DEMO
FI/ SE
 
 
 

Elokuun ikkunamyyntinäyttely Atelje Hannetar / Huopamestari Hanne Alho, Helsinki

VILLAN LUMO 2.8 - 30.8.2019 

Huopamestari Hanne Alho / Atelje Hannetar

Villasta/huovasta sekä poronnahasta käsin valmistettuja tuotteita.

Pieni tyttö iloitsee aarteistaan mummolan aitassa. Ompelee pitkin pistoin nukeilleen vaatteita ja virkkaa langanpätkistä matot niiden kotiin. Tytöstä kasvaa pohjalainen nainen, joka ei suostu luopumaan unelmastaan, käsillä tekemisen riemusta. Se tyttö olen minä. Näistä aarteista ja lapsuusmuistoista kumpuavat yhä uudelleen ja uudelleen ideat, yksityiskohdat ja värit tuotteisiin.

Olen koulutukseltani AMK-tekstiilimuotoilija ja huopamestari. Olen huovuttanut yli 25 vuotta. Villa on minun "muovailuvaha". Huopatuotteita valmistava Yritykseni Atelje Hannetar on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Erityisesti huovutetut tontut ovat spesiaali alaani. Käsityötaidoistani olen saanut merkittäviä palkintoja: Käsi- ja taideteollisuusliiton Kultainen ansiomerkki, Liikelahjakilpailun voitto, Vuoden Pohjanmaan käsityöyrittäjä, Vuoden nuori kädentaitaja, Vuoden Yksityisyrittäjä sekä Maakunnallinen Vuoden Yksinyrittäjä.

Tuotteilleni on ominaista raikkaat värit ja satukirjamaiset aiheet selkeällä muotokielellä toteutettuna. Ateljè Hannettaren tuotteita myydään eri puolella Suomea sekä ulkomailla mm. Japanissa, Hollannissa ja Usa:ssa.

Atelje Hannetar
Hanne Alho
Facebook:Atelje Hannetar
email:hanne@ateljehannetar.f