DEMO
FI/ SE
 
 
 

Havukoski & Korso

Käsityölauantai Taitokeskus Korsossa 19.9. klo 10-14

Käsityölauantaina kannattaa lähteä taitokeskukseen tutustumaan syksyn toimintaan ja kokeilemaan vuoden 2020 käsityötekniikkaa - vuolemista! Suomalaisilla on erityinen suhde luontoon ja metsässä liikkumiseen sekä puuhun materiaalina, minkä vuoksi vuoden 2020 käsityötekniikka onkin vuoleminen. Taitotuokiossa pääset kokeilemaan vuoden käsityötekniikkaa vuolemista ja valmistamaan itsellesi kerinpuikon käsityöneuvojan ohjauksessa. Kerinpuikko on kätevä kerimisen apuväline, jolla voit keriä neulelankaa. Ja puikon valmistus sopii hyvin tähän vuolemisen teemavuoteen- pyörörimasta puikko valmistuu puukon ja hiomapaperin avulla muutamassa tuokiossa.

Paikka: Taitokeskus Korso, Korsontie 18

Aika la 19.9. klo 10-14

Kurkkaa kutomoon ja innostu kankaankudonnasta! Taitokeskus Korso 5.10. klo 17.30-19

Käsityö on aikaa itselle ja tuo tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö, miten taitokeskuksissa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen illan aikana. Sinä onnistut kanssamme varmasti! Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tule innostumaan kudonnasta ja löytämään uusi harrastus, jossa mieli lepää ja arjen huolet unohtuvat! Kutomomme ovat avoinna kaikille taidoista riippumatta, eli voit olla aloitteleva käsityön harrastaja tai kokenut käsitöiden tekijä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, löydä uusi koukuttava harrastus ja kohtaa kutomossa samanhenkisiä ystäviä. Kutomossa tekeminen on mukavaa, rentouttavaa ja taatusti arkeasi piristävää. Kurkkaa kutomoon -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille!

Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.

Käsityön äärellä Havukoskella to 24.9. klo 13-19

Käsitöiden tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Onko sinulle tuttua keskeneräiseksi jääneet käsityöt: kantapäähän asti kudotut sukat, parittomat lapaset tai ostettu tarvikepaketti jäänyt tekemättä. Jokainen kesken jäänyt käsityö kantaa mukanaan omaa muistojen tarinaa ajastaan. Järjestämme käsityön äärellä -tapahtumia, jossa pääset yhdessä muiden kanssa tekemään kesken jääneet käsityösi valmiiksi. Tule käsityön äärelle -tapahtumaan ja tuo mukanasi kesken jäänyt käsityösi. Mukavassa seurassa saat ideoita ja työ valmistuu kuin itsestään. Koe vertaistuen voima ja yhdessä tekemisen innostavuus.

Tule käsityön äärelle -tapahtumaan viettämään mukavaa yhdessäoloa ja kokemaan onnistumisen iloa. Poistopöydältä löydät aiemmin mallistossa olleita tarvikepaketteja.

Roosanauha päivä Havukoskella pe 9.10.2020 klo 15-18

Tehdään hyvää yhdessä! Taitojärjestö on jo kahdeksannen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Keräystä tukevina tuotteina myydään ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltua neulemallikirjaa.  Tule taitokeskukseen tutustumaan Roosa nauha -lankojen pariin. Roosa nauha -langan ostajalle lapasen ohje kaupan päälle. Taitotuokiossa ohjaajamme opastavat uuden Roosa nauha -lapasen neulomisessa. (intialaisen peukalokiilan tekemiseen.)

Käsityön äärellä Korsossa to 20.10. klo 13-19

Käsitöiden tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Onko sinulle tuttua keskeneräiseksi jääneet käsityöt: kantapäähän asti kudotut sukat, parittomat lapaset tai aloittamatta jäänyt tarvikepaketti. Jokainen kesken jäänyt käsityö kantaa mukanaan omaa muistojen tarinaa ajastaan. Järjestämme käsityön äärellä -tapahtumia, jossa pääset yhdessä muiden kanssa tekemään kesken jääneet käsityösi valmiiksi. Tule käsityön äärelle -tapahtumaan ja tuo mukanasi kesken jäänyt käsityösi. Mukavassa seurassa saat ideoita ja työ valmistuu kuin itsestään. Koe vertaistuen voima ja yhdessä tekemisen innostavuus.

Tule käsityön äärelle -tapahtumaan viettämään mukavaa yhdessäoloa ja kokemaan onnistumisen iloa. Poistopöydältä löydät aikaisemmin mallistossa olleita tarvikepaketteja.

Tervetuloa joulun avaukseen taitokeskukseen! Korso ti 3.11. klo 13-19

Taitokeskusten odotettu joulun avaus tulee taas! Tule taitokeskukseen nauttimaan kupillinen lämmintä glögiä sekä tutustumaan joulun ajan monipuoliseen toimintaan, saat ideoita ja ajatuksia käsillä valmistettuihin joululahjoihin. Taitokeskuksissa on toimintaa koko perheelle! Taitotuokiossa pääset oppimaan uutta sekä valmistamaan itsellesi, tai lahjaksi jouluisen käsityön. Käsillä tehty lahja on merkki välittämisestä ja joulun paras lahja! Luvassa huipputarjouksia, glögi- ja pipari tarjoilu, materiaalimaksulla kierrätyshuovasta istuinalunen tai pannunalunen. 

Klikkaamalla tapahtuman nimeä pääset jättämään viestin.


Tervetuloa joulun avaukseen taitokeskukseen ! Havukoski to 5.11. klo13-19

Taitokeskusten odotettu joulun avaus tulee taas! Tule taitokeskukseen nauttimaan kupillinen lämmintä glögiä sekä tutustumaan joulun ajan monipuoliseen toimintaan, saat ideoita ja ajatuksia käsillä valmistettuihin joululahjoihin. Taitokeskuksissa on toimintaa koko perheelle! Taitotuokiossa pääset oppimaan uutta sekä valmistamaan itsellesi, tai lahjaksi jouluisen käsityön. Käsillä tehty lahja on merkki välittämisestä ja joulun paras lahja! Luvassa huipputarjouksia, glögi- ja pipari tarjoilu, materiaalimaksulla voit valmistaa soijavahakynttilän (tuo oma kuppi tai lasi mukana) tai ovikranssin kuoritusta pajusta.

Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.


Joulu on ovella Havukoskella to 10.12. klo 13-19.

Virittäydymme joulutunnelmaan pienen tekemisen ja glögin parissa (materiaalimaksu). Suunnittelemme kevään loimia kutomoon.

Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.


Joulu on ovella Korsossa ti 15.12. klo 13-19

Virittäydymme joulutunnelmaan pienen tekemisen ja glögin parissa (materiaalimaksu). Suunnittelemme kevään loimia kutomoon.

Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.