DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lohja

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka: Taitokeskus Lohja, Suurlohjankatu 12 (katutasossa), 08100 Lohja.

Taitotasot: aloittelija, osaaja sekä taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Tiedustelut: puh.050 4685 806 tai lohja@taitoetelasuomi.fi

Osan kursseista toteutamme Opintokeskus Siviksen tuella.


 

Ryijy ommellen

Aloita ryijyn valmistaminen tyynyksi tai seinätekstiiliksi ompelemalla. Taitokurssilla pääset työssä alkuun, opit tekniikan ja voit jatkaa ryijynukkien solmiamista kotona. Pehmeä ja lämminhenkinen ryijytyyny on tehnyt paluun sisustukseen. Esimerkiksi Tekemisen iloa - malliston Metsälampi-ryijyn värimaailma sopii moneen kotiin -upea malli vie ajatukset metsään ja luontoon.

Taito Etelä-Suomen mallistosta löytyy muitakin valmiita tarvikepaketteja, kuten Anemone-ryijy. Tästä mallista löytyy 4 eri värivaihtoehtoa: kevät, kesä, syksy ja talvi. Voit ripustaa ne yksittäin, kaikki rinnakkain tai päällekkäin tai luoda oman sommitelman. Aloitamme yhdessä ryijyn solmimisen pohjakankaalle, aloituskerran opeilla osaat ommella ryijyn valmiiksi. Jos kuitenkin tarvitset apua, saat sen taitokeskuksesta.

Tarvitset kurssille valmiin tarvikepakkauksen, jonka voit ostaa verkkokaupastamme. Esimerkiksi Metsäryijy -tarvikepaketin hinta on 97€.

Taitotaso: Aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: To 9.2. klo 17.30-19.45
Hinta: 31 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Ryijy ommellen -kurssille tästä.


Tekemisen iloa! Terho-kori

Terho-korista on jo muodostunut klassikko! Terho-kori on säilytin, johon voit vaikka päivän ajaksi piilottaa puikoilla olevan käsityön tai asettaa korin eteiseen ja täyttää villasukilla, huiveilla, pipoilla ja lapasilla. Valmistamme korin luonnonmateriaaleista, juutista ja pellavakankaasta. Kurssilla letitämme, punomme ja ompelemme. Värivalinnoilla saat korista juuri omaan sisustukseesi sopivan.

Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta materiaaleista ja valmistautumisesta kurssille. Koria valmistetaan kotona kurssikertojen välissä.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta:
ma 13.2. klo 17-20 ja ma 6.3. klo 17.30-19.45
Hinta:
45 € + materiaalit
​​​​​​​Maksutapa:
MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Terho-kori -kurssille tästä.

150


Laukku parkkinahasta

Kevään hittituote on suunnittelemamme parkkinahkainen laukku!

Valmistat kurssillamme tämän tyylikkään laukun ja opit samalla parkkinahan ompelun perustekniikan.Tutustumme alussa nahkalaatuihin ja tilaamme jokaiselle omat nahkavuodat. Varaamme leikkaamiseen ja ompeluun reilusti aikaa, harjoittelemme pistoja ja ompelemme laukun valmiiksi - kurssin loputtua jokaisella on valmiina itse tehty, yksilöllinen laukku!

Taitotaso: Osaaja ja taitaja
Ajankohta: Info to 16.2. klo 18-19, to 9.3. ja 23.3. klo 17.00-20.45
Hinta: 55 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä

ILMOITTAUTUMINEN:Ilmoittaudu tästä Laukku parkkinahasta -kurssille.


Saaristo-varjostin makrameella

Tunnelmallinen Saaristo-varjostin asettuu moneen sisustukseen ja tilanteeseen, luo tunnelmaa kotiin tai valoa iltaan. Saaristo-varjostimella saat yksilöllisyyttä sisustukseen, piristät talvista kotia tai elokuista puutarhajuhlaa.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: to 30.3. klo 17.30-20.30
Hinta: 35 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Saaristo-varjostin makrameella -kurssillePunch Needle tuftauksella kesätaulu

Tässä tekniikassa kuvioilla ja kuviomuodoilla ei ole rajoja, voit luonnostella vapaasti kaarevia muotoja, suuria pintoja tai pieniä yksityiskohtia. Kurssilla opit tuftauksen perusteet tai voit ohjatusti toteuttaa haastaviakin malleja.

Kurssilla saat käyttöösi tuftausneulan. Kurssipaikalla on myynnissä tarvikepaketteja, pohjakangasta, neuloja ja tuftaukseen sopivia lankoja. Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta kurssille valmistautumisesta.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: ma 8.5. klo 17.30-19.45 ja ma 22.5 klo 17.30-19.45
Hinta: 41 € + materiaalit
Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä Punch Needle tuftauksella kesätaulu -kurssille.