DEMO
FI/ SE
 
 
 

Klaukkala

 

Käsityölauantai 18.9. klo 10-15

Käsityölauantaina tutustumme taitokeskuksen syksyn toimintaan.

Parsiminen ja paikkaaminen ovat vuoden 2021 käsityötekniikka. Syksyn ja villasukkakauden lähestyessä on hyvä tarkistaa sukkavaraston kunto - voi olla, että parsinsienelle tulee käyttöä - katsotaan yhdessä miten sen avulla saadaan sukat kuntoon ja niihin ihan uutta ilmettä. Käsityölauantaina opit erilaisia parsintatekniikoita. Voit myös ottaa omia parsittavia sukkia mukaasi.

Neulakirjan ompelu -taitostartti
Aika: la 18.9. klo 11-14.
Hinta: 10 € + tarvikepaketti 12 €.
Voit ostaa valmiin tarvikepaketin, joka on koottu kierrätysmateriaaleista tai ottaa omia kankaita mukaasi.
Ilmoittaudu tästä linkistä.

Tervetuloa viettämään Käsityölauantaita klo 10-15!

Roosa nauha -lauantai 16.10. klo 10-15

Vietetään päivää Roosa nauha -lankojen keskellä. Taitokeskuksessa on runsas valikoima Roosa nauha -lankoja ja ohjekirjoja.

Taitokeskukset ja Taito Shop osallistuvat valtakunnalliseen Roosa nauha -keräykseen. Olethan kanssamme tukemassa syöpätutkimusta! Taitokeskukset ovat jo yhdeksännen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteestaan 10 % osuuden Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Taitostartissa neulomme helppoa pipoa ja Pieni tulitikkutyttö -lapsia Roosa nauha -langoista. Lapasissa opit helpon intialaisen peukalokiilan. Klikkaamalla ilmoittaudu -linkkiä, näet kuvan helposta piposta.

Aika: la 16.10. klo 11-14
Hinta: 10 € + materiaalit
Ilmoittaudu tästä linkistä.

Joulukauden avaus la 20.11. klo 10-15

Jouluun valmistautumisessa ja joulun ajassa on erityinen hohtonsa. Unelmien joulu on rakennettu kynttilöistä ja koristeista, uusilla tavoilla tai perinteisillä tekniikoilla valmistetuista tuotteista. Aloitetaan jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin - aikainen jouluttaminen tuo mielihyvää!

Esittelemme taitokeskuksen, kutomon ja taitokurssien jouluisia aiheita.

Taitostartissa valmistamme joulukoristeita makrameetekniikalla.
Aika: la 20.11. klo 11-14
Hinta: 10 € + materiaalit
Ilmoittaudu tästä linkistä.Jouluista tekemistä la 11.12. klo 10-15

Nyt on se hetki kun kotia voi pukea jouluun! Jokaisena jouluna on kiva ottaa esille ne parhaat joulukoristeet muistojen kera, mutta myös uusia koristeita ja uusia muistoja on mukava tehdä.

Taitostartissa valmistetaan steariinitähtiä ja mehiläisvahakynttilöitä.
Aika: la 11.12. klo 11-14
Hinta: 10 € + materiaalit
Ilmoittaudu tästä linkistä.