DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyrylä

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla ja -starteissa pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla ja -starteissa on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. 


Taitokurssien ja -pajojen opetuspaikka on taitokeskus Hyrylä, Hyryläntie 12, Tuusula.

Tiedustelut: puh. 050 4685 649 tai hyryla@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan kurssille.


Terho-juuttikori

Tämä säilytyskori valmistetaan aidoista luonnonmateriaaleista juutista ja pellavakankaasta. Säilytyskori valmistuu juutista letittämällä ja muotoilemalla kerros kerrokselta. Muodoltaan tammenterhoa muistuttava kori kätkee sisäänsä kodin pikkutavaroita ja on kaunis yksityiskohta kodin sisustuksessa. Kori sopii sävyiltään ja ilmeeltään hyvin moderniin sisustukseen ja on itsessään todella kaunis tuote. Tällä korilla on varmasti käyttöä kodin pikkutavaroiden säilytyksessä. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika : Pe 25.9. ja 9.10. klo 17.30-19.45 


Hinta:  Kurssimaksu 37 € + materiaalit.

Ommellut ja kirjotut lapaset ja pipo

Valmistaudu talven viileneviin ilmoihin ompelemalla itsellesi tai lahjaksi yksilölliset lapaset ja pipo.  Kurssilla ompelemme ensin lapaset ja pipon, jonka jälkeen viimeistelemme ne kirjomalla eri tekniikoin. Pienenpieniä ketjupistoja, pykäpistoja vai ristipistoja? Tällä kurssilla opit eri kirjontatekniikoita, joita voit käyttää jatkossa muissakin käsitöissä. Kurssilla voit itse suunnitella lapaset ja pipon, juuri sellaiset kuin haluat. Opettelemme eri kirjontatekniikoita ja voit suunnitella juuri toiveidesi asusteet. Voit myös halutessasi käyttää heijastavia helmiä koristelussa. Nämä helmet loistavat syksyn pimeinä iltoina. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: 8.10. ja 22.10.  klo 17.30-19.45

Hinta: 37 € + tarvikkeet

Punch Needle -tuftaus – jatkaa suosiotaan!

Opi kurssillamme tuftauksen perusteet ja innostu tästä koukuttavasta tekniikasta, joka on maailmalla niin suosittua.  Punch Needle eli neulatuftaus on työtapana helppo ja nopea tapa valmistaa kodin sisustustekstiilejä. Voit aloittaa pienillä kuvioilla ja edetä suuriin pintoihin, voit itse suunnitella vapaasti kuvioita tai hyödyntää valmiita mallejamme. Valmista tyyny, seinätekstiili tai taulu. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch Needle -neulan avulla. Tarvittavat työvälineet ja materiaalit voit hankkia kurssiltamme. Miellä on laaja valikoima erilaisia villalankoja ja muita tarvikkeita. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: 23.10.  ja 6.11. klo 17.30-19.45 

Hinta: 37 € + tarvikkeet alk. 20 €

Pyörre ja Hyrrä valaisin


Tämä kurssi on syksyn 2020 suosikkikurssimme! Kurssilla valmistat punomalla kattovalaisimen. Pyörre ja Hyrrä ovat kattovalaisimia, jotka luovat ympärilleen taianomaisen valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikkoihin Raffia-paperinauhalla. Nauha on valmistettu 100 % kierrätettävästä puukuidusta. Se on litteää kuten paperinauha, mutta pehmeämpää, muistuttaen niintä. Tule kurssillemme opettelemaan tämän kauniisti valoa läpäisevän kattovalaisimen valmistus. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika : La 24.10.  klo 10-14.15


Hinta:  Kurssimaksu 37 € + materiaalit.

Makrmeekorut

Tule kurssillemme valmistamaan ihanat ja nyt supersuositut makrameekorut lahjaksi tai itselle. Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja kurssillamme pääset opettelemaan makramee korujen solmimista. Opettelemme eri solmimistekniikoita mm. korvakoruihin, rannekoruihin ja kaulakoruihin. Muutamalla makrameesolmulla saat loihdittua itsellesi kivoja koruja tällä suositulla ja mukaansa tempaavalla tekniikalla. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika : Pe  30.10.  klo 17.30-20.30


Hinta:  Kurssimaksu 31 € + materiaalit.

Taitoklubi: Joulua kohden

Taitoklubissa kokoonnumme viisi kertaa Jouluteeman ympärille. Joka kerralla aloitamme uuden jouluisen työn ja tutustumme uuteen tekniikkaan. Aiheina mm.


Jouluinen kankaankuviointi ja laminointi 12.11. 

Joulu langalla: makrameeta ja kirjontaa 19.11.

Ryhmän valitsema aihe: 26.11.

Himmelit eri materiaaleista 3.12.

Pienet lahjat hyvinvointiin 10.12.

Klikkaa Taitoklubin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika : To  12.11. - 10.12. klo 14-17 tai 17.30-20.45


Hinta:  Kurssimaksu 60 € + materiaalit.

Patasuti ja muruharja

Tule uudelle kurssillemme valmistamaan ekologinen patasuti ja muruharja. Kurssillamme opit tekniikan, jolla valmistat erikokoisia patasuteja ja muruharjoja riisinjuuresta, -oljesta ja passina- kuidusta ja opit niissä käytettäviä erilaisia solmutekniikoita.  Innostu tästä tekniikasta ja tee lahjaksi tai itselle muutama kaunis harja. Nämä ovat ihania sisustuksessa ja koristeena keittiössäsi. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika : Pe  13.11.  klo 17.30-20.30


Hinta:  Kurssimaksu 31 € + materiaalit.

Kynttilät ja saippuat, kurssi vanhemmille ja lapsille yhdessä

Lapset valmistavat vanhemman avustamana kynttilöitä ja saippuoita joululahjoiksi ystäville, opettajille, kummeille ja mummeille.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: La 21.11.2019 klo 10-14.
Hinta: 31 €/pari + materiaalit.