DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka
: Taitokeskus Hyvinkää, Rautatienkatu 11, Hyvinkää.
Tiedustelut: puh. 050 4685 643 tai hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu kurssikohtaisesta linkistä.

Osan kursseistamme toteutamme Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Punch needle -tuftaus 2 TÄYNNÄ

Kurssillamme voit valmistaa omia tuftaus-mallejamme tai suunnitella omanlaisesi tuftaustyön. Tässä tekniikassa kuvioilla ja kuviomuodoilla ei ole rajoja, voit luonnostella vapaasti kaarevia muotoja, suuria pintoja tai pieniä yksityiskohtia. Kurssilla opit tuftauksen perusteet. Valmista esimerkiksi tyyny, seinätekstiili tai taulu itselle tai lahjaksi.

Kurssilla saat käyttöösi tuftausneulan. Kurssipaikalla on myynnissä tarvikepaketteja, pohjakangasta, neuloja ja tuftaukseen sopivia lankoja. Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta kurssille valmistautumisesta.

Taitotaso:Aloittelija
Aika:
To 27.10. ja 10.11. klo 17.30-20.30
Hinta:
48 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä

ILMOITTAUTUMINEN:Ilmoittaudu Punch needle -kurssille tästä

Laukku parkkinahasta TÄYNNÄ

Syksyn upea uutuustuote on suunnittelemamme parkkinahkainen laukku. Valmistat kurssillamme tämän tyylikkään laukun ja opit samalla parkkinahan ompelun perustekniikan.Tutustumme alussa nahkalaatuihin ja tilaamme jokaiselle omat nahkavuodat. Varaamme leikkaamiseen ja ompeluun reilusti aikaa, harjoittelemme pistoja ja ompelemme laukun valmiiksi - kurssin loputtua jokaisella on valmiina itse tehty, yksilöllinen laukku!

Taitotaso
: Aloittelija ja osaaja
Aika:Ke 21.9. klo 18-19 (info), pe 7.10. klo 17.30-19.45 ja la 8.10. klo 10-14

Hinta: 48 € + materiaalit
HUOM: Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittadu Nahkalaukku parkkinahasta -kurssille tästä

Tekemisen iloa: Saviset sisustusruukut

Nyt saat laittaa kädet saveen ja muotoilla! Ruukku, astia tai amppeli viimeistellään paperi- ja juuttinarulla tai muulla kuidulla. Saven muotoilu on luovaa ja rentouttavaa. Jokaisesta tuotteesta tulee varmasti yksilöllinen.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: Ke 19.10., 9.11 ja 16.11. klo 17.30-19.45
Hinta: 50 € + materiaalit.
HUOM. Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Saviset sisustusruukut -kurssille tästä

Tekemisen iloa: Terho-kori

Terho-korista on jo muodostunut klassikko! Terho-kori on säilytin, mihin voit vaikka päivän ajaksi piilottaa puikoilla olevan käsityön tai aseta kori eteiseen ja täytä villasukilla, huiveilla, pipoilla ja lapasilla.
Kurssillamme saat palmikoida, punoa ja muotoilla oman mallisesi korin. Tämän korin valmistaminen voi olla meditatiivinen kokemus, saat keskittyä muodon suunniteluun ja palmikoimiseen, voit samalla keskustella ja nauttia tekemisestä muiden osallistujien kanssa. Korin tärkeä yksityiskohta on sen kannen muodostavat kangassuikaleet, voit värjätä ne yksilöllisiksi kevään kursseilla tai tapahtumissa tai jos haluat niin, voit valita niihin jonkin juuri sinun kotiisi sopivat pellavakankaan.

Taitotaso: Aloittelija
Aika: Ke 2.11. klo 17.30-20.30 ja ke 23.11. klo 17.30-19.45
Hinta: 43 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Terho-korikurssille tästä


Opi neulomaan villasukat

Tulevana talvena säästämme energiaa ja pidämme kotimme viileinä - mukavat villasukat auttavat sinua pysymään lämpimänä! Tämä on ihana kurssi aivan vasta-alkajille ja kertausta jo hiukan neuloneille. Opiskelemme sukkien neulomisen vaihe vaiheelta, aloitamme varresta ja etenemme kantapään kautta terään ja kärkikavennuksiin. Kurssin jälkeet osaat neuloa jalkaan istuvat sukat, osaat tai tunnistat jo hiukan erilaisia vaihtoehtoja ja tekniikoita varren, kantapään ja teräosan neulomiseen. Saat 1 kk ajaksi käyttöösi myös verkkokurssimme villasukkien neulomisesta.

Taitotaso: Aloittelija.
Aika: Ke 23. ja 30.11. klo 17.30-19.45
Hinta: 39 € + materiaalit.
HUOM. Maksu paikan päällä.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Opi neulomaan villasukat -kurssille tästä.

Kynttiläpaja: tuunatut kynttilät

Nyt tehdään joulun kynttilöistä oman näköisiä - tuunataan vanhoja tai muokataan uusia kynttilöitä! Tule kanssamme dippaamaan, kuviomaan vahaliiduin ja kiertämään kynttilöitä! Luomme pienillä vinkeillä ja vihjeillä aivan uuden näköisiä kynttilöitä. Voit hyödyntää omia, vanhoja kynttilöitäsi ja tehdä niistä ihan uudenveroisia, näköisiä ja värisiä. Dippaamme kynttilöitä uuden värisiksi, kuvioimme kynttilän pintaa eläväksi vahaliiduin tai annamme kynttilälle ihan uuden, kierteisen muodon!

Taitotaso: Aloittelija
Aika: La 10.12. klo 12-14.15
Hinta: 29 €

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu kynttiläpajaan tästä