DEMO
FI/ SE
 
 
 

Verkkokurssit

Käsityöt ovat oiva tapa pitää huolta hyvinvoinnista, saada aikaa itselle ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Kädentaitojen verkkokurssilla arjen kiireet unohtuvat, mieli lepää, koet onnistumisen iloa ja opit uusia käsityötaitoja yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.

Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme ja havainnollistavien oppien avulla. Etäryhmässä kohtaat toisia käsityön harrastajia. Verkkokursseillemme voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan!

Järjestämme yksilö- ja ryhmäkursseja. Valittavanasi on useita käsityötekniikoita ja kurssiaiheita.

Yksilökurssi on suunnattu yksittäiselle asiakkaalle. Yksilöverkkokurssia suoritat itsenäisesti. Verkkoalustallamme käytössäsi ovat laadukkaat opetusvideot ja ohjeet, voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat ja palata niihin aina uudeleen. Aloita verkkokurssi sinulle sopivana ajankohtana, missä ja milloin vain. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikoksi, saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Ryhmäkurssilla lähdet ryhmän mukana suorittamaan opintoja verkkoalustamme ja etätapaamisten avulla. Etätapaamisissa saat ryhmästä sosiaalisen kokemuksen ja yhteisen oppimistilanteen, näet muiden kurssilaisten töitä, saat kysyä, kommentoida ja vaihtaa ajatuksia, saat ideoita ja inspiraatioita tekemiseesi. Etätapaamisissa voit esittää kysymyksiä, saat apua ja neuvoja opettajalta. Opettaja on tavoitettavissa myös chatin kautta ennakolta määriteltyinä päivinä.

Olet tervetullut käsityön verkkokursseillemme!

Katso video oheisen linkin takaa

Ryhmäverkkokurssit järjestämme opintokeskus Siviksen tuella.


Kudo huivi sylikangaspuilla

Joko olet kokeillut kutomista sylikangaspuilla?

Luo oma loimesi ja kudo vaikka kotona, metsässä, kalliolla, mökillä tai terassilla. Kutominen näillä pienillä kangaspuilla on ihanan vapaata ja luovaakin kutomista, josta innostut varmasti. Tällä verkkokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla yksilöllisen kaulahuivin. Kurssilla opetamme loimen laiton, pirtapuiden käsittelyä ja itse kutomisen.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Tämä laadukas verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan. Opetus tapahtuu siis verkkoalustan kautta ja etätapaamisten (ryhmäkurssi) aikana sinulla on mahdollisuus kysyä ja saada ohjausta omaan tekemiseesi sekä inspiroitua ja oppia myös muilta ryhmän jäseniltä.

Neulotaan yhdessä islantilaisneule -verkkokurssi

Haaveiletko sinäkin neulovasi suosittun islantilaisneulepuseron?

Tällä verkkokurssilla saat opit ja niksit islantilaisneuleen valmistukseen ja opit neuleen neulomisen alusta alkaen, aina valmiiksi tuotteeksi asti. Pääset aloittamaan neulomisen ryhmän kanssa, saat neuvoa ja tukea matkan varrella ja mikä parasta, pääset neulomaan yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa, kuitenkin omalta kotisohvaltasi käsin.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: 5.10.-23.11.2021

Hinta: 55 € verkkomaksuna + materiaalit itse hankkien.

ILMOITTAUDU Islantilaisneule verkkokurssille tästä

Lue lisää klikkaamalla otsikkoa.

Boro-paikkausta ja Sashiko-kirjontaa farkulle

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut vaatteen tuunaamisesta, kirjomisesta, parsimisesta ja paikkaamisesta!

Kurssilla tutustut Japanilaiseen Boro-paikkaukseen ja Sashiko-kirjontaan sekä näiden tekniikoiden historiaan. Tutustumme työvälineisiin ja materiaaleihin, kokeilemme erilaisia pistoja ja tekniikoita. Valmistamme kurssilla farkkupussukan, suunnittelun apuna hyödynnät mm. kokoamiamme ideasivustoja, joista inspiroidut varmasti. Pieni farkkupussukka kirjotaan Sashiko-pistoin ja opit lisäksi helpon tavan ommella vetoketjun pussukkaan.

Aika: Ryhmäkurssi: 22.9.-13.10. klo 18-19
Kesto: 3 x 1 h
Hinta: Yksilökurssi 37 € / Ryhmäkurssi 67 €
Taitotaso: Aloittelija tai osaaja

Ilmoittaudu
Boro-paikkausta ja Sashiko-kirjontaa farkulle YKSILÖKURSSILLE tästä
Boro-paikkausta ja Sashiko-kirjontaa farkulle RYHMÄKURSSILLE tästä

Lue lisää kurssisisällöistä klikkaamalla otsikkoa

Virkattu Allium-kori

Korissa yhdistyvät ekologiset luonnonmateriaalit, sisal- tai manillaköysi ja juuttinaru. Tämä kori sopiikin hyvin boheemiin sisustukseen. Korin kannen voit viimeistellä luonnosta poimitulla oksalla ja saada korille kivan, rouhean ilmeen.
Verkkokurssillamme virkkaat koria omalla kotisohvalla tai missä tahansa valitsemassasi paikassa.
Ilmoittautumalla ja maksamalla kurssin verkkomaksuna, saat linkin Vuolearning-alustalle ja kurssin 6 viikoksi käyttöösi.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: 2.9.-31.12.2021
Hinta: 27 € verkkomaksuna + materiaalit itse hankkien.
ILMOITTAUTUMINEN:
Virkattu Allium-kori -kurssille tästä.

Saaristo-valaisin

Ihana kesäinen Saaristo-valaisin makrameetekniikalla nyt verkkokurssina!

Voit opetella Saaristo-valaisimen solmiamisen kotonasi omaan tahtiisi.

Aloitamme tekniikan opettelun alkeista ja opettelemme makrameetöissä käytettävät helpot perussolmut. Jo muutamalla makrameesolmulla voit valmistaa kauniita ja mielenkiintoisia tuotteita.

Yksilölliset varjostimet on valmistettu ainoastaan yhtä perussolmua käyttäen! Varjostimesta tulee aina oman näköinen. Opittuasi perusteet, voit edetä haastavampiin töihin ja suunnitella omia malleja.


Makrameepöllö

Verkkokurssilla tutustutaan makrameen perusteisiin ja opetellaan solmimaan ihastuttava makrameepöllö. Kurssin avulla voit opetella sinulle kokonaan uuden tekniikan tai syventää entisiä taitojasi.


Kudotut pyyhkeet sylikangaspuilla

Joko olet kokeillut kutomista sylikangaspuilla?

Tällä verkkokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla pyyhkeitä. Pyyhkeet sopivat esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen tai lahjaksi. Luo oma loimesi ja kudo kotona, metsässä, kalliolla, mökillä tai terassilla. Kutominen näillä pienillä kangaspuilla on ihanan vapaata ja luova kutomista, mikä onnistuu myös lomapaikasta käsin. Kurssilla opetamme loimen laiton, pirtapuiden käsittelyn, kutomisen sekä erilaisten värivaihteluiden tekemisen ja niiden vaikutuksen kudottuun pintaan.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Tämä laadukas verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan. Tarvittaessa opettajaan saa yhteyden sähköpostin kautta.

Makrameehyllykkö

Tule verkkokurssille valmistamaan makrameehyllykkö!

Tällä verkkokurssilla valmistetaan keväinen makrameehyllykkö kotiin, parvekkeelle tai vaikka mökille. Makramee-solmeilulla voit valmistaa erilaisia sisustustuotteita oman mielenkiintosi ja innostuksesi mukaan.Tällä kurssilla tutustutaan makrameen perusteisiin ja valmistetaan makrameesolminnalla hyllykkö. Kurssin avulla voit opetella kokonaan uuden tekniikan tai syventää jo aiemmin opittuja taitojasi.

Luo oma seinätekstiili kehyskudonnalla

Kehyskudonta on helppoa ja luovaa kutomista pienillä kudontakehyksillä.

Et tarvitse erikoisia laitteita tai välineitä, alkuun pääsemiseen riittää kudontakehys ja erilaisia lankoja. Tällä verkkokurssilla opit kutomaan kudontakehyksellä, saat ideoita ja ajatuksia, sekä opit kutomisen eri tekniikat. Tällä verkkokurssilla voit aloittaa kudonnan harrastuksen tai edetä osaamisessasi vaativimpiin töihin, voit luoda ja suunnitella oman työsi ja päästää ideasi valloilleen.

Punottu rannekoru

Punotun rannekorun tekeminen on mukavaa puuhaa koko kesäseurueelle! Se sopii tekemiseksi sekä aikuisille että myös lapsille aikuisten ohjauksessa. Tällä kesän verkkokurssilla opit uuden punontatekniikan, jota voi soveltaa erilaisille materiaaleille. Taitojen karttuessa tekniikalla voi valmistaa myös esimerkiksi laukun hihnoja, avainnauhoja tai vaikka uuden vyön kesämekon kanssa käytettäväksi.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan. Tarvittaessa opettajaan saa yhteyden sähköpostin kautta.

Himmeli

Kaunis kuutionmuotoinen ruokohimmeli nyt verkkokurssina!

Kurssilla valmistamme kuution muotoisen ruokohimmelin. Voit valmistaa himmelin tämän kurssin ohjeilla myös muista materiaaleista; perinteisestä rukiinoljesta tai vaikka paperipilleistä.

Voit opetella Himmelin valmistamisen kotonasi omaan tahtiisi.

Lue lisää klikkaamalla otsikkoa.

Mosaiikki pannunalunen

Aloita mosaiikin harrastus ja astu kiehtovaan mosaiikin maailmaan. Verkkokurssillamme voit valmistaa mosaiikki tekniikalla pannunalusen. Työ valmistetaan ns. suoramenetelmällä, jossa palat liimataan suoraan pohjalle ja kuva rakentuu katsottavaksi pala palalta.

Ilmoittautumalla ja maksamalla kurssin verkkomaksuna, saat linkin Vuolearning-alustalle ja kurssin kuudeksi (6) viikoksi käyttöösi.

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja.
Aika: 21.10.-31.12.2021
Hinta: 37 € verkkomaksuna + materiaalit itse hankkien.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu Mosaiikki pannunalunen-kurssille tästä.