DEMO
FI/ SE
 
 
 

Lappeenranta

Käsityölauantai ja kurkkaa kutomoon 19.9.2020

Käsityölauantai 19.9.2020 klo. 10-14
Käsityölauantaina kannattaa lähteä taitokeskukseen tutustumaan syksyn toimintaan ja kokeilemaan vuoden 2020 käsityötekniikkaa – vuolemista. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme ja käsityölauantaina saat tietoa toiminnastamme taitokeskuksissa. Otamme ilolla vastaan uusia asiakkaita toimintaamme, niin kursseille kuin kutomoon. Aiempaa kokemusta ei tarvita, me opastamme paikan päällä. Käsityölauantaina tapaat myös ohjaajan ja voit keskustella toiminnasta taitokeskuksissa. Esittelemme kutomon tulevia loimia ja toimintaa, voit päästä jopa vaikuttamaan loimiin.

Suomalaisilla on erityinen suhde luontoon ja metsässä liikkumiseen sekä puuhun materiaalina, minkä vuoksi vuoden 2020 käsityötekniikka onkin vuoleminen. Taitotuokiossa pääset kokeilemaan vuoden käsityötekniikkaa vuolemista ja valmistamaan itsellesi kerinpuikon.

Kurkkaa kutomoon ja innostu kankaankudonnasta!  

Käsityöt ovat aikaa itselle ja ne tuovat tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö, miten taitokeskuksissa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen paikan päällä. Sinä onnistut kanssamme varmasti. Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tule innostumaan kudonnasta ja löytämään uusi harrastus, jossa mieli lepää ja arjen huolet unohtuvat! Kutomot ovat avoinna kaikille taidoista riippumatta, eli voit olla aloitteleva käsityön harrastaja tai kokenut käsitöiden tekijä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, löydä uusi koukuttava harrastus ja kohtaa kutomossa samanhenkisiä ystäviä. Kutomossa tekeminen on mukavaa, rentouttavaa ja taatusti arkeasi piristävää.

Kurkkaa kutomoon -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille! 


Roosa nauha -päivä pe 9.10.

Vietämme Roosa nauha -päivää perjantaina 9.10. klo 10-16. Taitokeskukset ja Taito Shop osallistuvat valtakunnalliseen Roosa nauha -keräykseen. Olethan kanssamme tukemassa rintasyöpätutkimusta! Taitokeskukset ovat jo kahdeksannen kerran mukana Roosa nauha -keräyksessä. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteestaan 10 % osuuden  Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Keräystä tukevina tuotteina myymme ihania Roosa nauha -villalankoja ja langoille suunniteltuja neulemallikirjoja. Tule taitokeskukseen ja Taito Shoppiin tutustumaan Roosa nauha -lankoihin ja opettelemaan intialaisen peukalokiilan neulomista lapaseen.

Roosa nauha -lapasta neulomme klo 12-13.30. Opettelemme samalla uudenlaisen peukalokiilan neulomisen. Intailainen peukalokiila istuu kauniisti käteen ja lapasemme kirjoneulekuvio myötäilee kauniisti peukalokiilan muotoa. Tervetuloa tutustumaan lapasmalliin ja aloittamaan työ. 10 € + materiaalimaksu.

Joulun avaus la 21.11.

Joulun avaus la 21.11. klo 10-15

Tervetuloa joulun avaukseen taitokeskukseen!  
Taitokeskusten odotettu joulun avaus tulee taas! Tule taitokeskukseen nauttimaan kupillinen lämmintä glögiä sekä tutustumaan joulun ajan monipuoliseen toimintaan, saat ideoita tunnelmallisen joulun luomiseen ja käsin valmistettujen joululahjojen tekemiseen. Taitokeskuksissa on mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa koko perheelle!

Taitotuokiossa pääset oppimaan uutta sekä valmistamaan itsellesi, tai lahjaksi jouluisen käsityön. Käsillä tehty lahja on merkki välittämisestä ja joulun paras lahja. Luvassa tarjouksia, glögi- ja pipari tarjoilu, uutuustuotteita, tuote-esittelyitä ja työnäytös.


Käsityön äärellä la 28.11.

Käsityön äärellä la 28.11. klo 10-14

Neuleaiheinen tapahtuma. Lisätietoja myöhemmin.