DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lohja

Käsityölauantai 19.9. klo 10-14

Käsityölauantaina kannattaa lähteä taitokeskukseen tutustumaan syksyn toimintaan ja kokeilemaan vuoden 2020 käsityötekniikkaa - vuolemista! Suomalaisilla on erityinen suhde luontoon ja metsässä liikkumiseen sekä puuhun materiaalina, minkä vuoksi vuoden 2020 käsityötekniikka onkin vuoleminen. Taitotuokiossa pääset kokeilemaan vuoden käsityötekniikkaa vuolemista ja valmistamaan itsellesi kerinpuikon käsityöneuvojan ohjauksessa. Kerinpuikko on kätevä kerimisen apuväline, jolla voit keriä neulelankaa. Ja puikon valmistus sopii hyvin tähän vuolemisen teemavuoteen- pyörörimasta puikko valmistuu puukon ja hiomapaperin avulla muutamassa tuokiossa.

Päivän tarjouksessa on monivärinen Magic Diamonds -uutuuslanka Katialta.  Yhdestä kerästä Magic Diamonds -lankaa neulot mm. tämän modernin kuvioidun tuubihuivin. Hinta 12,90 (14,90). Tule ja innostu kanssamme neulomisesta!

Kurkkaa kutomoon ja innostu kankaankudonnasta! 3.10. klo 11-13.30

Käsityö on aikaa itselle ja tuo tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö, miten taitokeskuksissa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen illan aikana. Sinä onnistut kanssamme varmasti! Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tule innostumaan kudonnasta ja löytämään uusi harrastus, jossa mieli lepää ja arjen huolet unohtuvat! Kutomomme ovat avoinna kaikille taidoista riippumatta, eli voit olla aloitteleva käsityön harrastaja tai kokenut käsitöiden tekijä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, löydä uusi koukuttava harrastus ja kohtaa kutomossa samanhenkisiä ystäviä. Kutomossa tekeminen on mukavaa, rentouttavaa ja taatusti arkeasi piristävää. Kurkkaa kutomoon -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille!

Klikkaa tapahtuma nimeä niin pääset jättämään viestin.

Roosanauha päivä pe 9.10.2020 klo 10-15

Tehdään hyvää yhdessä! Taitojärjestö on jo kahdeksannen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Tuotteiden hinnasta lahjoitetaan? Keräystä tukevina tuotteina myydään ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltua neulemallikirjaa.  Tule taitokeskukseen tutustumaan Roosa nauha -lankojen pariin. Roosa nauha -langan ostajalle lapasen ohje kaupan päälle. Taitotuokiossa ohjaajamme opastavat uuden Roosa nauha -lapasen neulomisessa. (intialaisen peukalokiilan tekemiseen.)