DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla ja -starteissa pääset valmistamaan ajankohtaisia ja trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. Taitostartissa avaamme tekemispaketin ja aloitamme työn ohjatusti yhdessä - onnistut varmasti.
Tutustu taitostarttien valikoimaan, löydät ne omasta valikostaan.

Opetuspaikka: taitokeskus Hyvinkää, Rautatienkatu 11, Hyvinkää.
Tiedustelut: puh. 050 4685 643 tai hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu kurssikohtaisesta linkistä.

 

Makrameella hyllykkö

Tällä kurssilla valmistetaan makrameehyllykkö kotiin, parvekkeelle tai vaikka mökille. Makramee-solmeilulla voit valmistaa erilaisia sisustustuotteita oman mielenkiintosi ja innostuksesi mukaan. Kurssilla tutustutaan makrameen perusteisiin ja valmistetaan makrameesolminnalla hyllykkö. Kurssin avulla voit opetella kokonaan uuden tekniikan tai syventää jo aiemmin opittuja taitojasi.
Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: Ke 10. ja 17.11 klo 17-19.15
Hinta: 37 € + materiaalit.
HUOM. maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.


Allium-kori

Uutta tarjonnassamme, ryhdytään taas virkkaamaan! Ihastu tähän sisustuskoriin! Tämän virkatun korin muodon ja koon voit määritellä itse, oman tarpeesi mukaan.

Korissa yhdistyvät ekologiset luonnonmateriaalit, sisal- tai manillaköysi ja juuttinaru. Tämä kori sopiikin hyvin boheemiin sisustukseen. Korin kannen voit viimeistellä luonnosta poimitulla oksalla ja saada korille kivan, rouhean ilmeen.

Voit valmistaa juuri sinulle sopivan kokoisen korin, aloita vaikka virkkaamalla aluksi pieni kori tai astia ja suunnittele seuraavaksi työksesi hiukan suurempi säilytyskori.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja
Aika: Ke 3.11. klo 13-16
Hinta: 31 €
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.


Boro-paikkausta ja Sashiko-kirjontaa farkulle

Vanha farkku on kaunis ja ilmeikäs materiaali, siihen sopivat pienet Sashiko-pistot ja Boro-paikkaukset, ne tuovat uutta ilmettä, vahvistavat ja koristavat pintaa. Kurssilla opettelemme perustekniikat, tutustumme perinteisiin kirjontamalleihin ja -kuvioihin, lopuksi saat kokeilla ja suunnitella omat kuviosi, väritykset ja tuotteet.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: To 21.10. ja 4.11. klo 17.30-19.45
Hinta: 37 € + materiaalit.
HUOM. Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.

Posliinikorut

Pilkomme, vasaroimme ja paloittelemme posliinia - kuppeja, lautasia, kulhoja ja koriste-esineitä. Palasista suunnittelemme, hiomme ja kokoamme yksilöllisen korun. Tämän kurssin aloitamme yhdessä ja sen jälkeen varaat taitokeskuksesta ajan ja saat tehdä hiontatyön rauhassa, ilman tiukkaa aikataulua. Ota mukaan kurssille omia kahvikuppeja, lautasia tai muita posliiniesineitä.

Taitotaso: Aloittelija
Aika: Ke 29.9. klo 17-18.30 + ajanvarauksella hionta ja viimeistely.
Hinta: 31

HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.


Himmelit eri materiaaleista

Voit valita mallin, jonka haluat valmistaa laajasta valikoimastamme erilaisia himmeleiden tekemispaketteja. Voit valmistaa himmelin lasiputkista tai erilaisista pilleistä, ihan oman kiinnostuksesi ja tarpeesi mukaan. Parhaimmillaan himmeli on ympärivuotinen koriste ja tunnelman luoja.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja
Aika: Ke 1.12.2021 klo 15-17.45
Hinta: 28 € + materiaalit.
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.

Hexacon-kori

Tyylikäs Hexagon-kori valmistetaan luonnonmateriaaleista, tummasta tai vaaleasta, nauhamaisesta rottingista. Leveästä rottinkinauhasta valmistettava kori valmistuu pikaisesti ja nopeimmat ehtivät valmistaa kaksikin koria.

Korin viimeistelevät tyylikkäät, nahkaiset kannikkeet. Opittuasi hexagon-punonnan, voit valmistaa tekniikalla lisää koreja, pieniä tai suuria ja hyödyntää opittua myös muihin tuotteisiin.

Materiaalia on myynnissä kurssipaikalla ja sitä voi ostaa myös kotiin.

Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta materiaaleista ja valmistautumisesta kurssille. Kurssipäivä sisältää lyhyen kahvi- ja ruokailutauon.

Taitotaso
: Osaaja
Aika: La 9.10. klo 10-15

Hinta: 37 € + materiaalit.
HUOM. Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.


Saaristo-varjostin makrameella

Yksilölliset varjostimet on valmistettu ainoastaan yhtä perussolmua käyttäen. Varjostimesta tulee aina oman näköinen, yksilöllinen.

Taitotaso
: Aloittelija
Aika: Ke 13.10. klo 17-20
Hinta: 31 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.

Makramee sisustuksessa

Tunnelmalliset lyhtypurkit ja yksilölliset varjostimet on valmistettu ainoastaan yhtä perussolmua käyttäen! Varjostimesta tulee aina oman näköinen, kurssilla saat valita kotiisi sopivat värit ja materiaalit, kerromme myös niksit miten luot varjostimelle yksilöllisen muodon. Opittuasi perusteet, voit edetä haastavampiin töihin ja suunnitella omia malleja. Kurssipaikalla on ostettavissa materiaaleja, erivärisiä makrameetöihin sopivia lankoja ja Saaristo-valaisimen tarvikkeita. Lähetämme ilmoittautuneille lisää ohjeistusta mukaan otettavista materiaaleista, purkeista tai tarvikkeista.

Taitotaso
: Aloittelija ja osaaja
Aika: 14. ja 28.10. klo 17.15-19.30

Hinta: 37 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä.