DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyrylä

Käsityön äärellä to 17.9. klo 15-19

Käsitöiden tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Onko sinulle tuttua keskeneräiseksi jääneet käsityöt: kantapäähän asti kudotut sukat, parittomat lapset tai neuleen yksinäiset kappaleet. Jokainen kesken jäänyt käsityö kantaa mukanaan omaa muistojen tarinaa ajastaan. Järjestämme käsityön äärellä -tapahtumia, jossa pääset yhdessä muiden kanssa tekemään kesken jääneet käsityösi valmiiksi. Tule käsityön äärelle -tapahtumaan ja tuo mukanasi kesken jäänyt käsityösi. Mukavassa seurassa saat ideoita ja työ valmistuu kuin itsestään. Koe vertaistuen voima ja yhdessä tekemisen innostavuus.

Tule käsityön äärelle -tapahtumaan viettämään mukavaa yhdessäoloa ja kokemaan onnistumisen iloa.

Klikkaa tapahtuman otsikkoa niin pystyt jättämään viestin.

Käsityölauantai 19.9.2020 klo 10-14

Käsityölauantaina kannattaa lähteä taitokeskukseen tutustumaan syksyn toimintaan ja kokeilemaan vuoden 2020 käsityötekniikkaa - vuolemista! Suomalaisilla on erityinen suhde luontoon ja metsässä liikkumiseen sekä puuhun materiaalina, minkä vuoksi vuoden 2020 käsityötekniikka onkin vuoleminen. Taitotuokiossa pääset kokeilemaan vuoden käsityötekniikkaa vuolemista ja valmistamaan itsellesi kerinpuikon käsityöneuvojan ohjauksessa. Kerinpuikko on kätevä kerimisen apuväline, neulelangan kerimiseen. Puikon valmistus sopii hyvin tähän vuolemisen teemavuoteen- pyörörimasta puikko valmistuu puukon ja hiomapaperin avulla muutamassa tuokiossa.


Taitotuokio: Pienet kudontakehykset

Taitotuokiossa pääset kokeilemaan uutta tekniikkaa ja välineitä maksutta. Halutessasi voit lunastaa työvälineet itsellesi.

Aika torstai 24.9. klo 15 ja 16

Kurkkaa kutomoon ja innostu kankaankudonnasta!

Käsityö on aikaa itselle ja tuo tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö, miten taitokeskuksissa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen illan aikana. Sinä onnistut kanssamme varmasti! Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tule innostumaan kudonnasta ja löytämään uusi harrastus, jossa mieli lepää ja arjen huolet unohtuvat! Kutomomme ovat avoinna kaikille taidoista riippumatta, eli voit olla aloitteleva käsityön harrastaja tai kokenut käsitöiden tekijä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, löydä uusi koukuttava harrastus ja kohtaa kutomossa samanhenkisiä ystäviä. Kutomossa tekeminen on mukavaa, rentouttavaa ja taatusti arkeasi piristävää. Kurkkaa kutomoon -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille!Torstaina 24.9. klo 17.30-19.30. Tervetuloa!

Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.

Roosanauha päivä pe 9.10.2020 10-16

ehdään hyvää yhdessä! Taitojärjestö on jo kahdeksannen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Tuotteiden hinnasta lahjoitetaan? Keräystä tukevina tuotteina myydään ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltua neulemallikirjaa.  Tule taitokeskukseen tutustumaan Roosa nauha -lankojen pariin. Roosa nauha -langan ostajalle lapasen ohje kaupan päälle. Taitotuokiossa ohjaajamme opastavat uuden Roosa nauha -lapasen neulomisessa. (intialaisen peukalokiilan tekemiseen.)  Neuleklinikka, onko jossain Roosa-nauha mallissa pulma?

Tervetuloa joulun avaukseen taitokeskukseen!

Taitokeskusten odotettu joulun avaus tulee taas! Tule taitokeskukseen nauttimaan kupillinen lämmintä glögiä sekä tutustumaan joulun ajan monipuoliseen toimintaan, saat ideoita ja ajatuksia käsillä valmistettuihin joululahjoihin. Taitokeskuksissa on toimintaa koko perheelle! Taitotuokiossa pääset oppimaan uutta sekä valmistamaan itsellesi, tai lahjaksi jouluisen käsityön. Käsillä tehty lahja on merkki välittämisestä ja joulun paras lahja! Luvassa huipputarjouksia, glögi- ja pipari tarjoilu, uutuustuotteita, tuote-esittelyitä ja työnäytös. 

Klikkaa tapahtuman nimeä niin pääset jättämään viestin.


Joulupajapäivä jäsenille

Joulupajapäivässä valmistamme kynttilöitä eri menetelin ja valamme saippuoita  valmiista massoista. Pieneten lahjavalmisteuljen ja yhdessäolon lomassa suunnittelemme  uutta käsityövuotta.

Aika: Perjantai 20.11. klo 14-19

Jäseniltä peritään vain materiaalimaksu, jäsenmaksu 20euroa.

Klikkaamalla tapahtuman nimeä voit jättää viestin.