DEMO
FI/ SE
 
 
 

Mäntsälä

Tule taitotapahtumaan viettämään kanssamme mukavaa päivää käsityön parissa. Taitotapahtumat ovat tapahtumia, jossa pääset helposti tutustumaan käsityön maailmaan. Opit uuden tekniikan, saat ideoita, vinkkejä ja inspiroidut käsillä tekemisestä.


Käsityölauantai 18.9.

Käsityölauantai aloittaa syksyn. Käsityölauantaina esittelemme kutomon toimintaa ja syksyn aiheita. Vuonna 2021 parsimme ja paikkaamme, näkyvästi tai taidolla paikan piilottaen. Käsityölauantaina piilotamme reiät, parsimme sukkia tai lempivillatakin kyynärpäät ja samalla opettelemme käyttämään parsinsientä. Mikä se sellainen parsinsieni on - tule ja kokeile!Päivän aikana voit osallistua ja valmistaa kätevän Tupu Mentun suunnitteleman parsintapakkauksen.

Aika: la 18.9. klo 10-15

Parsintapakkauksen valmistaminen: klo 11-14, hinta: 10 € + tarvikepakkaus 12 €

Roosa-nauha -lauantai 16.10

Tule tutustumaan Roosa nauha -lankoihin, ohjekuvastoihin ja tarvikepaketteihin.Myynnissä mm. Pieni tulitikkutyttö -lapaset tarvikepaketti, joka vie ajatukset Mäntsälän seudun historian ainutlaatuisiin tulitikkutehtaisiin. Tarvikepaketti sisältää historian kirjoitettuna. Päivän aikana voit aloittaa helpon pipon virkkaamisen. Tämä suosittu pipomalli valmistuu nopeasti Roosa nauha pallokeristä virkaten.

Aika: la 16.10 klo 10-15

Hinta: Virkattu pipo 10 € ja tarvikepaketti 24 €


 

Joulun avaus la 20.11.

Jouluun valmistautuminen on ihan yhtä tärkeää ja ihanaa kuin itse joulun viettäminen. Päivän aikana pääset tutustumaan taitokeskuksen joulun tarjontaan ja voit valmistaa paperipilleistä sydänkoristeen.

Aika: la 20.11. klo 10-15, paperipillisydän klo 11-14

Hinta: Paperipillisydän 10 €

Jouluista tekemistä la 11.12.

Tule viettämään kanssamme jouluista lauantaita ja tutustumaan taitokeskuksen joulun aikaan. Samalla voit valmistaa lumihiutaleita soodataikinasta ja rullata mehiläisvahasta kynttilöitä.

Aika: la 11.12. klo 11-14

Hinta: vain materiaalimaksu