DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyrylä

Tule taitotapahtumaan viettämään kanssamme mukavaa päivää käsityön parissa. Taitotapahtumat ovat maksuttomia tapahtumia, jossa pääset helposti tutustumaan käsityön maailmaan. Opit uuden tekniikan, saat ideoita, vinkkejä ja inspiroidut käsillä tekemisestä.

Käsityölauantai 18.9.2021 klo 10-15

Käsityölauantai aloittaa syksyn. Käsityölauantaina taitokeskukset esittelevät kutomon toimintaa ja syksyn taitokurssien, -starttien ja -klubien aiheita. Vuonna 2021 parsimme ja paikkaamme, näkyvästi tai taidolla paikan piilottaen. Käsityölauantaina valmistamme kätevän, Tupu Mentun suunnitteleman parsintapakkauksen.

Käsityölauantaina piilotamme reiät, parsimme rakkaat sukkasi tai lempivillatakin kyynärpäät, samalla opettelemme käyttämään parsinsientä. Mikä se sellainen parsinsieni on - tule ja kokeile!

Roosa nauha -lauantai 16.10. klo 10-15

Neulomme ja virkkaamme Roosa nauha -langoilla lauantaina 16.10. Jooga-sukat on suunniteltu niin, että ovat aina oikeinpäin jalassa - niissä ei ole nurjaa tai oikeaa puolta, ylä- tai alareunaa - nämä sukat jalassa on hyvä aloittaa rentouttava jooga-hetki.

 

Pieni tulitikkutyttö -lapaset vievät ajatukset Mäntsälään ja seudun historian ainutlaatuisiin tulitikkutehtaisiin.


Jouluista tekemistä itselle ja ystävälle To 11.11. klo 14-19

Taitokeskusten odotettu joulun avaus tulee taas! Tule taitokeskukseen nauttimaan kupillinen lämmintä glögiä sekä tutustumaan joulun ajan monipuoliseen toimintaan, saat ideoita ja ajatuksia käsillä valmistettuihin joululahjoihin. Valmistamme kortteja ja koristeita itselle ja hyväntekeväisyyteen.


Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.