DEMO
FI/ SE
 
 
 

Verkkokurssit

Käsityöt ovat oiva tapa pitää huolta hyvinvoinnista, saada aikaa itselle ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Kädentaitojen verkkokursseillamme arjen kiireet unohtuvat, mieli lepää sekä koet onnistumisen iloa. Opit uusia käsityötaitoja sekä koet käsitöiden rentouttavan ja innostavan hetken yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen hetken käsityön parissa ja kokemaan käsillä tekemisen iloa.

Uppoudu käsityön maailmaan ammattitaitoisten ohjaajiemme havainnollistavien oppien avulla ja etäryhmässä kohtaat toisia käsityön harrastajia. Verkkokursseillemme voit tulla olitpa sitten käsityön aloittelija tai kokenut käsitöiden tekijä. Valitse sinulle sopiva kurssi ja tule mukaan käsillä tekemisen ihmeelliseen maailmaan! Tule rohkeasti mukaan niin huomaat, että sinäkin osaat.


Verkkokurssit järjestämme opintokeskus Siviksen tuella.

Neulekoulu- neulotaan yhdessä heijastavat asusteet!

Uusi käsityön verkkokurssi tarjonnassamme!

Tule kanssamme käsityön verkkokurssille neulomaan heijastavat asusteet, jotka ovat kauniit ja samalla lämmittävät käyttäjäänsä. Heijastavat asusteet lämmittävät sinua viileässä säässä tai milloin vain koet tarvetta nilkkojen ja ranteiden lämpimänä pitämiseen.

Heijastavat asusteet on helppo neuloa ja onnistut kanssamme varmasti. Kahdesta lankakerästä teetee Sallaa neulot sekä rannekkeet että nilkkaimet. Suorat kappaleet valmistuvat muutamassa hetkessä. Asusteiden koon itsellesi sopivaksi voit sovittaa työn edetessä ja neuloa juuri sinun ranteisiin ja nilkkoihin sopivat heijastavat asusteet. 

Nämä heijastavat asusteet tuovat pienen, heijastavan lisän pimeään syksyyn. Heijastavat asusteet välkkyvät ja lämmittävät myös keväthangilla. Valittavanasi on 5 eri värivaihtoehtoa: musta, harmaa, oranssi, keltainen tai  valkoinen.  Halkaisijaltaan 6 mm kokoiset heijastavat helmet hohtavat hopeisina ja koristavat ranteissa ja nilkoissa korun lailla.

Heijastavat asusteet -tarvikepaketti sisältää: neulelangat, heijastavat helmet sekä selkeät ohjeet. Lisäksi tarvitset sukkapuikot nro 2,5-3 mm. tai käsialan mukaan ja viimeistelyyn tarvitset lisäksi tylppäkärkisen parsinneulan.

Tällä verkkokurssilla aloitamme neulomaan yhdessä nämä rannekkeet ja nilkkaimet Facebookin huone -alustalla. Lähetämme sinulle kutsun ryhmään lähempänä kurssin ajankohtaa. Tarvikepaketin voimme postittaa sinulle kotiin, voit noutaa sen taitokeskuksesta tai tilata verkkokaupastamme. 

Tämä verkkokurssi sopii sinulle joka hallitset neulonnan perustaidot: osaat luoda silmukat ja neuloa oikean silmukan. Taitotaso tällä kurssilla on helppo, joten se sopii hyvin myös aloittelevalle neulojalle. 

Osta taitokeskuksesta, Taito Shopista tai tilaa Taito Shop-verkkokaupasta tarvikepaketti ja tule mukaan käsityön verkkokurssille neulomaan kanssamme.

https://taitoshop.fi/tuote/heijastavat-rannekkeet-ja-nilkkaimet-tarvikepaketti/

Verkkokurssille voit ilmoittautua Ke 13.1.2021 mennessä. Jos toivot, että postitamme tarvikepaketin sinulle kotiin, ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä halutun värin: valkoinen, musta vai punainen.

Ajankohta: To 21.1. klo 18-19.00

Paikka: Facebookin huone-alusta

Hinta: 10€ + materiaalit 22€