DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

Käsityölauantai 19.9.

Käsityölauantai klo 10-14, tervetuloa!

Käsityölauantaina kannattaa lähteä taitokeskukseen tutustumaan syksyn toimintaan ja kokeilemaan vuoden 2020 käsityötekniikkaa - vuolemista. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme, syksyn taitokurssien, -klubin ja - starttien aiheisiin. Otamme ilolla vastaan uusia asiakkaita toimintaamme, niin kursseille kuin kutomoon. Aiempaa kokemusta kutomossakaan ei tarvita, me opastamme alkuun. Tutustu Käsityölauantaina myös kutomon tarjontaan, voit myös vaikuttaa, esittää toiveita ja ideoitasi! Käsityölauntaina tapaat meidän kaikki, kudonnan ohjaajan ja Taito Shopin henkilökunnan. 

Suomalaisilla on erityinen  suhde luontoon ja metsässä liikkumiseen sekä puuhun materiaalina. Vuoden 2020 käsityötekniikka on vuoleminen. Taitotuokiossa pääset kokeilemaan vuoden käsityötekniikkaa vuolemista ja valmistamaan itsellesi kerinpuikon. 

Roosa nauha -päivä 9.10.

Vietämme Roosa nauha -päivää perjantaina 9.10. klo 10-16. Taitokeskukset ja Taito Shop osallistuvat valtakunnalliseen Roosa nauha -keräykseen. Olethan kanssamme tukemassa rintasyöpätutkimusta! Taitokeskukset ovat jo kahdeksannen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteestaan 10 % osuuden  Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Keräystä tukevina tuotteina myymme ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltuja neulemallikirjoja. Tule taitokeskukseen ja Taito Shoppiin tutustumaan Roosa nauha -lankoihin ja opettelemaan intialaisen peukalokiilan neulomista lapaseen.

Taitokeskus Hyvinkäässä ja Taito Shopissa päivä sisältää kaksi tapahtumaa, Kurkkaa kutomoon sekä Roosa nauha -lapasen neulomisen.

Kurkkaa kutomoon taitotapahtuma järjestetään klo 10-12. Käsityöt ovat aikaa itselle ja ne tuovat tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö miten taitokeskuksessa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen paikan päällä. Sinä onnistut kanssamme varmasti. Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa. 

Tule innostumaan kudonnasta ja löytämään uusi harrastus, jossa mieli lepää ja arjen huolet unohtuvat! kutomot ovat avoinna kaikille taidoista riippumatta, eli voit olla aloitteleva käsityön harrastaja tai kokenut taitaja. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, löydä uusi koukuttava harrastus ja kohtaa kutomossa samanhenkisiä ystäviä. Kutomossa tekeminen on mukavaa, rentouttavaa ja taatusti arkeasi piristävää. 

Kurkkaa kutomoon -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille!

Roosa nauha -lapasta neulomme klo 12-13.30. Opettelemme samalla uudenlaisen peukalokiilan neulomisen. Intailainen peukalokiila istuu kauniisti käteen ja lapasemme kirjoneulekuvio myötäilee kauniisti peukalokiilan muotoa. Tervetuloa tutustumaan lapasmalliin ja aloittamaan työ. Materiaalimaksu.