DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lohja

Kesä käsillä -koululaisten kesäleirit

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Ilmoittautuminen kesän 2023 leireille alkaa pe 10.2. klo 10!

Ilmoittaudu mukaan kunkin leirin kohdalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 10 lasta. Leirit on suunnattu alakouluikäisille.

Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot
Kristina Nyholm
lohja@taitoetelasuomi.fi
050 4685 806

Kesä käsillä -muotoiluleiri Värikkäät kesäasusteeni

Tällä leirillä värjätään kankaita ja inspiroidutaan kesän väreistä! Leirillä ommellaan asusteita itse värjätyistä kankaista ja tehdään koruja eri käsityömenetelmillä. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua. Osallistujien ikäryhmä 9-12 vuotta.

På det här lägret färgar vi tyg och blir inspirerade av sommarens färger. På lägret tillverkar vi accessoarer av de eget färgade tygerna och smycken med olika hantverksmetoder. Under lägerdagarna kommer vi att ordna friluftsaktiviteter i närområdet. Till de anmälda skickas närmare information två veckor före lägret. Deltagarnas ålder 9-12 år.

Ajankohta: 5-9.6.2023, klo 10-15
Paikka: Taitokeskus Lohja, Suurlohjankatu 12
Opettaja: Kristina Nyholm ja Susanna Kemppainen
Hinta: 115 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä linkistä.

Kesä käsillä -muotoiluleiri Ptruu! - Keppihevostellen kesään! Yhteistyössä Tanssiopisto Vinhan kanssa

Ptruu! -keppishevosleirillä yhdistetään tanssi- ja käsityötaidetta, ja se järjestetään Lohjalla Taitokeskus Lohjan ja Tanssiopisto Vinhan tiloissa 12.-16.6.2023 ma-pe klo 9-15.

Leirin aikana oppilaat valmistavat keppihevosen erilaisia käsityötekniikoita yhdistäen. Voit tulla leirille myös oman keppihevosen kanssa ja valmistaa sille erilaiset asusteet. Leirin aikana päästään kokemaan tanssin iloa Tanssiopisto Vinhan keppihevos-aiheisessa opetuksessa. Kesäleiri on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille ja leiriin sisältyy päivittäin lämmin lounas.

Leirin aikana samanhenkiset käsitöistä ja tanssista kiinnostuneet lapset pääsevät muodostamaan ystävyyssuhteita keskenään ja tutustumaan muihin alueen lapsiin. Leiri huipentuu viimeisenä leiripäivänä avoimeen esitys- ja näyttelytapahtumaan, joka osallistaa myös katsojia.

Leirille ilmoittautuessa valitaan kumpaa taiteenalaa (käsityö/tanssi) haluaa leirin sisällöissä painottaa. Molempien painotussisältöjen leiriläiset osallistuvat myös toisen taiteenalan sisältöihin. Ilmoittaudu oman painotussisältösi mukaan.

Ajankohta: 12.-16.6.2023, klo 9-15
Paikka: Taitokeskus Lohja, Suurlohjankatu 12 / Tanssiopisto Vinha, Karnaistenkatu 40A
Opettaja: Marja Koskela / Emilia Jyrkkänen
Hinta: 150 €, sisältäen materiaalit ja ruokailun
ILMOITTAUTUMINEN KÄSITYÖN PAINOSTUSSISÄLTÖÖN: Ilmoittaudu tästä
ILMOITTAUTUMINEN TANSSIN PAINOSTUSSISÄLTÖÖN: