DEMO
FI/ SE
 
 
 

Mäntsälä

Tule taitotapahtumaan viettämään kanssamme mukavaa päivää käsityön parissa. Taitotapahtumat ovat tapahtumia, jossa pääset helposti tutustumaan käsityön maailmaan. Opit uuden tekniikan, saat ideoita, vinkkejä ja inspiroidut käsillä tekemisestä.

Kehräys on valittu vuoden 2023 käsityötekniikaksi. Taitoliitto valitsi Vuoden käsityötekniikan nyt jo seitsemännen kerran. Kehräys on käsityöharrastajien keskuudessa selkeästi nouseva trendi ja se selittyy kiinnostuksella tuotannon läpinäkyvyyteen ja aitouteen. Tällä vuoden käsityötekniikan valinnalla Taitoliitto haluaa osaltaan nostaa tietoisuutta langan, tekstiilien ja materiaalien syntytarinasta, työvaiheiden määrästä ja sitä kautta nostaa myös arvostusta materiaaleja kohtaan.

https://www.taito.fi/ajankohtaista/vuoden_kasityotekniikka_2023_kehrays/

Neulemiitti 4.5.2023 klo 17-20

Tervetuloa neulomaan ja virkkaamaan taitokeskukseen ja tapaamaan muita käsitöistä kiinnostuneita! Ota mukaan omat puikot ja langat tai tutustu taitokeskuksessa myynnissä oleviin materiaaleihin ja tarvikkeisiin.

Omien projektien lisäksi osallistujien on mahdollista harjoitella silmukointia. Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy. Kahviossa voi keittää kahvia ja teetä omakustannehintaan. Neulemiittiin osallistuville -15 % Roosa Nauha -sukkalangoista ja Kirjo-Pirkasta!

Kehräysmiitti 16.9.2023 klo 10-15

Tervetuloa kehräämään taitokeskukseen ja tapaamaan muita kehräyksestä ja käsitöistä kiinnostuneita! Ota mukaan omat kehruuvälineet ja kuidut, tai tutustu taitokeskuksessa myynnissä oleviin kuituihin ja värttinöihin.
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.