DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

Taitostartissa pääset opettelemaan uuden käsityötekniikan ja oppimaan uutta. Osta taitokeskuksesta tai verkkokaupasta tarvikepaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan materiaalin sekä selkeät ohjeet työn tekemiseen. Taitostartissa saat ohjausta ja opastusta ammattitaitoisilta ohjaajiltamme.

Ilmoittaudu mukaan taitostarttiin joko taitokeskuksessa tai klikkaamalla taitostartin nimeä. Tutustu tarjontaamme!

Tiedustelut hyvinka@taitoetelasuomi.fi tai puh. 050 4084 547

Taitostartti maksaa 10 €/kerta, materiaalit ja tarvikepaketit on hinnoiteltu erikseen.

 

Neulomme huiveja 20.11. klo 10-15

Oletko jo tutustunut omiin huivimalleihimme? Tänään virkkaamme Piazza-huivia tai neulomme Hattara- ja Staccato-huiveja. Valmista huivi itsellesi tai lahjaksi, jouluun tai talven pakkasille.

Taitostartti 10 € + tarvikepaketti tai materiaalit.

Makrameella lumihiutaleita tai enkeleitä 11.12.

Jouluun valmistautumisessa ja joulun ajassa on erityinen hohtonsa. Unelmien joulu on rakennettu itse tehdyillä koristeilla, uusilla tavoilla tai perinteisillä tekniikoilla valmistetuista tuotteista. Tämä joulu näyttää varmasti valkoiselta, kun ripustat ikkunaan kauniit makrameetähdet tai -lumihiutaleet, enkelit ja tontut.

Taitostartti 10 € + tarvikepaketti tai materiaalit.

Sydän-himmeli 8.12.

Tässä taitostartissa valmistamme perinteisellä himmelitekniikalla ihan uuden mallisen himmelin. Sydämet tuovat aina lämpimän tunnelman ja viestin välittämisestä. Valmista oma Sydän-himmelisi, koristele se tupsuin tai helmin, lisää valot tai anna sen koristaa kotiasi sellaisenaan.

Taitostartti 10 € + tarvikepaketti tai materiaalit.