DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla ja -starteissa pääset valmistamaan ajankohtaisia ja trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. Taitostartissa avaamme tekemispaketin ja aloitamme työn ohjatusti yhdessä - onnistut varmasti.
Tutustu taitostartien valkoimaan, löydät ne, sekä taitoklubin ja Kesä käsillä - aikuisten kesäleirit omista valikoistaan.

Taitokurssien ja -starttien opetuspaikka on taitokeskus Hyvinkää, Rautatienkatu 11, Hyvinkää.

Tiedustelut: puh. 050 4685 643 tai hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa kurssin nimeä ja pääset ilmoittautumaan.

Kurssi: Boro- ja Sashiko-kirjontaa farkulle

Kauniin vaalean sinisiksi ja reiille kuluneet farkut inspiroivat vapaaseen kirjontaan, sommittelemaan paikkoja ja tilkkuja sopiviin kohtiin. Kurssilla tutustumme perinteisiin Japanilaisiin Boro- ja Sashiko-kirjontoihin, kirjonnoissa käytettäviin pistoihin, kuviomuotoihin, työtapoihin ja -välineisiin. Tällä kurssilla valmistamme yksilöllisiä laukkuja, pussukoita tai muita asusteita. Materiaaliksi kurssillemme riittävät kuluneet farkut ja kokeileva mieli. Tule kurssillemme oppimaan ja ompelemaan kivassa seurassa. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ke 17.2. ja toinen kokoontumiskerta 5.3.2021 klo 17.30-19.45.
Hinta: 37 € + materiaalit käytön mukaan. Käytämme pääosin kierrätysmateriaaleja.

Taitokurssi: Makramee sisustuksessa

Makrameesolmeilulla voit valmistaa persoonallisia sisustustuotteita, esimerkiksi varjostimia, amppeleita, pieniä seinätekstiilejä tai hyllyjä. Taitojen ja rohkeuden karttuessa voit siirtyä vaativampiin sisustustekstiileihin. Kuvan varjostin on solmittu rouhealla pellavalangalla - sopisiko tämä sinun terassille, mökille, puutarhajuhliin vai toimiiko se amppelina - sinä päätät.Tällä kurssilla valmistamme erilaisia makrameetekniikalla toteutettuja sisustustuotteita. 
 

Aika: La 20.2.2021 klo 10-13.
Hinta: 31 € + materiaalit.

Kurssi: Makrameehyllykkö

Tällä kurssilla valmistamme makrameehyllykön. Kurssilla opit makrameetekniikan perussolmut - niiden avulla luot mielenkiintoisia pintoja ja kuvioita. Saat maalata hyllyt ja valita makrameelangan värin, suunnitella ja toteuttaa ne omaan sisustukseesi sopiviksi. Makrameehyllykön voit ripustaa kotiisi tai puutarhaan, keittiöön tai terassille - ihan sinne missä tarvitset kauniin hyllykön. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ke 17.3.2021 klo 17-19.15 ja la 20.3. klo 10-13.
Hinta: Kurssimaksu 41 € + materiaalit

Kurssi: Tekemisen iloa! Pyörre- ja Hyrrä-varjostin

Tämä kurssi on syksyn 2020 suosikkikurssimme! Kurssilla valmistat punomalla kattovalaisimen. Pyörre ja Hyrrä ovat kattovalaisimia, jotka luovat ympärilleen taianomaisen valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikoihin Raffia-nauhalla. Nauha on valmistettu 100 % kierrätettävästä puukuidusta. Se on litteää kuten paperinauha, mutta pehmeämpää, muistuttaen niintä. Tule kurssillemme opettelememaan tämän kauniisti valoa läpäisevän kattovalaisimen valmistus. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: Ke 24.3.2021 klo 17-18.30 ja 31.3.klo 17-20.
Hinta: 37 € + materiaalit 27-45 € varjostimen mallin mukaan.

Kurssi: Makrameekorut

Tule kurssillemme valmistamaan ihanat ja nyt supersuositut makrameekorut lahjaksi tai itselle. Tämä kurssi vie sinut solmeilun saloihin ja kurssillamme pääset opettelemaan makrameekorujen solmintaa.  Opettelemme eri solmiamistekniikoita mm. korvakoruihin, rannekoruihin ja kaulakoruihin.  Muutamalla makrameesolmulla saat loihdittua itsellesi kivoja koruja tällä suositulla ja mukaansa tempaavalla tekniikalla. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Innostu kanssamme koukuttavasta makrameetekniikasta. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: La 27.3.2021 klo 10-12.15.
Hinta: 28 € + materiaalit alkaen 5 €/koru.

Kurssi: Hexagon-kori

Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta rottingista valmistettavaa Hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta, suunnittele ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinkinauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikka ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen. Kurssi sopii kaikille aiheesta  kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: La 10.4. klo 10-16.30.
Hinta: 46 € + materiaalit.