DEMO
FI/ SE
 
 
 

Haemme markkinointikoordinaattoria

Taito Etelä-Suomi ry on osa valtakunnallista Taitojärjestöä. Toiminta perustuu käsityökulttuurin edistämiseen taitona ja elinkeinona. Visiomme on olla Etelä-Suomen kiinnostavin, tunnetuin ja halutuin kädentaitojen organisaatio. Yhdistyksemme toimii pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Etelä-Karjalan alueella 13 toimipisteessä. Palvelumme koostuvat koulutus- ja kurssitoiminnasta sekä liiketoiminnasta.

Etsimme innokasta ja kehittämisorientoitunutta

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Tehtävänä on vastata yhdistyksen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, joka käsittää mm. markkinointi- ja mainos materiaalin tekoa, mainoskampanjoiden laatimista ja toteuttamista, tiedottamista ja asiakas- ja sidosryhmien suhteiden hoitoa sekä uusien asiakassuhteiden hankintaa ja ylläpitoa.

Tehtävässä keskeisenä on Taito Etelä-Suomen brändin esiintuominen kasvattaen sen arvoa ja näkyvyyttä. Tämä edellyttää brändi-, markkinointi- ja mediastrategian luomista yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa, budjetointia ja strategian jalkauttamista kaikkeen yhdistyksen toimintaan. Markkinointikoordinaattori työskentelee yhdessä koko henkilökunnan kanssa, johtaa markkinointitiimiä toimien tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa.

Tehtävässä tarvitaan:

  • visionääristä näkemystä
  • graafisen ja visuaalisen ilmeen hallintaa
  • eri viestintävälineiden hallintaa
  • innostavaa sitoutumista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Käsi- ja taideteollisuusalan tuntemus katsotaan eduksi.

Työtehtävien hoito ei ole paikkakuntasidonnainen, mutta kuitenkin yhdistyksen alueella tapahtuva ja siitä voidaan keskustella erikseen. Työn alkamisajankohta on tammikuu 2020.

Mikäli kiinnostuit lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.11.2019 mennessä sähköpostilla ulla.telimaa@taitoetelasuomi.fi