DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyrylä

Taitotuokio: Pienet kudontakehykset

Taitotuokiossa pääset kokeilemaan uutta tekniikkaa ja välineitä maksutta. Halutessasi voit lunastaa työvälineet itsellesi.

Aika torstai 24.9. klo 15 ja 16

Kurkkaa kutomoon ja innostu kankaankudonnasta!

Käsityö on aikaa itselle ja tuo tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö, miten taitokeskuksissa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen illan aikana. Sinä onnistut kanssamme varmasti! Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tule innostumaan kudonnasta ja löytämään uusi harrastus, jossa mieli lepää ja arjen huolet unohtuvat! Kutomomme ovat avoinna kaikille taidoista riippumatta, eli voit olla aloitteleva käsityön harrastaja tai kokenut käsitöiden tekijä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, löydä uusi koukuttava harrastus ja kohtaa kutomossa samanhenkisiä ystäviä. Kutomossa tekeminen on mukavaa, rentouttavaa ja taatusti arkeasi piristävää. Kurkkaa kutomoon -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille!Torstaina 24.9. klo 17.30-19.30. Tervetuloa!

Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.

Roosanauha päivä pe 9.10.2020 10-16

ehdään hyvää yhdessä! Taitojärjestö on jo kahdeksannen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Tuotteiden hinnasta lahjoitetaan? Keräystä tukevina tuotteina myydään ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltua neulemallikirjaa.  Tule taitokeskukseen tutustumaan Roosa nauha -lankojen pariin. Roosa nauha -langan ostajalle lapasen ohje kaupan päälle. Taitotuokiossa ohjaajamme opastavat uuden Roosa nauha -lapasen neulomisessa. (intialaisen peukalokiilan tekemiseen.)  Neuleklinikka, onko jossain Roosa-nauha mallissa pulma?