DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lappeenranta

Kesä käsillä -koululaisten kesäleirit

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Ilmoittaudu mukaan kunkin leirin kohdalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 10 lasta. Leirit on suunnattu alakouluikäisille.

Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot
Marja Koskimäki
marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi
040-6849552
Kesä käsillä -muotoiluleiri Käsitöitä ja eväsretkiä

Tule viettämään kesäleirille mukavaa aikaa ystävien, käsitöiden ja eväiden parissa. Leirin aikana opimme valmistamaan erilaisia eväitä ja välipaloja. Käsitöinä valmistuu jokaiselle kokkaajalle tarpeellinen huivi ja leivinliina, muotoilemme ja maalaamme hedelmäkulhon sekä valmistamme eväsretken ulkoleikkeihin esim. ihan omat katuliidut. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua. Leiri sopii 7 vuotiaasta ylöspäin.

Ajankohta: 6.-10.6.2022, klo 10-15
Paikka: Tasihinin talo, Kauppakatu 25, Lpr
Opettaja: Marja Koskimäki
Hinta: 110 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin
ILMOITTAUTUMINEN: LEIRI ON TÄYNNÄ, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA MAHDOLLISIA PERUUTUKSIA VARTEN marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi

Kesä käsillä -muotoiluleiri Värikkäät kesävaatteeni

Tällä leirillä värjätään ja inspiroidutaan kesän väreistä! Tule tekemään itse värjäämästäsi kankaasta oman näköisesi vaate. Leirillä valmistetaan myös kokonaisuuteen sopivat asusteet, kuten kassi ja korut. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua. Leiri sopii yli 9 vuotiaille (ompelukoneen ajokortti toivotaan suoritetuksi).

Ajankohta: 13.-17.6.2022, klo 10-15
Paikka: Tasihinin talo, Kauppakatu 25, Lpr
Opettaja: Marja Koskimäki
Hinta: 110 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin
ILMOITTAUTUMINEN: LEIRI ON TÄYNNÄ, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA MAHDOLLISIA PERUUTUKSIA VARTEN marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi