DEMO
FI/ SE
 
 
 

Mäntsälä

Tule taitotapahtumaan viettämään kanssamme mukavaa päivää käsityön parissa. Taitotapahtumat ovat maksuttomia tapahtumia, jossa pääset helposti tutustumaan käsityön maailmaan. Opit uuden tekniikan, saat ideoita, vinkkejä ja inspiroidut käsillä tekemisestä.


Käsityölauantai

Käsityölauantaina kannattaa lähteä taitokeskukseen tutustumaan syksyn toimintaan ja kokeilemaan vuoden 2020 käsityötekniikkaa – vuolemista. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme ja käsityölauantaina saat tietoa toiminnastamme taitokeskuksissa. Otamme ilolla vastaan uusia asiakkaita toimintaamme, niin kursseille kuin kutomoon. Aiempaa kokemusta ei tarvita, me opastamme paikan päällä. Käsityölauantaina tapaat myös ohjaajan ja voit keskustella toiminnasta taitokeskuksissa. Esittelemme kutomon tulevia loimia ja toimintaa, voit päästä jopa vaikuttamaan loimiin.

Suomalaisilla on erityinen suhde luontoon ja metsässä liikkumiseen sekä puuhun materiaalina, minkä vuoksi vuoden 2020 käsityötekniikka onkin vuoleminen. Taitotuokiossa pääset kokeilemaan vuoden käsityötekniikkaa vuolemista ja valmistamaan itsellesi kerinpuikon.

Aika: la 19.9. klo 10-14


Kurkkaa kutomoon

Kurkkaa kutomoon ja innostu kankaankudonnasta!  

Käsityöt ovat aikaa itselle ja ne tuovat tullessaan iloa elämääsi. Lähde rohkeasti kurkkaamaan kutomoon ja innostumaan kudonnan maailmasta. Mietitkö, miten taitokeskuksissa toimitaan, onko kankaankudonta vaikeaa ja voisitko sinäkin osata? Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen paikan päällä. Sinä onnistut kanssamme varmasti. Pääset kokeilemaan kangaspuilla kutomista ohjaajan opastuksella, tutustumaan kudonnan eri mahdollisuuksiin, saat vinkkejä ja koet mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tule innostumaan kudonnasta ja löytämään uusi harrastus, jossa mieli lepää ja arjen huolet unohtuvat! Kutomot ovat avoinna kaikille taidoista riippumatta, eli voit olla aloitteleva käsityön harrastaja tai kokenut käsitöiden tekijä. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, löydä uusi koukuttava harrastus ja kohtaa kutomossa samanhenkisiä ystäviä. Kutomossa tekeminen on mukavaa, rentouttavaa ja taatusti arkeasi piristävää.

Kurkkaa kutomoon -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille!

Aika: La 19.9. klo 10-14Joulun avaus

Tervetuloa joulun avaukseen taitokeskukseen!  
Taitokeskusten odotettu joulun avaus tulee taas! Tule taitokeskukseen nauttimaan kupillinen lämmintä glögiä sekä tutustumaan joulun ajan monipuoliseen toimintaan, saat ideoita tunnelmallisen joulun luomiseen ja käsin valmistettujen joululahjojen tekemiseen. Taitokeskuksissa on mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa koko perheelle!

Taitotuokiossa pääset oppimaan uutta sekä valmistamaan itsellesi, tai lahjaksi jouluisen käsityön. Käsillä tehty lahja on merkki välittämisestä ja joulun paras lahja. Luvassa tarjouksia, glögi- ja pipari tarjoilu.


Aika: Ti 3.11. klo 13-18


Käsityön äärellä

Käsitöiden tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Onko sinulle tuttua keskeneräiseksi jääneet käsityöt: kantapäähän asti kudotut sukat, parittomat lapset tai neuleen yksinäiset kappaleet. Jokainen kesken jäänyt käsityö kantaa mukanaan omaa muistojen tarinaa ajastaan. Järjestämme käsityön äärellä -tapahtumia, jossa pääset yhdessä muiden kanssa tekemään kesken jääneet käsityösi valmiiksi. Tule käsityön äärelle -tapahtumaan ja tuo mukanasi kesken jäänyt käsityösi. Mukavassa seurassa saat ideoita ja työ valmistuu kuin itsestään. Koe vertaistuen voima ja yhdessä tekemisen innostavuus.

Tule käsityön äärelle -tapahtumaan viettämään mukavaa yhdessäoloa ja kokemaan onnistumisen iloa.

Aika: Ti 15.12. klo 13-18