DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lohja

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. 
Taitokurssien opetuspaikka on taitokeskus Lohja, Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2 (2.krs), 08100 Lohja.

Tiedustelut: puh. 050 4685 806 tai lohja@taitoetelasuomi.fi 

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan kurssille.Kurssi: Punch needle -tuftaus

Piirrä vapaat viivat ja mielenkiintoiset muodot tai valmista oma työsi suunnittelemiemme mallien mukaan. Jäällä, Kevät, Pisarat tai Syksy ovat uutta mallistossamme - innostu ja ryhdy työhön taitokurssillamme. Opi kurssilla tuftauksen perusteet ja innostu tästä koukuttavasta tekniikasta,joka on maailmalla niin suosittua. Punch needle -eli neulatuftaus on työtapana helppo ja nopea tapa valmistaa kodin sisustustekstiilejä. Voit aloittaa pienillä kuvioilla ja edetä suuriin pintoihin, voit itse suunnitella vapaasti kuvioita tai hyödyntää valmiita mallejamme. Valmista tyyny, seinätekstiili tai taulu. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch needle-neulan avulla. Tarvittavat työvälineet saat käyttöösi kurssin ajaksi ja materiaalit voit hankkia kurssilta tai hyödyntää omia lankojasi. 

Aika: La 13.3.2021 klo 10-15.
Hinta: 37 € + materiaalit

Kurssi: Makramee sisustuksessa

Makrameen suosio jatkuu. Tällä kurssilla opit erilaisia makrameesolmuja. Voit valmistaa esim. seinätekstiilin, amppelin, hyllyn. Kun opit perussolmut, voit jatkaa harrastusta ja suunnitella myös itse malleja. Kerää metsäretkellä sopiva keppi seinätekstiilin ripustuskepiksi.
Kuvan varjostin on solmittu rouhealla pellavalangalla - sopisiko tämä sinun terassillesi, mökille, puutarhajuhliin vai toimiiko se amppelina - sinä päätät.

Aika: La 27.3.2021 klo 10-13.
Hinta: Kurssimaksu 31 € + materiaalit. 

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mitä haluat tehdä ja väritoiveesi. 

Kurssi: Virkattu Allium-kori

Ihastu tähän koriin kodin sisustuksessa! Tämän virkatun korin muodon ja koon voit määritellä itse, oman tarpeesi ja käytettävissä olevan tilan mukaan.

Korissa yhdistyy ekologiset luonnonmateriaalit, manillaköysi ja juuttinaru. Tämä kori sopiikin hyvin boheemiin sisustukseen. Korin kannen voit viimeistellä luonnosta löytämällä oksalla, saaden siihen näin rouheamman ilmeen. Tällä kurssilla opit valmistamaan virkkaamalla kuvan Allium-korin. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Aika: La 17.4.2021 klo 10-13.

Hinta: 31 € + materiaalit.

Kurssi: Hexagon-kori

Innostus hexagon punontaan alkoi jo syksyllä ja jatkuu varmasti vielä pitkään. Valmistamme kurssilla monikäyttöisen säilytyskorin 100 % luonnonmateriaalista. Punonta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa ja opettelemme tällä kurssilla nauhamaisesta rottingista valmistettavaa Hexagon-punontaa. Tule innostumaan tästä tekniikasta, suunnittele ja valmista itsellesi kori luonnonmateriaalista. Kurssilla punotaan vaaleasta tai tummasta rottinkinauhasta kauniita, ilmavia ja moderneja säilytyskoreja. Kurssilla opetellaan Hexagon-punonnan tekniikka ja voit soveltaa sitä taitoa jatkossakin. Tule valmistamaan kurssilla moderni säilytyskori, joka ihastuttaa kauneudellaan ja sopii mainiosti moderniin sisustukseen. 

Aika: La 24.4.2021 klo 10-15.45.
Hinta: 37 € + materiaalit: rottinki 35 € + hihnat 13 €.