DEMO
FI/ SE
 
 
 

Mäntsälä

Kesä käsillä -koululaisten kesäleiri

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa! Meillä viihdytään ryhmässä yhdessä muiden lasten kanssa. Luvassa on tekemisen iloa erilaisten käsityötekniikoiden ja materiaalien parissa, innostavaa oivallusta ja yhdessäoloa sekä mielikuvituksen ja tekemisen iloa. Leirit on suunnattu kaikille alakouluikäisille kädentaidoista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Meillä vietät mukavan leiriviikon käsillä tehden!

Ilmoittaudu mukaan leirin kohdalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja leirille mahtuu mukaan 10 lasta. Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot:

Siiri Korhonen

mantsala@taitoetelasuomi.fi

puh. 050 4685 814


KESÄ KÄSILLÄ – käsitöitä ja retkeilyä - koululaisten kesäleiri / Mäntsälä

Leirillä inspiroidutaan luonnosta saatavista materiaaleista ja paikoista sekä hyödynnetään niitä erilaisiin käsitöihin ja taideteoksiin. Leiriläiset pääsevät muun muassa kehräämään, kuvioimaan kangasta ja tutustumaan kudontaan. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella kävelymatkan etäisyydellä taitokeskuksesta. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ajankohta: ma–pe 12.–16.6. klo 10–15

Paikka: Taitokeskus Mäntsälä, Karhukuja 4

Hinta: 115 € sisältäen materiaalit + ruokailu omin eväin

Opettaja: Siiri Korhonen

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu käsitöitä ja retkeilyä -leirille