DEMO
FI/ SE
 
 
 

Verkkokurssit

Käsityöt ovat oiva tapa pitää huolta hyvinvoinnista, saada aikaa itselle ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Kädentaitojen verkkokursseillamme arjen kiireet unohtuvat, mieli lepää sekä koet onnistumisen iloa. Verkkokurssillamme opit uusia käsityötaitoja sekä koet käsitöiden rentouttavan hetken yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.

Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme, havainnollistavien oppien avulla ja etäryhmässä kohtaat toisia käsityön harrastajia. Verkkokursseillemme voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut käsitöiden tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan!

Järjestämme yksilö- ja ryhmäkursseja. Valittavanasi on useampia eri käsityötekniikoita tai kurssiaiheita.

Yksilökurssi on suunnattu yksittäiselle asiakkaalle. Lähde yksilöverkkokurssille suorittamaan kurssia itsenäisesti verkkoalustallamme. Alustallamme on laadukkaat opetusvideot ja ohjeet käytössäsi, voit katsoa niitä niin usein, kun tarvitset ja palata niihin aina tarvittaessa. Voit aloittaa tämän verkkokurssin sinulle sopivana ajankohtana, missä ja milloin vain. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Ryhmäkurssilla lähdet ryhmän mukana suorittamaan opintoja verkkoalustamme ja etätapaamisten avulla. Etätapaamisissa saat ryhmästä sosiaalisen kokemuksen ja yhteisen oppimistilanteen, näet muiden kurssilaisten töitä, saat kysyä ja kommentoida. Näissä etätapaamisissa saat vaihtaa ajatuksia ja oppia muilta kurssilaisilta, saat heiltä samalla ideoita ja inspiraatiota omaan tekemiseesi.  Etätapaamisissa voit esittää kysymyksiä, saat apua ja neuvoja opettajalta ongelmatilanteissa. Opettaja on tavoitettavissa myös chatin kautta ennakolta määriteltyinä päivinä.

Olet tervetullut käsityön verkkokursseillemme!

Katso video oheisen linkin takaa

Verkkokurssit järjestämme opintokeskus Siviksen tuella.

Makrameehyllykkö

Tule verkkokurssille valmistamaan makrameehyllykkö!

Tällä verkkokurssilla valmistetaan keväinen makrameehyllykkö kotiin, parvekkeelle tai vaikka mökille. Makramee-solmeilulla voit valmistaa erilaisia sisustustuotteita oman mielenkiintosi ja innostuksesi mukaan.Tällä kurssilla tutustutaan makrameen perusteisiin ja valmistetaan makrameesolminnalla hyllykkö. Kurssin avulla voit opetella kokonaan uuden tekniikan tai syventää jo aiemmin opittuja taitojasi.

Voit tilata verkkokurssin 18.6. asti ja sen jälkeen 5.8. eteenpäin.

Luo oma seinätekstiili kehyskudonnalla

Kehyskudonta on helppoa ja luovaa kutomista pienillä kudontakehyksillä.

Et tarvitse erikoisia laitteita tai välineitä, alkuun pääsemiseen riittää kudontakehys ja erilaisia lankoja. Tällä verkkokursilla opit kutomaan kudontakehyksellä, saat ideoita ja ajatuksia, sekä opit kutomisen eri tekniikat. Tällä verkkokursilla voit aloittaa kudonnan harrastuksen tai edetä osaamisessasi vaativimpiin töihin, voit luoda ja suunnitella oman työsi ja päästää ideasi valloilleen.
Voit tilata verkkokurssin 28.6. asti ja sen jälkeen 1.8. eteenpäin.

Kudo huivi sylikangaspuilla

Joko olet kokeillut kutomista sylikangaspuilla?

Luo oma loimesi ja kudo vaikka kotona, metsässä, kalliolla, mökillä tai terassilla. Kutominen näillä pienillä kangaspuilla on ihanan vapaata ja luovaakin kutomista, josta innostut varmasti. Tällä verkkokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla yksilöllisen kaulahuivin. Kurssilla opetamme loimen laiton, pirtapuiden käsittelyä ja itse kutomisen.

Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Tämä laadukas verkko-opetusalustan materiaali on käytössäsi koko kurssin ajan. Opetus tapahtuu siis verkkoalustan kautta ja etätapaamisten (ryhmäkurssi) aikana sinulla on mahdollisuus kysyä ja saada ohjausta omaan tekemiseesi sekä inspiroitua ja oppia myös muilta ryhmän jäseniltä.

Boro-paikkausta ja Sashiko-kirjontaa farkulle

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut vaatteen tuunaamisesta, kirjomisesta, parsimisesta ja paikkaamisesta!

Kurssilla tutustut Japanilaiseen Boro-paikkaukseen ja Sashiko-kirjontaan sekä näiden tekniikoiden historiaan. Tutustumme tarvittaviin työvälineisiin ja materiaaleihin, kokeilemme erilaisia pistoja ja tekniikoita. Valmistamme kurssilla farkkupussukan, suunnittelun apuna hyödynnät mm. kokoamiamme ideasivustoja, joista inspiroidut varmasti. Pieni farkkupussukka kirjotaan Sashiko-pistoin ja opit lisäksi helpon tavan ommella vetoketjun pussukaan.