DEMO
FI/ SE
 
 
 

Parikkala

Käsityölauantai ja kurkkaa KUTOMOon 19.9. klo 10-14

Käsityölauantaina kannattaa lähteä taitokeskukseen tutustumaan syksyn toimintaan ja kokeilemaan vuoden 2020 käsityötekniikkaa - vuolemista.
Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme, syksyn taitokurssien ja - starttien aiheisiin. Otamme ilolla vastaan uusia asiakkaita toimintaamme, niin kursseille kuin kutomoon. Aiempaa kokemusta kutomossakaan ei tarvita, me opastamme alkuun. Tutustu Käsityölauantaina myös kutomon tarjontaan, voit myös vaikuttaa, esittää toiveita ja ideoitasi!

Suomalaisilla on erityinen  suhde luontoon ja metsässä liikkumiseen sekä puuhun materiaalina. Vuoden 2020 käsityötekniikka on vuoleminen. Taitotuokiossa pääset kokeilemaan vuoden käsityötekniikkaa vuolemista ja valmistamaan itsellesi kerinpuikon.

Kurkkaa samalla kutomoon ja innostu kankaankudonnasta!  

Käsityöt ovat aikaa itselle ja ne tuovat tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö, miten taitokeskuksissa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen paikan päällä. Sinä onnistut kanssamme varmasti. Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tervetuloa! 

Käsityön äärellä

Käsitöiden tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Onko sinulle tuttua keskeneräiseksi jääneet käsityöt: kantapäähän asti kudotut sukat, parittomat lapset tai neuleen yksinäiset kappaleet. Jokainen kesken jäänyt käsityö kantaa mukanaan omaa muistojen tarinaa ajastaan. Järjestämme käsityön äärellä -tapahtumia, jossa pääset yhdessä muiden kanssa tekemään kesken jääneet käsityösi valmiiksi. Tule käsityön äärelle -tapahtumaan ja tuo mukanasi kesken jäänyt käsityösi. Mukavassa seurassa saat ideoita ja työ valmistuu kuin itsestään. Koe vertaistuen voima ja yhdessä tekemisen innostavuus.

Tule käsityön äärelle -tapahtumaan viettämään mukavaa yhdessäoloa ja kokemaan onnistumisen iloa.

Aika: Ma 28.9. klo 12-18

Roosa nauha päivä pe 9.10. klo 12-15

Vietämme Roosa nauha -päivää perjantaina 9.10. klo 12-15. Taitokeskukset ja Taito Shop osallistuvat valtakunnalliseen Roosa nauha -keräykseen. Olethan kanssamme tukemassa rintasyöpätutkimusta! Taitokeskukset ovat jo kahdeksannen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteestaan 10 % osuuden  Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Keräystä tukevina tuotteina myymme ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltuja neulemallikirjoja. Tule taitokeskukseen ja Taito Shoppiin tutustumaan Roosa nauha -lankoihin ja opettelemaan intialaisen peukalokiilan neulomista lapaseen.

Roosa nauha -lapasta neulomme klo 12-13.30. Opettelemme samalla uudenlaisen peukalokiilan neulomisen. Intialainen peukalokiila istuu kauniisti käteen ja lapasemme kirjoneulekuvio myötäilee kauniisti peukalokiilan muotoa. Tervetuloa tutustumaan lapasmalliin ja aloittamaan työ. Materiaalimaksu.

Joulun avaus to 5.11. klo 12-17

Tervetuloa joulun avaukseen taitokeskukseen!  
Taitokeskusten odotettu joulun avaus tulee taas! Tule taitokeskukseen nauttimaan kupillinen lämmintä glögiä sekä tutustumaan joulun ajan monipuoliseen toimintaan, saat ideoita tunnelmallisen joulun luomiseen ja käsin valmistettujen joululahjojen tekemiseen. Taitokeskuksissa on mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa koko perheelle!

Taitotuokiossa pääset oppimaan uutta sekä valmistamaan itsellesi, tai lahjaksi jouluisen käsityön. Käsillä tehty lahja on merkki välittämisestä ja joulun paras lahja. Luvassa tarjouksia, glögi- ja pipari tarjoilu.