DEMO
FI/ SE
 
 
 

Luumäki

 

Roosa nauha päivä la16.10.

Vietämme Roosa nauha -päivää lauantaina 16.10. klo 10 -15.

Taitokeskukset ja Taito Shop osallistuvat valtakunnalliseen Roosa nauha -keräykseen. Olethan kanssamme tukemassa rintasyöpätutkimusta! Taitokeskukset ovat jo yhdeksännen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteestaan 10 % osuudenSyöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Keräystä tukevina tuotteina myymme ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltuja neulemallikirjoja. Tule taitokeskukseen utustumaan Roosa nauha -lankoihin ja opettelemaan erilaisten villasukkien kantapäiden neulomista.

Kantapääklinikka.

Tule opettelemaan joko perinteistä kantapäätä, tiimalasikantapäätä, jälkijättöistä kantapäätä tai ranskalaista kantapäätä . Neulo valmiiksi sukan varsiosa tai useampikin kotona niin pääset heti opettelemaan kantapään neulomista. Kantapääklinna toimii non stoppina koko päivän.

Joulun avaus la 20.11.

La 20.11. klo 10-15 perinteinen joulun avaus taitokeskuksella .

Tule tutustumaan myyntipisteen joulutuotteisiin , nauttimaan glögiä ja pyörittelemään ihania , värikkäitä mehiläisvahakynttilöitä (materiaalimaksu). Mehiläisvaha on luonnon materiaali,josta valmistat kauniisti palavat, tunnelmalliset ja värikkäät kynttilät.