DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lohja

Kesä käsillä -koululaisten kesäleirit

Tervetuloa mukaan tekemisen mukavaan meininkiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Ilmoittaudu mukaan kunkin leirin kohdalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhdelle muotoiluleirille mahtuu mukaan 10 lasta. Leirit on suunnattu alakouluikäisille.

Hinta sisältää opetuksen, käytettävät materiaalit ja vakuutukset.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 14 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 14 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan maksajalle.

Lisätiedot
Erna Strang
lohja@taitoetelasuomi.fi
050 4685 806

Kesä käsillä -muotoiluleiri Värikkäät kesävaatteeni

Tällä leirillä värjätään ja inspiroidutaan kesän väreistä! Tule tekemään itse värjäämästäsi kankaasta oman näköisesi vaate. Leirillä valmistetaan myös kokonaisuuteen sopivat asusteet, kuten kassi ja korut. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ajankohta: 6.-10.6.2022, klo 9-15
Paikka: Taitokeskus Lohja, Suurlohjankatu 2
Opettaja: Erna Strang
Hinta: 130 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tästä linkistä.

Kesä käsillä -muotoiluleiri Ptruu! - Keppihevostellen kesään! Yhteistyössä Tanssiopisto Vinhan kanssa

Ptruu! -keppishevosleirillä yhdistetään tanssi- ja käsityötaidetta, ja se järjestetään Lohjalla Taitokeskus Lohjan ja Tanssiopisto Vinhan tiloissa 13.- 17.6.2022 ma-pe klo 9-15.

Kesäleiri on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille ja leiriin sisältyy päivittäin lämmin lounas. Leirin aikana oppilaat valmistavat erilaisia käsityötekniikoita yhdistäen keppihevoset, niille asusteita sekä pääsevät kokemaan tanssin iloa Tanssiopisto Vinhan keppihevos-aiheisessa opetuksessa.

Leirin aikana samanhenkiset käsitöistä ja tanssista kiinnostuneet lapset pääsevät muodostamaan ystävyyssuhteita keskenään ja tutustumaan muihin alueen lapsiin. Leiri huipentuu viimeisenä leiripäivänä avoimeen esitys- ja näyttelytapahtumaan, joka osallistaa myös katsojia.

Leirille ilmoittautuessa valitaan kumpaa taiteenalaa (käsityö/tanssi) haluaa leirin sisällöissä painottaa. Molempien painotussisältöjen leiriläiset osallistuvat myös toisen taiteenalan sisältöihin. Ilmoittaudu oman painotussisältösi mukaan.

Ajankohta: 13.-17.6.2022, klo 9-15
Paikka: Taitokeskus Lohja, Suurlohjankatu 2 / Tanssiopisto Vinha, Karnaistenkatu 40A
Opettaja: Erna Strang / Emilia Jyrkkänen ja Ninni Tuovinen
Hinta: 150€, sisältäen materiaalit ja ruokailun
ILMOITTAUTUMINEN KÄSITYÖN PAINOSTUSSISÄLTÖÖN: Ilmoittaudu tästä linkistä.
ILMOITTAUTUMINEN TANSSIN PAINOSTUSSISÄLTÖÖN: Ilmoittaudu tästä linkistä.