DEMO
FI/ SE
 
 
 

Ajankohtaista Covid-19

Koronaohjeistus ja maskisuositus Taito Etelä-Suomessa. 

Noudatamme kaikessa toiminnassamme THL:n ohjeistuksia. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja huomioimme sen toiminnassamme mm. tehostetulla hygienialla, huomioiden turvavälit ja kasvomaskien käytöllä. Tapausmäärien ollessa kasvussa pidämme kaikki yhdessä huolta, että koulutus- ja kurssitoiminta on mahdollisimman turvallista kaikille. Ohjaajamme käyttävät kasvovisiirejä/maskeja ohjatessaan kursseilla ja edellytämme kaikkien kurssilaisten myös käyttävän kasvomaskia. 

Tulethan kurssille vain terveenä ja oireettomana.

Pidetään huolta toisistamme!


Ohessa linkki THL:n ohjeisiin:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Olethan jo ladannut koronavilkun. Lataa sinäkin ja toimi vastuullisesti

https://thl.fi/fi/-/kayttajat-tekivat-koronavilkun-kautta-600-tartuntailmoitusta-syyskuussa-varmista-etta-sinulla-on-sovelluksen-uusin-versio?redirect=%2Ffi%2Fweb%2Finfektiotaudit-ja-rokotukset%2Fajankohtaista%2Fajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19


Covid-19 tiedote

Valtioneuvosto on suositellut tartuntojen vähentämiseksi ja riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi mm. “rajoittamaan ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla”. Valtioneuvoston linjaus on suositus. Yhdistyksemme kurssit pidetään suunnitellusti. Kurssilaisten on syytä kiinnittä erityistä varovaisuutta, ettei kurssille tulla jos on flunssaoireita tai jos on palannut ulkomaanmatkoilta lähiaikoina, kohteesta riippumatta. Matkan päättymisestä toistaiseksi suositus on 2 viikon poissaolo työpaikalta/opetuksista ja tätä noudatamme poikkeuksetta. Kurssilla tulee huolehtia ”turvavälistä” eli ainakin metri kurssilaisten välillä ja huolehditaan käsihygieniasta pesemällä kädet ennen ja jälkeen kurssin.