30 ja 26.11. klo 17.30-19

Hinta: 37 €Startti: Ruoko-, lasiputki-, pilli- ja valohimmelit

Valmistamme pieniä ruoko-, lasiputki-, pilli- ja valohimmeleitä valmiista tekemispaketeista, joita on myytävänä taitokeskuksessa. Ennen Taitostarttia saa listan tekemispaketeista, ja oman paketin voi valita ennakolta.

Aika: 1. ryhmä: Ke 25.11. klo 15-16.30
         2. ryhmä  Ke 25.11. klo 17.30-19

Hinta: 10 € + tekemispaketti

Kurssi: Räsymattokynttilät ja kuppikynttilät soijavahasta

Valamme pajassa pieniä kapearaitaisia pöytäkynttilöitä steariini/parafiiniseoksesta sekä kuppikynttilöitä soijavahasta. Räsymaton iloinen ja värikäs tunnelma välittyy näissä raitakynttilöissä.  Kuppikynttilät valetaan ekologisesta soijavahasta vanhoihin kahvikuppeihin, joita voit hankkia vaikka kirpputoreilta. Innostu kynttilän valmistamisesta! Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ke 2.12. klo 17.30-20.30 

 Hinta: 31 € + materiaalit