DEMO
FI/ SE
 
 
 

Verkkokurssit

Käsityöt ovat oiva tapa pitää huolta hyvinvoinnista, saada aikaa itselle ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Kädentaitojen verkkokursseillamme arjen kiireet unohtuvat, mieli lepää sekä koet onnistumisen iloa. Opit uusia käsityötaitoja sekä koet käsitöiden rentouttavan ja innostavan hetken yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsityön parissa ja kokemaan käsillä tekemisen iloa.

Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme havainnollistavien oppien avulla ja etäryhmässä kohtaat toisia käsityön harrastajia. Verkkokursseillemme voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut käsitöiden tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan! Tule rohkeasti mukaan niin huomaat, että sinäkin osaat.


Verkkokurssit järjestämme opintokeskus Siviksen tuella.Klikkaa kurssin nimeä lisätietoja ja pääset ilmoittautumaan.


Ryijykurssi

Verkkokurssilla perehdytään ryijyn historiaan, tutustutaan materiaaleihin- ja tekniikoihin, perinne-, moderneihin-, paperinaru ryijyihin. Opitaan valmistamaan ryijy ommellen valmiille pohjakankaalle.

Ajankohta tarkentuu myöhemmin.