DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

 

Neulegraffitit Hyvinkäällä 2023

Taitokeskus Hyvinkää ja Kirjovillakko järjestävät la 13.5. klo 10-15 koko perheen maksuttoman tapahtuman Hyvinkäällä:

Tule neulomaan ja virkkaamaan kanssamme neulegraffiteja koko perheen maksuttomaan tapahtumaan! Voit tehdä neulegraffiteja esim. neulomalla, virkkaamalla tai makrameella.

Levittäydymme puistoalueille Taitokeskus Hyvinkään läheisyydessä. Somistamme puita ja Hyvinkään rautatieaseman ympäristöä valmistuneilla neulegraffiteilla. Voit ottaa mukaan omat neulonta- ja virkkaustarvikkeet, halutessasi voit myös lainata tarvikkeita Taitokeskus Hyvinkäältä. Ota mukaan omat eväät ja esimerkiksi viltti puistoon. Taitokeskus Hyvinkää tarjoaa neuvontaa neulegraffitien tekoon, lisäksi mahdollisuus lankahankintoihin Taito Shopista tapahtuman aikana.

Tervetuloa siis mukaan luomaan Hyvinkäälle lisää väriä ja iloa! Suosittelemme saapumaan paikalle jalkaisin tai julkisin kulkuvälinein. Tapahtuman sijainti on aivan Hyvinkään rautatieaseman kupeessa.

Taitokeskus Hyvinkää

Rautatienkatu 11

05800 Hyvinkää


Tiedustelut:

050 4685643

hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Vuoden 2023 käsityötekniikka on kehräys

Taitoliitto valitsee vuosittain vuoden käsityötekniikan

Langan ja kuidun alkuperä kiinnostaa tänä päivänä yhä useampaa kuluttajaa ja käsityöharrastajaa. Kuidun matka valmiiksi langaksi on kuitenkin monelle melko vieras, eikä moninaisia työvaiheita tunneta kovin hyvin. Oli sitten kyseessä kasvikuitu tai eläinkuitu, ennen valmiiksi langaksi tai tekstiiliksi päätymistä on takana lukuisia työvaiheita.

Kehräys on valittu vuoden 2023 käsityötekniikaksi. Taitoliitto valitsi Vuoden käsityötekniikan nyt jo seitsemännen kerran. Kehräys on käsityöharrastajien keskuudessa selkeästi nouseva trendi ja se selittyy kiinnostuksella tuotannon läpinäkyvyyteen ja aitouteen. Tällä vuoden käsityötekniikan valinnalla Taitoliitto haluaa osaltaan nostaa tietoisuutta langan, tekstiilien ja materiaalien syntytarinasta, työvaiheiden määrästä ja sitä kautta nostaa myös arvostusta materiaaleja kohtaan.

https://www.taito.fi/ajankohtaista/vuoden_kasityotekniikka_2023_kehrays/

Etsimme uusia Taitolähettiläitä!

 

Etsimme uusia Taitolähettiläitä!

Sinustako meidän uusi Taitolähettiläämme?

Haemme Taitolähettiläitä edustamaan Taito Etelä-Suomen käsityön koulutus- ja kurssitoimintaa sekä kankaankudonnan toimintaa taitokeskuksissa.

Toivomme, että arvomme ja näkemyksemme kohtaavat - käsillä tekeminen ja sen hyvää tekevä vaikutus, tekemisen ilo ja luovuus, kotimaisuus, kestävä kehitys ja vastuullisuus.

Etsimme käsitöistä ja käsillä tekemisestä innostuneita henkilöitä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea käsitöistä jo valmiiksi, aito innostus ja halu oppia uutta riittää. Jos pidät monipuolisesti erilaisesta käsillä tekemisestä - käsitöistä, kankaankudonnasta ja haluat oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

Toivomme, että olet aktiivinen sisällöntuottaja somessa, valmis jakamaan ja kertomaan käsityön taidon tarinaa kanssamme ja innostamaan myös muita käsitöiden pariin.

Taitolähettiläshaku on nyt auki ja jatkuu toistaiseksi! Voit siis hakea lähettilääksi silloin, kun sinulle sopii. Taito Etelä-Suomi toimii laajasti Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella, joten voit edustaa ja toimia näillä alueilla, joilla mekin toimimme. Tällä hetkellä etsimme erityisesti lähettiläitä Kymenlaakson (Kouvola, Hamina ja Lahti) sekä Etelä-Karjalan (Lappeenranta ja Luumäki) alueille.

Taitolähettiläänä voit osallistua monipuolisesti koulutustoimintaamme ja tapahtumiimme: tarkemmat yksityiskohdat sekä osallistumiset kursseille ja muuhun toimintaan sovitaan Taitolähettiläskohtaisesti. Voit siis kertoa, mikä toiminnassamme innostaa sinua juuri nyt!

Taitolähettiläs

 • Taitokursseille osallistuminen Taitolähettiläänä on maksutonta
 • Kutominen taitokeskuksissamme ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella on maksutonta Taitolähettiläälle
 • Saat -30% alennusta käsityötarvikkeista ja -materiaaleista Taito Shop -myymälöistämme ja taitokeskuksistamme
 • -30% alekoodin jaettavaksi yhdelle seuraajallesi
 • Yhteistä näkyvyyttä
 • Käsityön iloa ja uuden oppimisen riemua

Odotamme sinulta

 • Vähintään 2 innostavaa ja laadukasta kuvaa IG-feediin kustakin kurssista tai kudonnasta
 • Tarinoita jokaisesta kurssi- tai kudontakerrasta
 • Kevyen raportin kattavuudesta
 • Aktiivista otetta käsillä tekemisen esilletuomiseen
 • Aitoa innostusta käsillä tekemiseen

Hae mukaan jo tänään! Seuraa @taitoetelasuomi ja tutustu toimintaamme nettisivuillamme. Kerro lyhyesti meille, miksi juuri sinä haluaisit Taitolähettilääksi: kerro lyhyesti itsestäsi ja arvoistasi. Hakemuksia odotamme sähköpostilla osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi

Haku on auki toistaiseksi - innolla odotamme uusia Taitolähettiläitä!