DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

Kesä käsillä -käsityö- ja muotoiluleirit käynnistyvät koulujen loputtua kesäkuun alussa. Tulevana kesänä leirejä järjestetään mielenkiintoisilla teemoilla useilla eri paikkakunnilla.

Tule sinäkin mukaan käsillä tekemisen iloiseen joukkoomme!

Ilmoittautuminen kesän 2023 leireille alkaa perjantaina 10.2. klo 10

Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Meillä viihdytään ryhmässä yhdessä muiden lasten kanssa. Luvassa on tekemisen iloa erilaisten käsityötekniikoiden ja materiaalien parissa, innostavaa oivallusta ja yhdessäoloa sekä mielikuvituksen ja tekemisen iloa.

Leirit on suunnattu kaikille kouluikäisille kädentaidoista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Leirit kestävät pääasiassa 5 päivää ja juhannusviikolla 4 päivää. Valitse sopivin leiri ja ilmoita lapsesi mukaan. Meillä vietät mukavan leiriviikon käsillä tehden!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Lisätiedot
hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Kesä käsillä: Värikkäät kesäasusteeni

Tällä leirillä värjätään ja inspiroidutaan kesän väreistä! Tule tekemään itse värjäämästäsi ja kuvioimastasi kankaasta oman näköisesi kesäasusteet. Leirillä valmistetaan myös kokonaisuuteen sopivat asusteet, kuten hattu, hiusdonitsi, kassi tai reppu. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.


Ajankohta: 5-9.6.2023 klo 10-15
Paikka: Taitokeskus Hyvinkää
Opettaja: Eeva Pirttiaho
Hinta: 115 € sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Kesä käsillä: Värikkäät kesäasusteeni -leirille tästä


Kesä käsillä: Minivideoita ja muotisuunnittelua

Leirillä suunnittelet ja toteutat vauhdikkaasti upeita asuja, naamioita ja asusteita omien ja yhteisten ideoiden pohjalta. Tutustut hahmosuunnitteluun ja toteutat ryhmäsi kanssa lyhyitä noin yhden minuutin mittaisia videoteoksia asujen pohjalta. Hassuttelemme materiaalien, varjojen, valojen ja liikkeen kanssa unohtamatta säihkettä ja kimallusta.

Ajankohta: 5.- 9.6.2023, klo 10-15
Paikka: Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6 B 11, 05800 Hyvinkää
Opettaja: Anniina Soikkeli
Hinta: 115 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Minivideoita ja muotisuunnittelua -leirille tästä

Kesä käsillä: Nikkaroidaan - puuhaa puusta ja vähän muusta

Tällä leirillä kuuluu sahojen suhinaa ja vasaroiden kalketta, kun valmistamme puusta mm. kesäiset pihapelit. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ajankohta: 12.-16.6.2023, klo 10-15
Paikka: Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6 B 11, 05800 Hyvinkää
Opettaja: Esa Arola
Hinta: 115 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Nikkaroidaan -leirille tästä