DEMO
FI/ SE
 
 
 

Mäntsälä

Tule taitotapahtumaan viettämään kanssamme mukavaa päivää käsityön parissa. Taitotapahtumat ovat tapahtumia, jossa pääset helposti tutustumaan käsityön maailmaan. Opit uuden tekniikan, saat ideoita, vinkkejä ja inspiroidut käsillä tekemisestä.

Kehräys on valittu vuoden 2023 käsityötekniikaksi. Taitoliitto valitsi Vuoden käsityötekniikan nyt jo seitsemännen kerran. Kehräys on käsityöharrastajien keskuudessa selkeästi nouseva trendi ja se selittyy kiinnostuksella tuotannon läpinäkyvyyteen ja aitouteen. Tällä vuoden käsityötekniikan valinnalla Taitoliitto haluaa osaltaan nostaa tietoisuutta langan, tekstiilien ja materiaalien syntytarinasta, työvaiheiden määrästä ja sitä kautta nostaa myös arvostusta materiaaleja kohtaan.

https://www.taito.fi/ajankohtaista/vuoden_kasityotekniikka_2023_kehrays/

Kehräysmiitti 21.1.2023

Tervetuloa kehräämään taitokeskukseen ja tapaamaan muita kehräyksestä ja käsitöistä kiinnostuneita! Ota mukaan omat kehruuvälineet ja kuidut, tai tutustu taitokeskuksessa myynnissä oleviin kuituihin.

Mukana kehräämässä Rukkikuiskaaja-blogistaan tunnettu Ilta Hämäri ja kuitutieteilijä-kehräysartisti Julie-Anne Gandier Kanadasta!

Aloittelijoille on mahdollisuus kokeilla karstausta ja värttinällä kehräystä. Voit halutessasi myös vuolla värttinäsi. Vain materiaalimaksu. Ei ennakkoilmoittautumista.
Talo tarjoaa kahvin ja teen.

Muista myös:

Värttinällä kehräys -kurssi 23.2.- 9.3.2023
Raakavillan pesu ja värjäys luonnonväreillä -kurssi 15.4.2023
Aikuisten kesäleiri - Kokeileva kehräys 5.–8.6.2023

Neulemiitti 11.2.2023

Tervetuloa neulomaan ja virkkaamaan taitokeskukseen ja tapaamaan muita käsitöistä kiinnostuneita! Ota mukaan omat puikot ja langat tai tutustu taitokeskuksessa myynnissä oleviin materiaaleihin ja tarvikkeisiin. Neulemiittiin osallistuville -15 % Elli- ja Olli-langoista!

Omien projektien lisäksi osallistujien on mahdollista harjoitella vohvelivirkkaus-tekniikkaa.Aloittelijat autamme alkuun helpon kaulahuivin neulonnassa. Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy. Kahviossa kahvia ja teetä omakustannehintaan.

Myymälässä alkaa 11.2. Lankavaraston tyhjennys: Lankoja alennushintaan, tule hakemaan parhaat päältä!

Muista myös:
Neuleklubi Ti 14.2.–25.4. joka toinen vk
yht. 6 kertaa klo 13–15.15 65 €
Ilmoittaudu taitokeskuksessa tai netissä!