DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taitostartit

Taitokurssilla toimimme vastuullisesti pienryhmissä ja meillä on kursseilla keskimäärin 4 kurssilaista ja opettaja. Pyrimme suunnittelemaan toiminnan kurssilla mahdollisimman turvalliseksi ja pidämme erityistä huolta, niin asiakkaista kuin henkilöstöstämme. Edellytämme kaikkien käyttävän kasvomaskeja kursseillamme ja toimimme muutenkin THL: n ohjeistusten mukaan noudattaen turvavälejä, käsienpesua ennen ja jälkeen kurssin sekä kaikkia muitakin viranomaisohjeistuksia.

Huomioithan, että voimme tehdä muutoksia toimintaamme nopeallakin aikataululla, jos tilanne merkittävästi muuttuu tai säädökset alueella tiukentuvat.

Olethan ladannut koronavilkku sovelluksen ja tulethan kurssille vain terveenä ja oireettomana.

Taitostartti on lyhytkestoinen 1,5 h mittainen käsityökurssi, jossa aloitat valitsemasi työn, saat opetuksen ja vinkit työn jatkamiseen sekä itsenäiseen työskentelyyn kotona. Osta taitokeskuksesta tai Taito Shop verkkokaupasta käsityön tee-se-itse DIY-tarvikepaketti, joka sisältää materiaalit ja selkeät ohjeet työn tekemiseen. Taitostartissa pääset opettelemaan uuden käsityötekniikan ja oppimaan uutta.

Taitostartissa saat ohjausta ja opastusta ammattitaitoisilta ohjaajiltamme.

Tule sinäkin rohkeasti mukaan käsityön maailmaan!