DEMO
FI/ SE
 
 
 

Taidon ja käsityön viikko 12.-18.4.2021

Taidon ja käsityön viikko 12.-18.4.2021. Taidon ja käsityön viikolla juhlitaan käsityötä! Viikko ajoittuu joka vuosi huhtikuulle, viikolla jolla vietetään Taito-nimipäivää 14.4. Tänä vuonna taitoyhdistykset ja Taitoliitto järjestävät Parsintaklubi-tapaamisia verkossa. Tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia. Suurin osa tapahtumista järjestetään Teams-ympäristössä ja voit liittyä mukaan omalta koneelta, tabletilta tai jopa puhelimen välityksellä kotona.

Me Taito Etelä-Suomessa järjestämme tapahtumia Instagram livelähetyksien muodossa.

Ma 12.4. alkaa klo 17.30
Avaamme Taidon ja käsityön viikon taitokeskus Hakunilassa. Luvassa viikon ohjelman esittelyä ja villasukan parsiminen.

Ti 13.4. alkaa klo 17.30
Lähetys Hiekkaharjusta, esittelemme käsityön taiteen perusopetuksen lasten ryhmien toimintaa. Pääset mukaan taiteen perusopetuksen maailmaan ja näkemään, mitä kaikkea siellä tehdään.

Ke 14.4.
Lähetys Luumäen taitokeskuksesta alkaa klo 10.00, luvassa neulakirjan ompelua. Lappeenrannasta lähetys alkaa klo 17.30 luvassa mm.Taito Shop esittelyä.

To 15.4. alkaa klo 17.30. 
Lähetys Hiekkaharjusta, esittelemme taiteen perusopetuksen aikuisten ryhmien toimintaa. Pohditko, mitä on taiteen perusopetus ja mitä se tarjoaa aikuisille? Osallistu livelähetykseen ja voit esittää kysymyksiä chatin kautta opettajille ja opiskelijoille.

Pe 16.4.
Esittelemme CraftCornerissa Taiteen perusopetuksen kevään näyttelyyn valmistuneita oppilastöitä ja keskustelemme parsimisesta ja paikkaamisesta @Mending_neko Instagram tilin takana olevan Nikon kanssa.

La 17.4.
Lähetys alkaa klo 10.00 taitokeskus Mäntsälästä. Esittelemme Boro-paikkausta ja Sashiko-kirjontaa.

Tule sinäkin mukaan!

Oheisen linkin kautta pääset tutustumaan kaikkien taitoyhdistyksien ohjelmaan:

https://www.taito.fi/ajankohtaista/taidon-ja-kasityon-viikon-parsintaklubit-verkossa2021/?fbclid=IwAR3mgaPVRxIUv1DsOeuhyjvghuSMUOLRbGzfjPYq465HGU2KSAEXLym_JBo