DEMO
FI/ SE
 
 
 

Mäntsälä

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Taito-kursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita itselle tai lahjaksi. Taito-kursseilla on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa. 
Taitokurssien opetuspaikka on Taitokeskus Mäntsälä, Karhukuja 4, Mäntsälä.

Tiedustelut: puh. 050 4685 814 tai mantsala@taitoetelasuomi.fi

Klikkaa kurssin nimeä niin pääset ilmoittautumaan kurssille. 


Opintokeskus Sivis tukee opetusta.

Kurssi: Makrameen perusteet, Huom! Kurssin ajankohta on muuttunut ja poikkeaa asiakaslehden tiedoista.

Onko makramee-tekniikkana sinulle uusi ja haluaisitko oppia makramee-solmimisen perusteet.Tällä kurssilla opit makrameen perussolmut ja tekniikat. Aloitamme aivan alkeista ja etenemme rauhalliseen tahtiin opetellen ensin perussolmut helpolla langalla harjoitellen. Tällä kurssilla valmistat pienen makramee tuotteen ja opit makrameen perussolmut ja tekniikan, jota voit soveltaa jatkossa haastavampiin makramee töihin.Tämä kurssi sopii hyvin aloittelijalle.

Aika: 

Hinta: 31 € + materiaalit

 


Kurssi: Tekemisen iloa malliston: Terho-kori, Huom! Kurssin ajankohta on muuttunut ja poikkeaa asiakaslehden tiedoista.

Terho -kori on jo klassikko! Tähän upeaan koriin piilotat vaikka keskeneräisen käsityön, aamutossut tai villasukat, tai sitten ideoit sille jotakin ihan muuta käyttöä. Tämä säilytyskori valmistetaan aidoista luonnonmateriaaleista -juutista ja pellavakankaasta. Säilytyskori valmistuu juutista letittämällä ja muotoilemalla kerros kerrokselta. Muodoltaan tammenterhoa muistuttava kori kätkee sisäänsä kodin pikkutavaroita ja on kaunis yksityiskohta kodin sisustuksessa. Kori sopii sävyiltään ja ilmeeltään hyvin moderniin sisustukseen ja on itsessään todella kaunis tuote.Tällä korilla on varmasti käyttöä kodin pikkutavaroiden säilytyksessä.

Aika: 

Hinta: 37 € + materiaalit


Kurssi: Kevättä kohden, Huom! Kurssin ajankohta on muuttunut ja poikkeaa asiakaslehden tiedoista.

Jos haluat olla koko elämäsi onnellinen, aloita puutarhanhoito.

Kevättä kohden on puutarhanhoitoa ja käsillä tekemistä yhdistävä opintokokonaisuus. Opintokokonaisuuden aikana valmistamme puutarhaessun, yrttihyllyn, suojaruukun sekä pieniä puutarha-aiheisia välitöitä. Kokonaisuuden aikana pääsemme mm. kuvioimaan ja painamaan kangasta, vuolemaan, nikkaroimaan ja ompelemaan sekä solmeilemaan. Samalla opimme puutarhanhoidosta: väreistä, kukista ja yrttien historiasta.

Opintokokonaisuus sisältää 8 kolmen tunnin opetuskertaa.

Aika: 

Hinta: 50 € + materiaalit


Kurssi: Aikuisten käsityöleiri: Kudontaa sylikangaspuilla

Joko olet kokeillut kutomista sylikangaspuilla? Luo oma loimesi ja  kudo vaikka kotona, metsässä, kalliolla, rannalla tai terassilla – ihanan vapaata ja luovaa kutomista, josta innostut varmasti. Kutoisitko kaulaliinan, keittiöpyyhkeen, miniryijyn vai jotain muuta. Tällä taitokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla, suunnittelemaan niihin sopivan loimen ja kutomaan oman, yksilöllisen tuotteesi. Kokeile sinäkin rohkeasti tätä luovaa kudontaa!

Aika: ma-to 5.7.-8.7. klo 10-14

Hinta: 60 € + materiaalit