DEMO
FI/ SE
 
 
 

Mäntsälä

TEKEMISTÄ - TAITOA - ILOISTA MIELTÄ

Tiedustelut 050 468 5814

Opetuspaikka: Taitokeskus Mäntsälä, Karhukuja 4
Taito Etelä-Suomi pidättää oikeuden muutoksiin.

Opintokeskus Sivis tukee opetusta.


Taitoklubi: Neuleklubi aloittelijoille

Kurssi on suunniteltu sinulle neulomisesta kiinnostunut ja innokas tekijä, jonka taidot odottavat vielä puhkeamista kukkaansa! Tule mukaan kurssille, jolla lähdetään liikkeelle neulonnan alkeista. Kurssin aikana teemme erilaisia helppoja, mutta kiinnostavia neuletöitä voit valita muhkean pipon, perus sukan tai lapasen.

Taitotaso: aloittelija

Aika: keskiviikkoisin 22.9.-.27.10. (ei 20.10.) klo17-20.

Hinta: 60 € + materiaalit

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Taitoklubi: Joulua kohden

Jouluun valmistautumisessa ja joulun ajassa on erityinen hohtonsa. Unelmien joulu on rakennettu kynttilöistä ja koristeista, uusilla tavoilla tai perinteisillä tekniikoilla valmistetuista tuotteista. Aloitetaan jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin - aikainen jouluttaminen tuo mielihyvää ja lisää hyvinvointia - jouluun voi ja saa hurahtaa.

Tässä klubissamme valmistat yksilöllisen ja monivuotisen joulukalenterin/joulutontun itsellesi, lahjaksi tai koko perheelle joulun odotukseen. Tonttu ihastuttaa ja on hauska jouluinen satuhahmo kodissa. Joulutontulla on pussukka, johon päivän yllätys sujautetaan. Vaihtoehtoisesti voit tehdä pussukan sijasta tuliaiskorin samalla tekniikalla. Klubiin sisältyy myös joulukorttien tekemistä ja makramee-solmeilua. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Taitotaso: aloittelija

Aika: torstaisin 11.11.-9.12. klo 17.30-20.30.

Hinta: 60€ + materiaalit

Ilmoittaudu TÄSTÄ