DEMO
FI/ SE
 
 
 

Klaukkala

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka: Taitokeskus Klaukkala, Klaukkalantie 72.
Tiedustelut: puh. 050 4685 794 tai klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Taitotasot: aloittelija, osaaja ja taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Ilmoittaudu klikkaamalla kurssikohtaisesta linkistä: ILMOITTAUDU TÄSTÄ.


 

Hexagon-kori

Tyylikäs Hexagon-kori valmistetaan luonnonmateriaalista, vaaleasta nauhamaisesta rottingista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta rottingista valmistettavaa Hexagon-punontaa.
Korin viimeistelevät tyylikkäät, nahkaiset kannikkeet. Opittuasi hexagon-punonnan, voit valmistaa tekniikalla lisää koreja, pieniä tai suuria ja hyödyntää opittua myös muihin tuotteisiin.

Taitotaso: osaaja
Aika: La 9.4. klo 10-15. HUOM! Muuttunut aika.
Hinta: 39 € + materiaalit 47 €
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Hexagon-kori -kurssille tästä.Tekemisen iloa: Saviset sisustusruukut

Nyt saat laittaa kädet saveen ja muotoilla! Ruukku viimeistellään paperinarulla tai muulla kuidulla. Saven muotoilu on luovaa ja rentouttavaa. Kurssilla saat suunnitella ja muotoilla käsin oman astiasi. Kurssikertojen välissä astian pinta viimeistellään ja toisella kurssikerralla siihen lisätään tekstiiliosat; langat, kuidut tai paperinarut.

Taitotaso: osaaja
Aika: To 28.4. klo 17.30-19.45 ja 19.5. klo 17.30-20.30.
Hinta: 43 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Saviset sisustusruukut -kurssille tästä.

Kesä käsillä - koululaisten kesäleiri

Sisustaen kesään! Tällä leirillä tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, kun valmistamme sisustustuotteita omaan huoneeseen. Kudotaan kangaspuilla esim. matto, liina, kori tai tyyny. Lisäksi voi valmistaa makrameetekniikalla esim. amppelin tai seinätekstiilin. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ajankohta: 13-17.6.2022 klo 10-15
Paikka: Taitokeskus Klaukkala
Opettaja: Marja Ollila
Hinta: 110 € sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Sisusta omaan huoneeseen -käsityöleirille

Kesä käsillä -koululaisten kesäleiri

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 8 lasta. Leiri on suunnattu ala- ja yläkouluikäisille.

Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot
Marja Ollila
klaukkala@taitoetelasuomi.fi
050 4685 794