DEMO
FI/ SE
 
 
 

Ikkunanäyttely marraskuussa Nikamadesign

Ikkunanäyttely Nikamadesign 2.-30.11.2020

”Sen tekeminen sanottiin mahdottomaksi. Sitten minä tein sen.” 

-Teemu Partanen

Maailman puhtaimmalla jaloteräksellä on pohjoisen sielu, ylpeä ja periksiantamaton. Sen valjastaminen vaatii omapäisyyttä ja rohkeutta - herkkyyttäkin. Mutta kun valo lopulta välkehtii työstetyn jaloteräksen pinnalla ja peilaa siihen ympäristöään, silloin metalli palkitsee tekijänsä. Oikea muoto antaa sinnikkosielulle tarkoituksen; Nikama Designin tuotteissa se tukee omistajansa kosketusta ja kestää ikuisesti. Selkärangan muodostavien luiden tavoin Nikama Designin tuotevalikoima on kokoelma ainutlaatuisia yksilöitä. Kaikki tuotteet, käsirenkaista ja korvakoruista kattaustuotteisiin ja kelloihin, muodostavat eheän, toisiaan tukevan kokonaisuuden, jota yhdistää korkeatasoinen materiaali, muotoilun uskallus ja suomalainen sisukkuus. Nikama Designin omaleimainen muotokieli ammentaa aiheensa ihmisyydestä ja luonnosta. Vaikka jaloteräs onkin luja, kylmä ja kova, tuotteissa hehkuu käsin tekeminen, aitous ja lämpö. Jokainen Nikama Designin tuote on kertomus sinnikkyydestä, intohimosta ja rohkeudesta.

http://www.nikamadesign.fi/


Maailman kauneinta designia Oulusta

Nikama Design on suomalainen design ja lifestyle -brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu jaloteräksisistä sisustus-, koru- ja lahjatuotteista. Nikama Design on perustettu 2009. Yhtiön filosofia on kaunis ja koskettava.

”Alusta alkaen arvojemme keskiössä ovat olleet ihmisyys, yhteenkuuluvuus ja välittäminen. Samoihin aatteisiin meidän on ollut helppo nojata koko olemassaolomme ajan. Aitoa alusta loppuun,” sanoo yrityksen toimitusjohtaja Teemu Partanen.

Kaikki Nikaman tuotteet valmistetaan suomalaisesta maailman pohjoisemman terästehtaan jaloteräksestä. JAUR sarjamme kaadin edustaa maailman kauneinta kansainvälisesti palkittua teräsmuotoilua. Sarja voitti kansainvälisessä teräsmuotoilukilpailussa ensimmäisen palkinnon vuonna 2002 (SSAD). Nikaman tuotteissa valoa taittava teräs välkehtii pehmeästi ja lämpimästi. Kaarevat ja suoraviivaiset muodot elävät taidokkaasti koriste-, lahja- ja käyttöesineissä sekä koruissa. Kuten arktinen luonto pelkistää itsensä riisuen yltään kaiken.