DEMO
FI/ SE
 
 
 

Koronatiedote

Koronatiedote taitokeskusten osalta:

Hallituksen otettua käyttöön valmiuslain ja sen myötä suosittelee myös kolmannen sektorin sulkemaan harrastustilat, olemme mekin päättäneet keskeyttää taitokeskustemme harrastustoiminnan toistaiseksi 18.3. lähtien.  Tämä koskee sekä kurssi- että kutomotoimintaa. 

Valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa 4.5. annettiin uusia ohjeita rajoitusten asteittaisesta purkamisesta ja hybridistrategiaan siirtymisestä. Harrastustiloja on mahdollisuus avata asteittain 1.6. lähtien. Yhdistys tekee päätöksen taitokeskusten toiminnan käynnistämisestä ja siihen liittyvistä hygieniaohjeiden noudattamisesta toukokuun puolivälissä.

Osa taitokeskuksistamme ovat avoinna, aukioloajat löydät taitokeskuskohtaisesti. Tervetuloa hankkimaan materiaaleja mielekkääseen tekemiseen koronan aiheuttamaan vapaa-ajan lisääntymiseen kotioloissa. Ole kuitenkin ensin yhteydessä omaan taitokeskukseesi ja varmista aukioloaika.

Taito Shopit

Taito Shop Helsinki: lyhennetyt aukiolot 2pv/viikko. Olemme avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10:00-18:00. Helatorstaina olemme suljettu! Vko 21 olemme avoinna tiistaina ja perjantaina klo 10-18:00.

Taito Shop Hyvinkää avoinna maanantaisin klo 11:00-18:00.

Taito Shop Lappeenranta avoinna torstaisin ja perjantaisin klo10:00-17:00. 

Koronaepidemian aikana nämä aukioloajat voimassa toistaiseksi. Reagoimme mahdollisiin muutoksiin aukioloissa nopeastikin.

Tervetuloa!