DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lohja

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taitokursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. 
Taitokurssien opetuspaikka on taitokeskus Lohja, Master-talo, Karjalankatu 2 D (2.krs), 08150 Lohja.

Tiedustelut: puh. 050 4685 806 tai lohja@taitoetelasuomi.fi 

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan kurssille.Pyörre ja Hyrrä valaisin

Tämä kurssi on syksyn 2020 suosikkikurssimme! Kurssilla valmistat punomalla kattovalaisimen. Pyörre ja Hyrrä ovat kattovalaisimia, jotka luovat ympärilleen taianomaisen valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikkoihin Raffia-paperinauhalla. Nauha on valmistettu 100 % kierrätettävästä puukuidusta. Se on litteää kuten paperinauha, mutta pehmeämpää, muistuttaen niintä. Tule kurssillemme opettelemaan tämän kauniisti valoa läpäisevän kattovalaisimen valmistus. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: ti 29.9. ja ti 6.10. klo 17.30-19.45

Hinta: 37 € + tarvikkeet

Käsityöviikonloppu, kudontaa ja solmeilua

Voit valita haluatko kutoa kangaspuilla tai solmeilla makramee-tekniikalla amppelin tai seinävaatteen tai kutoa helmillä Pöydän kruunu -pannunalusen. Perjantaina tehdään oman työn alkuvalmistelut ja lauantaina jatketaan. Kankurit saavat kutoa sunnuntai-iltaan asti. Ilmoittautumisen yhteydessä varataan työ.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: pe 23.10. klo 17-19 ja la 24.10. klo 10-13.30.

Hinta: 37 € + tarvikkeet.

Joulupuu

Millainen on sinun joulupuusi? Moderni vai perinteinen malli. Päästä luovuutesi valloilleen ja kokoa joulupuu joko luonnon kepeistä, alumiiniputkesta tai puurimasta. Valitsi sisustukseesi sopiva malli ja tule valmistamaan unelmiesi joulupuu kurssillemme. Valmista koristeet joulupuuhun eri käsityötekniikoilla mm. pienet himmelit lasipilleistä, tähtiä helmistä, sydämiä makrameella jne.


Klikkaa kurssin  nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: ti 10. ja ti 17.11. klo 17.30-19.45

Hinta: 37 € + tarvikkeet

Räsymattokynttilät

Tule kurssillemme valmistamaan värikkäitä kynttilöitä syksyn pimeneviin iltoihin. Kynttilöiden valmistus on helppoa ja mukavaa puuhaa. Räsymaton iloinen ja värikäs tunnelma välittyy näissä kynttilöissä. Voit sekoittaa omat sävysi ja raidoittaa kynttilän haluamallasi tavalla. Valmistamme kynttilöitä valamalla. Kurssillamme voit valmistaa useampia kynttilöitä, vaikka lahjaksi. Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Valmista kurssillamme käsitehdyt joululahjat mm. opettajalle, päiväkotiin tms. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.

Aika: la 5.12. klo 10-14

Hinta: 31 € + tarvikkeet