DEMO
FI/ SE
 
 
 

Nurmijärvi / Klaukkala

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka: Taitokeskus Klaukkala, Klaukkalantie 72.
Tiedustelut: puh. 050 4685 794 tai klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Ilmoittaudu klikkaamalla kurssikohtaisesta linkistä: ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Osan kursseista toteutamme Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Punch needle -tuftaus

Jäällä, Kevät, Pisarat ja Syksy ovat omia mallejamme, kurssillamme voit valmistaa näitä tai omia suunnitelmiasi. Tässä tekniikassa kuvioilla ja kuviomuodoilla ei ole rajoja, voit luonnostella vapaasti kaarevia muotoja, suuria pintoja tai pieniä yksityiskohtia. Kurssilla opit tuftauksen perusteet tai voit ohjatusti toteuttaa haastaviakin malleja. Valmista esimerkiksi tyyny, seinätekstiili tai taulu. Tummalla pohjalla lentävät linnut, on uusin mallimme, tyynyssä vain linnut on tuftattu ja pohjakangas jää upeasti näkyville. Voit myös valmistaa Taito-liiton Kotimetsä-tyynyn. Ilmoita etukäteen, niin varaamme sinulle materiaalit.

Kurssilla saat käyttöösi tuftausneulan ja halutessasi voit ostaa sen omaksi. Kurssipaikalla on myynnissä tarvikepaketteja, pohjakangasta ja tuftaukseen sopivia lankoja. Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta kurssille valmistautumisesta.

Taitotaso: aloittelija ja osaaja
Aika: to 27.10 klo 17.30-20.30 ja 10.11. klo 17.30-19.45
Hinta: 43 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Punch needle -tuftauskurssille tästä.



Tekemisen iloa: Saviset sisustusruukut

Nyt saat laittaa kädet saveen ja muotoilla! Ruukku viimeistellään paperinarulla tai muulla kuidulla. Saven muotoilu on luovaa ja rentouttavaa. Kurssilla saat suunnitella ja muotoilla käsin oman astiasi. Kurssikertojen välissä astian pinta viimeistellään ja toisella kurssikerralla siihen lisätään tekstiiliosat; langat, kuidut tai paperinarut.

Taitotaso: aloittelija ja osaaja
Aika: To 3.11. klo 17.30-19.45 ja 17.11. klo 17.30-20.30.
Hinta: 43 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Saviset sisustusruukut -kurssille tästä.

Huiskat ja sudit luonnonmateriaaleista

Kurssilla valmistamme erilaisia muruharjoja, suteja ja huiskia luonnonmateriaaleista. Kuituniput kootaan varressa yhteen valitsemillasi langoilla ja väreillä. Kurssilla opettelemme varsien sidonnassa käytettäviä erilaisia solmuja, tapoja ja tekniikoita. Kuituja ja materiaaleja on ostettavissa kurssipaikalla.

Taitotaso: aloittelija ja osaaja
Ajankohta: to 24.11. klo 17.30-20.30
Hinta: 33 € + materiaalit 5-7€/kpl
HUOM. Maksu paikan päällä.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Huiskat ja sudit -kurssille tästä.


Räsymatto- ja paistopussikynttilät

Räsymattokynttilät syntyvät raita raidalta ja siinä välissä ehdit valaa soijavahasta paistopussikynttilöitä. Kynttilän vapaa, jäälohkaremainen muoto ja tarkka malli on aina vähän sattumasta kiinni - lähde mukaan seikkailuun valamaan paistopussikynttiöitä.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: to 1.12. klo 17.30-20.30
Hinta: 33 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Räsymatto- ja paistopussikynttilät -kurssille tästä.