DEMO
FI/ SE
 
 
 

Hyvinkää

 

Käsityölauantai 18.9. klo 10-15

Käsityölauantaina tutustumme taitokeskuksen ja Taito Shopin syksyn toimintaan.

Parsiminen ja paikkaaminen ovat vuoden 2021 käsityötekniikka. Syksyn ja villasukkakauden lähestyessä on kiva tarkistaa sukkavaraston kunto - voi olla, että parsinsienelle tulee käyttöä - katsotaan yhdessä miten sen avulla saadaan sukat kuntoon ja niihin ihan uutta ilmettä.

Tervetuloa viettämään Käsityölauantaita klo 10-15!

Roosa nauha -lauantai 16.10. klo 10-15

Vietetään päivää Roosa nauha -lankojen keskellä. Taito Shopissa on runsas valikoima Roosa nauha -lankoja ja ohjekirjoja. Taito Shopin ja taitokeskuksen porukalta saat kivoja vinkkejä ja hyödyllisiä neuvoja syksyn neuletöihin - nähdään, neulotaan ja virkataan - ehkä vähän paikataankin klo 10-15.

Taitokeskukset ja Taito Shop osallistuvat valtakunnalliseen Roosa nauha -keräykseen. Olethan kanssamme tukemassa rintasyöpätutkimusta! Taitokeskukset ovat jo yhdeksännen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteestaan 10 % osuudenSyöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Joulukauden avajaiset 20.11. klo10-15

Jouluun valmistautumisessa ja joulun ajassa on erityinen hohtonsa. Unelmien joulu on rakennettu kynttilöistä ja koristeista, uusilla tavoilla tai perinteisillä tekniikoilla valmistetuista tuotteista. Aloitetaan jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin - aikainen jouluttaminen tuo mielihyvää!

Esittelemme taitokeskuksen ja Taito Shopin tarjontaa, kutomon ja taitokurssien jouluisia aiheita.

Kaikenlaiset huivit ovat tarpeen aina - neulotaan ja virkataan lämmintä, aloitetaan yhdessä ja päivän vinkkien jälkeen työtä on kiva jatkaa kotona. Taitostartin 10 € ja materiaalimaksuilla vietät tehokkaan päivän kanssamme.Jouluista tekemistä 11.12. klo 10-15

Nyt on se hetki kun kotia voi pukea jouluun! Jokaisena jouluna on kiva ottaa esille ne parhaat joulukoristeet muistojen kera mutta myös uusia koristeita ja uusia muistoja on mukava tehdä.

Solmitaan yhdessä makrameeta - tehdään herkkiä lumihiutaleita ja ihania enkeleitä! Taitostartin 10 € hinnalla ja materiaalimaksulla pääset hyvään alkuun, päivän opeilla ja materiaaleilla voit jatkaa työtä kotona ja jatkaa joulun valmisteluja vaikka oman perheen kanssa!