DEMO
FI/ SE
 
 
 

Elokuun ikkunamyyntinäyttely ArcticQueen, Helsinki

ARCTICQUEEN 1.8-30.8.2019

ArcticCQueen mallisto - Made by adults - naisten vaatemallisto, joka on kunnianosoitus pohjoisen naisille.

Olemme pariskunta, joka asettui maailmalla kiertämisen jälkeen yhdessä pohjoiseen.Tuli perhe, kolme ihanaa lasta ja yrittäjäelämä. Maailma on edelleen avoinna, mutta rakastamme pohjoista. Huikeaa yötöntä yötä, jolloin ei malta mennä nukkumaan, kaamoksen sinistä päivänhetkeä, jolloin maailma on kuin satua. Äärimmäisyyksiä, vuodenaikojen voimakkaita vaihteluita, värejä ja sävyjä. Villiä Jäämerta, paljaita rantoja, karuja kallioita, tuntureita, ääretöntä taivasta ja erityisesti vapautta.Pyöritämme Design Centeriä Saariselällä, jossa myymme pääosin suomalaista designia:Marimekkoa, Iittalaa, Pentikiä, Aarikkaa jne.

ArcticQueen sai alkunsa kylminä tuulisina talvipäivinä vedon käydessä liikkeessä jalkoihin. Pirjo teki villakankaasta pitkät värikkäät säärystimet. Asiakkaamme huomasivat ne ja alkoivat kysellä, missä näitä myydään. Siitä se alkoi ja pian laajeni:rannekkeisiin, kaulureihin, ponchoihin, jotka oli helppo heittää päälle lisälämmöksi.

Patentoitu Haliviittamme syntyi halusta tehdä armollinen tuote, joka hoikentaa ja sopii jokaiselle. Niin tuli aukot. Ja varsin pian huomasimme, mihin tarkoitukseen ne solveltuvat mainiosti. Kun Pirjo esitteli asiakkaille päällänsä olevaa vaatetta aukkoineen, se suorastaan houkutteli halaamaan. Oi sitä ilon määrää, mitä näitten halauksien ansiosta on kuplinut!

HenkinenArcticQueen on kunnianosoitus pohjoisen naisille. Kovissa olosuhteissa he ovat puurtaneet eteenpäin, tuulessa ja tuiverruksessa uskoneet tulevaan. Kuten äitiemme sukupolven naiset, jotka pesivät vaippapyykit talvella avannossa. Tai entisaikojen yritteliäät, erikoiset naiset, jotka kulkivat omia polkujaan ja jotka tuomittiin noitina. heitä ehkä nykypäivänä kutsuttaisiin yritäjänaisiksi;-)

Kaikki nämä ihmeelliset ja voimalliset naiset, he ovat oman elämänsä kuningattaria, oikeita ArcticQueeneja.

Pirjo ja Iisakki