DEMO
FI/ SE
 
 
 

Parikkala

Taitostartissa pääset opettelemaan uuden käsityötekniikan ja oppimaan uutta. Osta taitokeskuksesta tai verkkokaupasta tarvikepaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan materiaalin sekä selkeät ohjeet työn tekemiseen. Taitostartissa saat ohjausta ja opastusta ammattitaitoisilta ohjaajiltamme. Ilmoittaudu mukaan taitostarttiin!

Taitostartti maksaa 10 €/kerta, tarvikepaketit on hinnoiteltu erikseen.

Opetuspaikka: Taitokeskus Parikkala, Kirkkokatu 6, Parikkala
Tiedustelut: 040 6849 558.
Hinta: 10 €/startti + materiaalit

Klikkaa startin nimeä niin pääset ilmoittautumaan.


 

Neulakirja

Tässä taitostartissa valmistetaan neulakirja kierrätysmateriaaleista, kangastilkuista ja kauniista nauhoista. Neulakirjaan kokoat lajitelman kirjonta-, ompelu-ja parsinlankoja, erilaisia neuloja, nappeja ja nauhoja. Kuvan mallin suunnitteli Tupu Mentu - tehdään jokaiselle oman näköinen ja omiin tarpeisiin sopiva neulakirja.

Aika: La 18.9. klo 13.30–15
Hinta: 10 € + materiaalit.

Piazza-huivi virkaten

Aina joskus on kiva tarttua myös virkkuukoukkuun. Virkkaa Piazza-huivi ja opi samalla vinkkelivirkkaus. Vinkkelivirkatut ruudut ja ketjusilmukkakaaret kuvioivat huivin muodostaen polkuja ja raitoja.

Aika: La 16.10. klo 12-13.30
Hinta: 10 € + materiaalit.

Mehiläisvahakynttilät

Pyöritellään ihanista värikkäistä mehiläisvahalevyistä kynttilöitä. Mehiläisvaha on luonnon materiaali,josta valmistat kauniisti palavat, tunnelmalliset ja värikkäät kynttilät.

Aika: La 20.11. klo 10-15
Hinta: materiaalimaksu

Ei ennakkoilmoittautumista. Taitostartti toimii non stoppina.Paistopussikynttilät

Valetaan paistopussikynttilöitä soijavahasta. Se on ekologinen ja myrkytön materiaali. Kynttilät palavat puhtaammin ja pidempään.

Aika: To 2.12. klo 17-18.30
Hinta: 10 € + materiaalit