DEMO
FI/ SE
 
 
 

Aikuisten kesäleirit

Järjestämme kesällä 2022 kesäleirejä myös aikuisille.

Taitokeskuksen leirillä viihdyt muiden samanhenkisten osallistujien iloisessa seurassa uutta oppien ja käsitöitä tehden. Tutustu taitokeskusten yksilöllisiin tarjontoihin ja ilmoittaudu mukaan.

Kesäleireillämme värjätään, kudotaan kangaspuilla, solmitaan makrameeta, ommellaan, kirjotaan, neulotaan, virkataan ja viihdytään. Ja mitä muuta - se selviää kun selaat sivujamme, voit aina myös käydä taitokeskuksessa, soittaa tai laittaa sähköpostia.

Valitse sivun vasemmalta sijaitsevasta valikosta paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa kesäleirille!

Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun leirin alkamiseen on vähintään 7 päivää. Kun peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen leirin alkua, peruminen tapahtuu leirin alkamisen jälkeen tai leiripaikkaa ei peruta lainkaan, leirimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mahdollisesti ennakkoon ostettuja materiaaleja ei voi palauttaa. Opetustunnin pituus on 45 min. Materiaaleja on mahdollista ostaa leiripaikalta. Materiaalit veloitetaan erikseen. Mikäli leiri perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, leirimaksu palautetaan opiskelijalle.