DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lohja

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa.

Opetuspaikka: Taitokeskus Lohja, Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2 (2.krs), 08100 Lohja.

Taitotasot: aloittelija, osaaja sekä taitaja. Taitotasot antavat suuntaa kurssien valinnalle. Ota rohkeasti yhteyttä; suurin osa kursseistamme sopii kaikille, myös aloittelijoille.

Aloittelija – Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
Osaaja – Kurssi on jo hiukan vaikeampi ja vaatii keskittymistä.
Taitaja – Kurssi on hieman haastavampi ja saattaa sisältää erikoistekniikoita.

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta, alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Yli 12-vuotiaat maksavat täyden kurssimaksun. Materiaalit veloitamme käytön mukaan.

Tiedustelut: puh.050 4685 806 tai lohja@taitoetelasuomi.fi


 

Tekemisen iloa: Saviset sisustusruukut

Nyt saat laittaa kädet saveen ja muotoilla! Ruukku viimeistellään paperinarulla tai muulla kuidulla. Saven muotoilu on luovaa ja rentouttavaa. Kurssilla saat suunnitella ja muotoilla käsin oman astiasi. Kurssikertojen välissä astian pinta viimeistellään ja toisella kurssikerralla siihen lisätään tekstiiliosat; langat, kuidut tai paperinarut.

Taitotaso: osaaja
Aika: Ma 9.5. klo 17.00-20.00 ja 23.5. klo 17.00-20.00.
Hinta: 48 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Saviset sisustusruukut -kurssille tästä.

Rottinkinen varjostin tai lyhty

Tuttu rottinkimateriaali taipuu myös lampunvarjostimeen. Valitse rottingin väri omaan sisustukseesi sopivaksi ja puno kurssillamme tämä helppo, mutta näyttävä ja yksilöllinen varjostin.

Kynttilälyhty punotaan lasisen purkin päälle, ihanan turvallinen ja tunnelmallinen iltahetki luvassa!

Taitotaso: osaaja ja taitaja
Ajankohta: la 14.5. klo 10-15
Hinta: 36 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Rottinkinen varjostin tai lyhty -kurssille

Punch needle -tuftausta

Kurssillamme voit valmistaa Kotimetsä-tyynyn, omia tuftaus-mallejamme tai suunnitella omanlaisesi tuftaustyön. Tässä tekniikassa kuvioilla ja kuviomuodoilla ei ole rajoja, voit luonnostella vapaasti kaarevia muotoja, suuria pintoja tai pieniä yksityiskohtia. Kurssilla opit tuftauksen perusteet tai voit ohjatusti toteuttaa haastaviakin malleja. Valmista esimerkiksi tyyny, seinätekstiili tai taulu. Tällä kurssilla voit valmistaa Kotimetsä-tyynyn: varaathan aikaa sen tekemiseen myös kurssikertojen välissä.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: ke 18.5. ja 1.6. klo 17.30-19.45
Hinta: 43 € + materiaalit
HUOM. Maksu paikan päällä
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu kurssille Punch needle -tuftausta

Kurssilla saat käyttöösi tuftausneulan. Kurssipaikalla on myynnissä tarvikepaketteja, pohjakangasta, neuloja ja tuftaukseen sopivia lankoja. Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta kurssille valmistautumisesta.