DEMO
FI/ SE
 
 
 

ParikkalaKäsityölauantai 16.1. klo 10-14

Käsityölauantaina tutustumme taitokeskuksen kevään toimintaan omalta kotisohvalta!

Luvassa monipuolinen tapahtuma, jossa pääset tutustumaan toimintaamme eri toimipisteissä -luvassa lähetyksiä mm. Hakunilasta, Hyvinkäältä, Lappeenrannasta, Luumäeltä ja Klaukkalasta. Päivän aikana luvassa mm. kurssitoiminnan esittelyä, matonkuteiden leikkausta, boro- ja sashiko kirjontaa, kevään kurssien- ja kutomoiden esittelyä,  taiteen perusopetuksen esittelyä sekä paljon muutakin on luvassa, joten tule ihmeessä mukaan. 

Pääset näkemään muihin taitokeskuksiimme ja kutomoihin, saat tietoa kevään kurssitarjonnastamme, jotka löytyvät myös Parikkalasta.

Kuulet mitä taiteen perusopetus on ja kenelle sitä tarjoamme sekä sosiaalisen median vaikuttaja Elsa Heiko lanseeraa hyväntekeväisyyskudonnan Taitokeskus Hakunilassa.

Instagramin livessä esittelemme toimintaamme lauantaina 16.1. klo 10-14.00. Seuraa meitä Instagramissa @taitoetelasuomi ja tule sinäkin mukaan käsityön maailmaan!

Myöhemmin löydät tallennetut lähetykset Taitokeskus Parikkala/Facebook:n sivuilta.

Taidon päivä ke 14.4. klo 10-17

Kevät etenee ja talven aikana kulutetut villasukat kaipaavat varmasti  jo parsimista. Opetellaan tämä hyödyllinen taito. Tutustu taitokeskuksen yksilöllisiin tarjontoihin, parsi ja paikkaa monipuolisesti, kirjo luovasti tai valmista neulakirjaa.

Kesäpihatapahtuma to 15.7. klo 14-18

Perinteinen Kesäpihatapahtuma pidetään, jos korona pandemia sallii.

Kesäpihalle voi jokainen kiinnostunut tulla myymään käsityö tuotteitansa, leivonnaisia, kirpputoritavaraa tms. Ennakkoilmoittautuminen 30.6. mennessä taitokeskukseen jaana.leskinen@taitoetelasuomi.fi. 

Päivän muu ohjelmaa suunnitellaan.